Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt yaa hiç sormaa dedim gıcığaa esmasızz kaynatmayakk odaa olsun boşverr onu dedi yoksaa senn olmadann aslaa
kzım en son süslendin ya buluşmaya gittin ya ne yaptınız anlat bakalım :ecrin_bebek:
evt yaa hiç sormaa dedim gıcığaa esmasızz kaynatmayakk odaa olsun boşverr onu dedi yoksaa senn olmadann aslaa
.. Tek yaptımm sevgilimii dudaklarındann öptümm onadaa hastalımıı bulaştırdımm 2 gündürr yanımaa gelmioo yatakk döşekk yatıo hahaha
gıcık işte ne olacak kötükedihüso
neyyyy utanmaz arlanmaz seni öptün demek haaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
pelerinli sen yemekhanede nişanlınlamı yemek yiyon nasıl oluyor yaw odamı orada çalışıyor ayy çok kıskandım
evt canm ben birinci kttayım o beşinci katta :)öğlenleri birlikte yemek yiyoruz cok şüküronsuz aslaaa akşamları da birlikte çıkarız o arkadaşlarının yanına beni de duraga götürür otobüse bindirir ..Herkes evine şimdilik
socess canım geeçmiş olsun ikinize de
ay Allahım ya harikasın:)
hemdee dudaktan :lepi:amaa çok özlemiştimmm napım 3 gündür görüşmüodukk ..hasrett kalmıştım tutamadım kendimi yaa sakaa bi yana harbii özledimm yaa hiç bişi anlamadım o gün bi kaç gün dahaa görüşemicezz çok hastaa
he onu soruosunn unutmamıssın .. hiç sormaa yaa o kadar süs püss sonraa buluştuk bnmnkiylee malum hastaydımm gripp felann vardıı bnmkiylee çifliğee gittik ne romantik dimi sonraa kokoreç ısmarladıı banaa ayy kopuomm yaa o kadar hazılrlann kokoreç ye sonraa tabii bnn dahadaa hastaa oldumm..
Ve sonuçta hiç bişi yapamadımm .. Tek yaptımm sevgilimii dudaklarındann öptümm onadaa hastalımıı bulaştırdımm 2 gündürr yanımaa gelmioo yatakk döşekk yatıo hahaha
tşkk cnmm yaa sanadaa bulaştırabilirim ayy allahımm nsll iileşicemm bn ühü:gitme:
ya sizz sevgilinizi özlemiomusnuzz 3 günn görmeyincee
Gıcıkk sendee hiçç romantikk dilsinn kanımcaa
evt canm ben birinci kttayım o beşinci katta :)öğlenleri birlikte yemek yiyoruz cok şüküronsuz aslaaa akşamları da birlikte çıkarız o arkadaşlarının yanına beni de duraga götürür otobüse bindirir ..Herkes evine şimdilik
ayyyy canım çok kıskandım seni valla ne güzel buyrunnnnnnnnn
ya sizz sevgilinizi özlemiomusnuzz 3 günn görmeyincee
Gıcıkk sendee hiçç romantikk dilsinn kanımcaa
ayy ben bir gün görmesem özlüyorum kurban olurum yaradanaaaa