Yani şu konuyu bir haberci okusa Gazetede manşetten verir, "Şişme Bebek Yüzünden Kocasını Boşadıııı".
Ne diyeyim bilmiyorum. Bir yandan karısını önüne geçenle aldatıp hala daha onu seviyorum vazgeçemiyorumcular, diğer yandan kocamı şişme bebekle yakaladım boşanıyorumcular.
Belki size göre bu dünyanın sonu ama mantıken yaklaşınca evliliği sonlandırmak için gereksiz bir sebep. Bu fantezi oyuncakları inanamayacağınız kadar geniş bir sektör ve Avrupa, Amerika kadar müslüman ülkelerinde de çok yaygın. Bunu bir haberde okumuştum. Yani üzülmeyin siz bu dünyada eşi şişme bebekle birlikte olan tek kadın değilsiniz. O yüzden bırakın dünya başıma yıkıldı bilmem ne olaylarını.
Kocanızı sevmiyor olabilirsiniz, başka yüz kızartıcı şeyler yapmış olabilir, bu olay sizin için bahane olabilir boşarsınız amenna ama bu olay tek vukuatsa lütfen bu olay için çocuğunuzu babasız, eşinizi çocuksuz bırakmayın. Kaldı ki mahkeme bu sebeple eşinize çocuğunu yasaklamaz. Hatta bu sebeple boşanıyoruz deseniz öyle nafaka vs bile alamayabilirsiniz.
Burada ayyyy sapık, rezil, hayvan, seni aldatmış, boşa diyenlere cidden inanamıyorum. Yani siz boşanınca tef çalıp oynayacaklar o derece başkalarının hayatına salçalar. Oysa eşinizi tanımazlar, belki dünya iyisi bir adam, ama bi şişme bebekle yattı ya yani azılı sapık haysiyetsiiiiz. Kendileri dört dörtlük yaşayan müslüman kadınlardır ama başkasına boşa, sapık, lanet derken kul hakkı yemezler, çocuğunuz babasız büyücek ama umurlarında mı sizin evladınızın geleceği babasız kalması??? Ayyyy şişme bebekle yatmış benim kocaaaam yapmaz. Hıhı sizin kocalarınız da sizden daha dört dörtlük. Yan gözle bile bakmazlar kadına...
Sizin yerinizde olsam bu konuyu burada PC başında çayını alıp cak cak konuşmaktan başka işi olmayan kadınlara değil, müftülüğe sorardım. Maille bile müftülüğe soru sorabilirsin. Ya da direk gidip sorabilirsin ya da telefonla sorabilirsin. Cidden yardımcı oluyorlar. İşin dini boyutunu, bunun günah olup olmadığını, bunun için evlilik bitip bitmeyeceğini onlara sor buradaki aç kurtlara bırakm o canım çocuğunun geleceğini...............................