kızlar markafoni davetiyesi isteyenlerden msj geliyor, daveteiye isteyen varsa yollayabilirim:a015:
markofoni davetiyesi ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar markafoni davetiyesi isteyenlerden msj geliyor, daveteiye isteyen varsa yollayabilirim:a015:
herkeze günaydın kızlarr siz erkencisiniz ben geç kaldım
Eeeeeeeeee kızlarrr daha daha nasılsınız bakalım
iyiyzzz seni sormalıı:)
Ben parçalıbulutluyum:gitme:
İçimi afaganlar basıyoooakannehir
hoşgeldin baby iyiyiz sen nasılsın ??
neden ? canını sıkan birşeymi var ?
hayırdır cnm ya nein var:sinifsinif:
markofoni davetiyesi ne?[/QUOTE
dünyaca ünlü markaları indirimli alabilceğin bir site ama herkes üye olamıyor arkadaşının seni davet etmesi lazım, daha önce defalarca alışveriş yaptım, özellikle çeyiz düzen bayanlara sözüm nevresim pika takımları çok uyguna satılıyor, geçenlerde özdileğin pike takımı kampanyasından aldım 30 tl geldi tanesi.
Ayy kızlarr bunaldımmmakannehir
2.işgünüm sıkıldım...:gitme:Alışamadım henüzz
geç kaldın tabii nerelerdesin sen ya
Ayy kızlarr bunaldımmmakannehir
2.işgünüm sıkıldım...:gitme:Alışamadım henüzz
markofoni davetiyesi ne?[/QUOTE
dünyaca ünlü markaları indirimli alabilceğin bir site ama herkes üye olamıyor arkadaşının seni davet etmesi lazım, daha önce defalarca alışveriş yaptım, özellikle çeyiz düzen bayanlara sözüm nevresim pika takımları çok uyguna satılıyor, geçenlerde özdileğin pike takımı kampanyasından aldım 30 tl geldi tanesi.
Ben ilkkez duyuyorummm bu siteyi
haklısın canım...ne var ne yok nasılsınız bakalım:1hug:
:sm_cool::sm_cool:slm kızlar bende yeniyim
Ben ilkkez duyuyorummm bu siteyi
güzel ve işe yarar bir site canım ayakkabı çantaya falan ihtiyacın varsa kaçırma derim:)