Şişme bebek....

Bende ne güzel akıl veriyordum
bu konuyla ilgili başlık vardı galiba ekside sonra ordan yazarlardan biri itiraf etmişti dalga geçmek için açtıklarını
Ay hakikaten mi ya
Keklendik

Haha ben de inanmıştım ilk okuduğumda ama bu konu cinsellik bölümündeydi ,zaten içerim olarak da +18. neden Buraya gelmiş ve neden hala açık anlamadım. Bu ara site reytingleri düşük müdür nedir

Bu konu ve yorumlar bir sitede çıkmıştı hatırlayanlar vardır bizim yorumları ve konuyu alıp yorumlarımıza yorum yapmıştı bir haber sitesi

Tam ciddi bi cevap yazıcam ama gülmem geliyor yapamıyorum:)

İğne batırıp havasını söndürseydin o yellozun:))

yarıldım

gerçek mi bu yaaa 31 'e ne oldu
töbe yareppim bunu da mı duyacaktım

bence sende vibratorü komidinin üstünde unut yanlışlıkla belki o zaman anlar neyin ne olduğnu:)

İstemsizce güldüm hakkını helal et, ben aynı durumda olsaydım eşimi o balonla düşündükçe kahkahayı basardımm.

Bebeği yataktan alır banyonun kapısına dikilirdim banyodan çıkınca da " beni bu o.ospuyla mı aldatıyorsun" der makaraya alır, dalga geçerdim. Nedense bana komik geldi.

Bu arada neden evden sessizce çıkıp gittin. Madem zoruna gitti duştan çıkmasını bekleyip hesap sorabilirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…