Şişme bebek....

dalga geçen arkadaşlar size diyecek birşey bulamadım pessssss... munenin ellerine sağlık

Hani fizyolojik olarak bu bi ihtiyaçtı? Mast yapmasın şişme bulmasın ama ben bi ay eve gelene kadar beklesin. Hani mümkün değildi. Hani sağlık sorunlarına yol açardı. Az biraz araştırdım erkeklerin iddiası engellenemediği yönünde. Bekarım net bilmiyorum ama bi ay tutabilir mi insan kendini o durumda.

Yapmayın hocalar bile söylüyo dini programalrda. Bi süre sonra vücut rüyalanmayla da olsa atar dışarı diye.

Adam eve kadın çağırmamış ya da alışkanlık haline getirmemiş. Evet iğrenç bi durum ama bi ay uzak kalınmasın o zaman.
O zaman duruma şu yönden bakalım, evlisiniz hastasınız ya da lohusasınız, lohusa kadın 40 gün kadar ilişkiye giremez, adam 40 gün tutamıyorum kendimi, aldatmakta istemiyorum seni, o yüzden izin ver eve şişme kadın getireyim dese, yatağınızda o şişme kadın olsa ne düşünürsünüz?
Ilişkinin kadını erkeği yoktur ki, burda eşinin Rahatsızlığı yüzünden bekleyen ilişkiye girmeyen kadınlarda var, onlarda mı böyle bir yola başvursun?

Siz yüklenmediniz belki ama tüm topiği okudunuz mu?
Kadın dert anlatıyor, üyeler kapatılmış bir topiğin linkini veriyor, şişme kadın fotoları, linkleri.

BDV'de isyan edip yeter artık diye üyelere sitem dolu konu açanların sayısı arttı bu geyikler yüzünden.
Inanılmıyor olabilir ama Bildirim yapılsa daha iyi değil mi? Zira arada gerçekten ciddi ciddi dert paylaşan kadınların Konuları da mahvediliyor.
O konuda muzdaribim ben de. Hele de bazen cinsellik yaşayın diyip bazen gelene aaaaaa yaparken düşüncektin diyenler. Hep var. Benim konularımda da oldu.

Yorum yapmadan geçmeyi bilemiyoruz. Ama şu da bi gerçek ki buraya konu açıldığında kabulleniyoruz her türlü bakış açısını. Dünkü bahşiş konusunda herkes ayıp olmuş adam azarlanmış vs vs derken ben çok zıttı düşündüm.

Konu sahibinin bile zıttı hatta. Ve alıntı yapıp "konuşmayı düşünüyordum şu yorumunuzdan sonra fikrim değişri teşekkür ederim" yazdı.

Bazen dalga geçilmesi bile yol gösterici olabiliyo.

Ben gerçekten abartılı buldum otele kaçılmasını. Ama eleştirmedim. Çünkü haddim değildi.
Adamın yaptığını komik buldum. Düşüncemi belirttim. Evet komik. Ama hahaha hadi gülelim değil de yok artık doğrultusunda komik.

Masturbasyon yapsa neyse. Ama sisme bebek benim midemi bulandirdi arkadaslar. Belli ki yatakta bir kadin olsun da kanli canli olmasa da olur dusuncesinde esim. Dedigim gibi kime nasil anlatilir bu bilemiyorum diye geldim burada derdimi paylasmak istedim. Ciddiye alip cevap verenlere tesekkurler. Ama ben bir daha bu adamla ayni yataga giremem bu yuzden bosanmaya karar verdim :KK43:

Masturbasyon yapsa neyse. Ama sisme bebek benim midemi bulandirdi arkadaslar. Belli ki yatakta bir kadin olsun da kanli canli olmasa da olur dusuncesinde esim. Dedigim gibi kime nasil anlatilir bu bilemiyorum diye geldim burada derdimi paylasmak istedim. Ciddiye alip cevap verenlere tesekkurler. Ama ben bir daha bu adamla ayni yataga giremem bu yuzden bosanmaya karar verdim :KK43:
Eşinle konuştun mu bu konuyu?

O zaman duruma şu yönden bakalım, evlisiniz hastasınız ya da lohusasınız, lohusa kadın 40 gün kadar ilişkiye giremez, adam 40 gün tutamıyorum kendimi, aldatmakta istemiyorum seni, o yüzden izin ver eve şişme kadın getireyim dese, yatağınızda o şişme kadın olsa ne düşünürsünüz?
Ilişkinin kadını erkeği yoktur ki, burda eşinin Rahatsızlığı yüzünden bekleyen ilişkiye girmeyen kadınlarda var, onlarda mı böyle bir yola başvursun?
İşte bilmiyorum birincşsi o kendini tutamama olayı doğru mu yoksa bi tür arkasına sığınma mı?

İkincisi nasıl baş edilir. Bilmiyorum yani.

Herkes öyle iddia ediyo. Vücut atma ihtiyacı hisseder vs.

Napmalıydı diye düşündüm bişey bulamadım.

E lohusayken mast yapanlara da kızdılar.

Ben vallahi bilmediğimden soruyorum muhalif olmak için değil, evliler cevaplasın bu kendini tutabileceği bişey mi erkeklerin?

bende merak ediyorum eşinle konuştun mu derdi neymiş tam olarak bir de cinsel terapistler var onlara gidin birlikte boşanmak son çare olmalı sanki o_O

Yani demek istediğim şu, burda Kadınlardan Oluşan bir toplumuz ama ne yazık ki yorumlarımız erkekleri daha çok gözetiyor, aynı şeyi konu sahibesi yapsaydı, şişme bir erkekle birlikte olsaydı, çok özür diliyorum kaba tabiriyle azdın mı derdiniz, eminim diyeceğinize.
Topluma göre kadın kendini tutmalı, erkek sal gitsin modunda.
1 ay, 1 yıl, 10 yıl fark etmez, eşini üzmek istemeyen kendini tutar, Ölmez ilişkisizlikten. Kadınların canı yok mu? Eşi hasta olur yatağa düşer bekler, cinsel sorunları olur bekler, neden erkeklere bu kadar özgürlükçüsünüz?

İşte bilmiyorum birincşsi o kendini tutamama olayı doğru mu yoksa bi tür arkasına sığınma mı?

İkincisi nasıl baş edilir. Bilmiyorum yani.

Herkes öyle iddia ediyo. Vücut atma ihtiyacı hisseder vs.

Napmalıydı diye düşündüm bişey bulamadım.

E lohusayken mast yapanlara da kızdılar.

Ben vallahi bilmediğimden soruyorum muhalif olmak için değil, evliler cevaplasın bu kendini tutabileceği bişey mi erkeklerin?
Tutabilirler vanilyalimuffin, 21 senelik evli biri olarak bunu rahatça söyleyebilirim, erkeklerin söylediği biraz arkasına sığınma oluyor, nefsi zaptedebilirler isteseler ve tutanlar var.

Boşanıcak mısın gerçekten:/

Şimdi bi sakinleş istiyosan. Ya evet tiksinç ama dediğin gibi düşünse daha da iğrençleşip kadın bulırdu herhalde ne biliym:/

Ama önce bi sakinleş.. Hatta şimdi boşanıcam senden falan da deme.. Vazgeçersen geri adım atmış olman prim verir.

Tutabilirler vanilyalimuffin, 21 senelik evli biri olarak bunu rahatça söyleyebilirim, erkeklerin söylediği biraz arkasına sığınma oluyor, nefsi zaptedebilirler isteseler ve tutanlar var.
hani her yerleri ağrırdı hani hastanelik olurlardı:KK67: hani tek çaresi vücuttan atmaktı yoksa kıpırdayamazlardı:KK67:yalancı yaratıklar çok gıcık oldum şuan:KK67:

hani her yerleri ağrırdı hani hastanelik olurlardı:KK67: hani tek çaresi vücuttan atmaktı yoksa kıpırdayamazlardı:KK67:yalancı yaratıklar çok gıcık oldum şuan:KK67:
ama o kişiden kişiye değişir şekerim kimi insan yapabilir kimi insan yapamaz kimyasal birşey sonuçta kadın için de erkek için de bu böyle

ama o kişiden kişiye değişir şekerim kimi insan yapabilir kimi insan yapamaz kimyasal birşey sonuçta kadın için de erkek için de bu böyle
Bilemedim minnak. Doğru mu yalan mı belli değil şuan. Ben doğru sanıp ihtiyaç olduğunu kabullenmiştim. Bi şekilde atılmalı dediklerine inanan kısımdaydım. Tvde bile öyle denince:KK12:

Küllüm yalan:-) niye ağrıyacakmış ki:-)
Yok asla inanma, olur mu öyle şey, hormonları çok çalışıyor kabul ama kendilerini tutmak ellerinde, öyle tutunca ağrı mağrı olmaz, aylarca ilişki yaşamasa çatlamaz. Misal sen niye Ağrı çekmiyorsun? Sende hormon yok mu?
Erkekler erkektir yapar, kadınlar yapamaz kodlamasıyla yetiştirildiğimiz için oluyor bunlar, erkek hemen sığınıyor bahanelerin arkasına.
Ki okuduğun gibi konu sahibesinin midesi bulanmış kadıncağızın, boşanmaya kadar vardırıyor, neden çünkü maalesef bazı erkekler nefes aldın yeter, hatta nefes almasın kadın görünsün yeter mantığındalar ki bu mantık sağlıksız aslında, yarın başka bir macera aramayacağını nerden bilebilir böyle bir düşünce yapısındaki adamın?

Çok ilginç geldi ya. tamam evet aldatma sayılmayabilir ama bir balona bile hallenebilen biri bana tuhaf geldi. o şişme bebeği kimin yerine koyduğu ne şekilde birlikte olduğu da detaylar arasında. bilemedim fake diyemeyeceğim sonuçta üretimi olan bir şey hayali değil :KK14:

edit: bunların şişme olmayıp gerçekçi olanlarıda varmış. acep konu sahibininki hangisiydi:oops:

Bilemedim minnak. Doğru mu yalan mı belli değil şuan. Ben doğru sanıp ihtiyaç olduğunu kabullenmiştim. Bi şekilde atılmalı dediklerine inanan kısımdaydım. Tvde bile öyle denince:KK12:
ağrı kısmı yalan ama bu cidden kadın için de erkek için de ihtiyaç ama bir şekilde elbette tututlur ama adamın tutmama sebebi başka konu sahibine soruyorum cevap vermiyor ama adam cinsel yönü kuvvetli yani değişiklik yenilik istiyor eşi de bunlara gelemiyor sanırım o da onun için yappmış ya da cidden merak yoluna gitmiş

Bence olayı büyümeye hiç gerek yok,aldatmamis sonuçta adam. Sadece kendini tatmin etmiş, bence konu sahibi bundan bu kadar rahatsız olduysa o da kendine bi vibratör alsın ve eşiyle de konuşsun konuyu,adam da onu kabul ederse eşitlenir ve sorun kalmaz :) ama bence devlet meselesi haline getirmeye gerek yokml, o da bi ihtiyaç sonuçta. Şahsi fikrim,eleştiri yağmuruna tutulmadan belirteyim :)

X