Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

herkese merhaba,
bebek sahibi olmak istiyorum ama, işim biraz stresli, hamilelik beni çok korkutuyor. Sabah bulantıları, baş dönmeleri, düşük tehlikesi o kadar korkutuyorki beni, birbuçuk yıllık evliyim, bir yıl daha ertelemek istiyorum, kafam çok karıştı.

herkese merhaba,
bebek sahibi olmak istiyorum ama, işim biraz stresli, hamilelik beni çok korkutuyor. Sabah bulantıları, baş dönmeleri, düşük tehlikesi o kadar korkutuyorki beni, birbuçuk yıllık evliyim, bir yıl daha ertelemek istiyorum, kafam çok karıştı.

canım profiline baktımda memursun daha ne olsun korkma bence yapan nasıl yapıyor ama hazır hissetmiyorsan biraz daha bekleyebilirsin yaş kaç?

evet socess süslendin süslendin nerelere gittin bakalım anlat hemen :)
esma diğer topic süper arada uğrayın ..

ee benim olduğum yerde muhabbet olmazsa olur mu sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

herkese merhaba,

sen şimdiden zaten strese girmişsin rahat ol bence ,çocuk yapmak istiyorsan da yapmalısın bence ,hemen neden düşük aklına geliyor ki ,hayırlısıyla doğurursun inş. merak etme sen ,bu arda işinin stresli olan yanı ne çok mu çalışıyrrsun ,kimler doğuruyor sen mi doğuramayacaksın ,ALLAH A dua et merak etme hiçbir şey olmaz inş.

gıcığım adliyedeyim cnm ben:)Yemekhanede takılıyoruz nişanlımla:KK70:
Hava bugün gayet iyi aslında ya güneş en azından yüzünü gösteriyo:) Sen rerdesin peki?

sen nereelerdeydinn yaaa sölee bakımm yoktunnn kötükedihüso

işe gelmemiştim canım dün ben haftaiçi perşembe günleri okulda oluyorum dolayısıylada akulda net yok eve gelir gelmez girdim nete baktım siz yoksunuz bensiz kaynatmışsınız mafoldumben

işe gelmemiştim canım dün ben haftaiçi perşembe günleri okulda oluyorum dolayısıylada akulda net yok eve gelir gelmez girdim nete baktım siz yoksunuz bensiz kaynatmışsınız mafoldumben

evt yaa hiç sormaa dedim gıcığaa esmasızz kaynatmayakk odaa olsun boşverr onu dedi yoksaa senn olmadann aslaa :p

X