Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

tabi gıcık konuşurr durur rahatt o nolcckk bizim gibi dilkii sıcacıkk evv .. bizdee sokaklardaa el ele arabadaa pehhh

3,5 sene flört ettim eşimle bekledim de ne var bekleyince herşey çok daha anlamlı ve güzel oluyo neyse neyse sadece bir öpücükse sorun yok hadi affettim

esma canm yaklaşık 1 buçuk yıldır böle 3 sene önce ben ilçedeydim o ildeydi ayda iki ayda,üç ayda ama bazen haftada görüsüyoduk,şimdi böle şükür :) bence pek kıskanma ben bi yönden böyle olmasını hiç sevmedim,kızlarla pek takılamıyom samimi bi ortam kuramadım ona üzülüyorum bu yönden kötü:KK43:

Efuliiiii canm hoş geldin slm sana da.

esma canm yaklaşık 1 buçuk yıldır böle 3 sene önce ben ilçedeydim o ildeydi ayda iki ayda,üç ayda ama bazen haftada görüsüyoduk,şimdi böle şükür :) bence pek kıskanma ben bi yönden böyle olmasını hiç sevmedim,kızlarla pek takılamıyom samimi bi ortam kuramadım ona üzülüyorum bu yönden kötü:KK43:

durdun durdun ayda bir derken şimdi hergün ha süper ama sende haklısın evde tartışsan işte barışırsın abooo oda var değilmi ..:)

Efuliiiii canm hoş geldin slm sana da.

boşver kurma kadın milletiyle anlaşılmaz laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bu arada aynı işyerinde olmk hiç ii değil ,sıkılır insan ne o öyle arada biraz özlem olması lazım akşam eve gidince kapıdan girince hasretle sarılmk lzm

hoşbulduk tatlım ben de kaç aydır görüşemiyorum ama asss kaldı:jeyyar::jeyyar:

boşver kurma kadın milletiyle anlaşılmaz laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

valla haklısın ama kızsız da olmuya ha:KK70::KK70::KK70::KK70:

esma01 alıntı:durdun durdun ayda bir derken şimdi hergün ha süper ama sende haklısın evde tartışsan işte barışırsın abooo oda var değilmi ..:)

evt iyi mi kötü mü anlamadım galiba evlendikten sonra anlıcam:KK70::KK70: ama yine de kendimi şanslı hissediyom hem aynı kurumda hem aynı meslekte:)çok şükür ,darısı isteyenlerin başına olsun inş:)

kızlar biraz işim var ama tekrar geleceğim az sonra sengözlerimebaksanab

tmmm özletmee kendinii şekerimm ..

Kızlarr bndee çıkıorummm .. MaLum bugun Cumaa Ödemeler felann varr .. :KK43: Bankalardaa sürünmeyee gidiorumm Öpüorumm hepinizinii.... Yadaa öpmimm hastayımm :p byby

ben nasıl ekleniyor bilmiyorum ama pelernlide haklı iş yerinde bende ekliyemem haftasonu evden denerim ama

X