- 17 Temmuz 2021
- 6.676
- 21.694
Mahmut en fazla 1 hafta önce sizi yine eski konularda görmüş ve yazmıştım sanki, yanlış mı hatırlıyorum?Ben olsam bosanmam ama şişme bebegi indirip ağzına sokardım
3 abla 2 olduMahmut en fazla 1 hafta önce sizi yine eski konularda görmüş ve yazmıştım sanki, yanlış mı hatırlıyorum?
Çekirge kaç kere zıplar Mahmut
Benden çok yaşayacaksınız. Yorganı da hafif çekip saçlar dışarda kalcak şekilde. Siz bi şok yaşadınız, bir şok adamın da hakkı ayol :)Bende yorum yapayim dedim ama hortlatmiym dedim.
Şişmeyi patlatip saklyip onun yerine kendin yatsaydin.
Aldatma aldatmadır sonuçta. Canlı cansız farketmezTıpasını çekip kaçsaydın bari pis kadınınşaka bi yana ha kendi yapmış ha şişme bebekle ne farkeder
Oh neyse ki 2015 de de aynıymışimAldatma aldatmadır sonuçta. Canlı cansız farketmez
Arkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin vardi tabiki uzaktan gordum basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Geri gitmeyi dusundum fakat yapamadim odaya girdim kadindan hesap sorucam bir kere daha sok oldum. Karsimdaki bir sisme bebek. Esim dustan cikmadan gizlice kactim evden ve suan bir oteldeym. Hala soktayim. Derdimi kime nasil anlatirim bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim.((
Şişme bebek 8 yılda eriyip gitmiş doğaya karışmıştır bilebişey olmaz bacım, keyfinize bakın. onun erkek olanı da var.
Şişme bebek 8 yılda eriyip gitmiş doğaya karışmıştır bile
Kötü bir durum Allah yardımcın olsun