Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

olsun pelerinli zaman su gibi akıyor ben 2007 yılında başladım düğün 2010 da demeye hiç gelmeyecek sanıyordum şimdi bak birkaç gün sonra 2010 hihoyyyt

Haklısın cnm,ama ne kadar uzak olursa düğün tarihi o kadar kötü oluyo bence:)

mutfak_robotu_muyum_neyim ben çıkıyorum çok acayip mühimmm işlerim var görüşürüz öğleden sonra

gıcığım hayırdır bu mühim iş yemek mi yoksa:p

evet pelerinli uzadıkça kötü gidiyor ilk 6 ay en güzeli 6 ay sonra düğün yapacaksın sonra aileler giriyor araya ve iyice ortalık karışıyor yok gelmediler yok geldiler hediyeye bak yok ne dedi falan bitmiyor sorunlar uzatmamak en iyisi ama şartlar işte okul iş vs

gıcık adliyede çalışıyo yaa belki birini boşuyacaktır

evet pelerinli uzadıkça kötü gidiyor ilk 6 ay en güzeli 6 ay sonra düğün yapacaksın sonra aileler giriyor araya ve iyice ortalık karışıyor yok gelmediler yok geldiler hediyeye bak yok ne dedi falan bitmiyor sorunlar uzatmamak en iyisi ama şartlar işte okul iş vs

evtt uzatmamak lazım aslında bana 7 ay oldu nişanlanalı daha 3,5 ayım var düğüne kayınvalidem erken istemiştide düğünü ben istememiştim uzun olsun demiştim zaten bir ömür boyu evli kalıcam ama bir ömür boyu nişanlı kalmıcam demiştim ve uzatmıştım uzatıncada bir sürü şeyler çıkıyo işde

kızlar bende geleceğüm izninizle çıkmam gerek şimdi grş. sonra

evtt uzatmamak lazım aslında bana 7 ay oldu nişanlanalı daha 3,5 ayım var düğüne kayınvalidem erken istemiştide düğünü ben istememiştim uzun olsun demiştim zaten bir ömür boyu evli kalıcam ama bir ömür boyu nişanlı kalmıcam demiştim ve uzatmıştım uzatıncada bir sürü şeyler çıkıyo işde

öyle valla ya insan arayı uzunda tutmak istiyor evlilik güzelde kolay değil iyice tanımak istiyorsun kendini tam anlamıyla hazır hissetmek istiyorsun ama ara uzayıncada mutlaka sorun yaşanıyor o yüzden geç karar vereceksin sevgililik dönemi uzun olacak sonra isteme söz 1 hafta sonra nişan 5-6 ay içinde düğün arada fazla bayram olmicak kaydirigubbakcemile3

iyiym ttatlım grip oldum olucam gelmesini bekliyorum:) sen nasılsn tanıtırmsn kendini

kızlar markafoni davetiyesi isteyenlerden msj geliyor, daveteiye isteyen varsa yollayabilirim:a015:

X