- 20 Ekim 2014
- 7.465
- 15.546
Ayyyy hemcins oldugumuza inanmak istemiyorum.işte bunlar hep sex ! şaka bir yana adama vermezsen böyle olur. adam gecelerin avcısı olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy hemcins oldugumuza inanmak istemiyorum.işte bunlar hep sex ! şaka bir yana adama vermezsen böyle olur. adam gecelerin avcısı olmuş
çok kaba bi tabir.hemde bi bayan tarafından,başka bir hemcinsine yazılmış..işte bunlar hep sex ! şaka bir yana adama vermezsen böyle olur. adam gecelerin avcısı olmuş
ablacım sen bana özelden mesaj atsana tanışalım...Tam ciddi bi cevap yazıcam ama gülmem geliyor yapamıyorum:)
İğne batırıp havasını söndürseydin o yellozun:))
Canim kendine ait is yeri var belki orada tutuyodur bilmiyorum ki boyle seyler nerden nasil alinir ((
Çok güldüm ya
Keşke yellozun kalbine bi bıçak saplasaydin bir eliylede tuttursaydin bak adam banyodan çıkıp öyle görünce bidaha yapıyormuyduArkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin vardi tabiki uzaktan gordum basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Geri gitmeyi dusundum fakat yapamadim odaya girdim kadindan hesap sorucam bir kere daha sok oldum. Karsimdaki bir sisme bebek. Esim dustan cikmadan gizlice kactim evden ve suan bir oteldeym. Hala soktayim. Derdimi kime nasil anlatirim bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim. ((
Bende ne güzel akıl veriyordumAy kızlar mutlaka yazan olmuştur da sonradan gelenler için söyleyeyim, bu konuyu sozlukculer açmış, biri itiraf etmişti ekside
Ay kızlar mutlaka yazan olmuştur da sonradan gelenler için söyleyeyim, bu konuyu sozlukculer açmış, biri itiraf etmişti ekside