Şişme bebek....

yemedim içmedim benim herife sordum..
aldatma mıdır değil midir diye?
önce bir afalladı tövbe tövbe dedi,sonra sen boşver dedi,sonra döküldü bence her ikiside sayılır bakış açısına göre değişir dedi..
şöyle baktım baktım baktım amaaan hayatım sen başkalarına değil bana bak dedi kilçuk herif

merakımdan baktım şişme bebeklere. gerçek ten hissi yazıyo, kim bilir neler hissediyo ne hayallaer kuruyo, plastik deyip geçilmicek demekki mast ile karşılaştıralamz bile, aynı şey denmiş.
kadının canına tak etmiş zaten kocasının istekleri, bu doyumsuz adamdan boşanmak en doğru karar

Evet anal en basiti diyelim daha fazlasini soyleyemiyorum...

Konu sahibinin tüm yorumlarını okumayıp sadece şişme bebeğe odaklı yorum yapan arkadaşlara istinaden alıntıladım.
şişme bebek cinsel anlaşmazlığın en son patlama noktası olmuş.

Tam ciddi bi cevap yazıcam ama gülmem geliyor yapamıyorum:)

İğne batırıp havasını söndürseydin o yellozun:))
oooffff çok güldüm cevabına koptum valla :) bende ciddi bişey yazıyım diyom olmuyo bide senn cevabını okudum gülmekten garnım ağrıdı haaa

ben olsam havasını indirip üstüne pis herif bundan sonra ütünü yemeğini de bunlar yapsın madem bu kadar işe yarıyo yazıp çıkıp giderdim adama şok etkisi yapardım insanın midesini bulandırıyo şu erkekler ya

ben alıntı yaptım konu sahibinden ille dönüp okumana gerek yok
Yeminle cadisin cadiiiii :) bazı yorumlarını çok beğeniyorum aha aynı kafa diyorum ama bazen müthiş inatcisin :)
Yazdığın alıntıları sonra gördüm...ben anladım ama ilerleyen sayfalarda aynı sıkıntı olacaktır...
iki cevap yazmaya useniyor konu sahibi...
Temizliğe devam ben
sonra yine bi göz atarım son duruma...

Ne desin çocuğuna peki, boşanılır mı tarzı yorumlar yapmışsınız. Çocuğum ben babanı şişme bebekle bastım ama olsun fantazi dünyası varsın olsun dedim mi desin. Tövbe yarabbim ya. İki insan arasında cinsel uyumsuzluk varsa tabi ki boşanır. Birinin istediğini bir diğeri istemiyorsa uyumsuzluk vardır. Her kadının gurur kıstası farklıdır.

Bir de ben boşanma için mantıklı sebebi merak ettim. Çocuğa yapılacak açıklamaya takmışsınız ya. İlla kadın öldüresiye dövülünce mi boşanmalı, ya da kanlı canlı bir kadınla eşini basınca ?

konu sisme bebek falan degil... birikmislikler var... cinsel istekler var farkli farkli. ki anal bile az kalir diyorsa daha ne istiyor kim bilir su an aklima gelmiyor..

midesi almiyordur konu sahibinin gayette hakli buluyorum.
yeter demistir artik.

bazen öyle bi nokta gelir ki kimilerine göre sebep degilken, basina gelen insan icin artik patlama noktasidir.

Bu tarz durumlara normal diyen kadınlara şaşıyorum...millet mi cag atladı biz mi geri kaldık acaba ?????

arkadaşlar şişme bebeği unutun silin kafanızdan adam bildiğin psikopatmış..türlü türlü istekleri varmış..düşünün ki hak yolu dururken.......................tamam tamam sustum..kızcağız sadece üfürükten boşanmıyormuş yani.Anlayanlar anlamayanlara anlatsın bence bu konu fazla uzadı ..kız boşanıyor zaten.

Son düzenleme:
Peki neden buraya konu açmış
Bakın yazmaktan sıkıldım bu mesajı yazıp bir daha dönüp bakmayacagim bile...
Aradaki diğer sorunları ilk konuya yazmak yerine sayfa aralarına serpistirmis konu sahibi...ben dahil hiç kimse tek tek cımbızla bulup okumayabilir...Diğer durumlar da dahil edilince is boşanmaya dönüşebilir....
çocuktan bahsediyorum evet...arada çocuk varsa her sebep boşanmaya goturmemeli...
adama şans bile vermemiş ya ikna ederse diye...hangimiz hata yapmıyoruz? Konuşmaya bile fırsat vermeden bosayip bi de üstüne yok anal istedi yok oral istedi diye çocuğunun yüzünü de göremez diyorsa da kendisi bilir....

Çocuğun annenin mutsuz olduğu bir evlilikte büyümesinden ise boşanmış bir ailede büyümesi çok daha yeğdir, emin olun. Annenin mutsuzluğu bir çocuğun bütün hayatını etkiler. İleride yaşayacağı olaylardaki duruşunu bile. Ve bir kadın hiç bir sorun yokken bile evliliğinden mutsuz olabilir. Boşanma öyle gerekçeli karar yazılan bir dava değil ki çocuğa ne diyeceğiz diye düşünelim. Evet çocuk için çok zor Allah kimseye yaşatmasın herkes mutlu olsun ama mutsuzluk diye bir gerçek var. Kaldı ki konu sahibinin güçlü nedenleri de var :))

En gıcık olduğum duruma düştüm şu anda :) bi daha yazmicam deyip....
sadece suna cevap vermeni rica ediyorum, bu sapık adama çocuğumun yüzünü göstermiycem
ne kadar doğru. ..
evet haklısınız boşanma sebebi bu cinsel istekler ama çocuğun babasız büyümesi için yeterli mi ? Bu kadar hakkı var mı?
Babamla neden gorusemiyorum anne?
Çünkü anlasamadik şiddetli gecimsizlik vardı
e peki ben neden göremiyorum
????????????

o kısmı muhtemelen gururunun kırılması sonucu çok sinirli olduğu için yazdı. Bu durum zaten ebeveyne kalmaz. Boşanma sırasında hakim babayla çocuğun ilişkisini de düzenleyecek. Çocuk babayla görüşür yani merak etmeyin :)) Konu sahibi su an bir şok yaşıyor, yatağında cansız bir kadın yakaladı ve evlilikte eşi onu kim bilir nelere zorladı. Eşinin sapıkça düşünceleri olduğunu düşünüyor (belki de haklı biz adamı tanımıyoruz bile) ve çocuğunu korumaya çalışıyor. Tabi ki geçer, sakinleşince anlar. O kısım fevrice yazılmış bence.

çocuğumu göstermem olayına ben de katılamam,nasıl ki çocuk anne ve baba arasındaki boşanma sürecinde karar mercii değilse baba ve çocuk arasındaki ilişkide de annenin böyle bir hakkı yok

o hak ancak baba çocuğuna cinsel ya da fiziksel zarar verdiğinde doğar,bazen insanlar iyi eş olmaz ama iyi ebeveyn olur

Vallahi rahatladım kızlar,şükür ortak payda da buluştuk...
gerisi beni ilgilendirmez ister bosar ister barışır....
Temizliğe devam kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…