Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

biraz dha zamn gçsn alşrsn inş cnm bnm
İnş.tatlım:1hug:

:sm_cool::sm_cool:slm kızlar bende yeniyim
Hoşgeldin
ilk başlardır böyle olur tabii sonra alışır bugünlerine güler geçersin a.s
Ayy günler aylar geçicek mi

esmacım sana gönderdim mail adresine gönderdim davetiyeni.davetiye isteyenler mail adreslerini msj atarlarsa yollayabilirim.hepinize iyi alışverişler fıstıklar:)

ne kaynatmışınız kızlar ya öylee yeniler sizlerde hoş geldiniz

kızlar ya ocak ayında yatak odası takımı alacağız bana bir fikir verin kafam çok karışıyor ya mobilya renkleri hoşuma gitmiyor beyaz istiyorum sararır diyorlar siyah istiyorum toz tutar diyorlar kaydirigubbakcemile3

ne kaynatmışınız kızlar ya öylee yeniler sizlerde hoş geldiniz

hoşbulduk canım

bence beyaz al esmacım hem odayı ferah gösteriyor beyaz mobilya

bizde gezdik hafda sonu bir sürü kataloğ oldu elimde bende tam beyaz değil kırık beyaz baktım bi tane ama kurulmuş yoktu adam dedi araştırırım kurulmuş varsa bi yerde oraya bakarsınız dedi niye sararsn ki canm sararmaz sanki ömürlük mü kullanıcan sende al hoşuna gideni

bende beyaz istiyorum gülşahcım salon takımımı yemek takımı siyah lake tv ünitesi ve koltuklar beyaz oldu yatak odasıda beyaz modern olsun diyorum hastane gibi olurmu sizce?

ben aldım canım eksik yok bende fazla bi salonla bide yatak odası takmı alcam el örmesi var hazır yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…