Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlginç yani ne bileyim. Üstünü de örtmüş. Kadıncağız anlamadığına göre. Pes hayal gücüne havai fişekler saçıyorum şuanAğzına da bir keyif sigarası yakıp verseydi bari
O zaman duruma şu yönden bakalım, evlisiniz hastasınız ya da lohusasınız, lohusa kadın 40 gün kadar ilişkiye giremez, adam 40 gün tutamıyorum kendimi, aldatmakta istemiyorum seni, o yüzden izin ver eve şişme kadın getireyim dese, yatağınızda o şişme kadın olsa ne düşünürsünüz?Hani fizyolojik olarak bu bi ihtiyaçtı? Mast yapmasın şişme bulmasın ama ben bi ay eve gelene kadar beklesin. Hani mümkün değildi. Hani sağlık sorunlarına yol açardı. Az biraz araştırdım erkeklerin iddiası engellenemediği yönünde. Bekarım net bilmiyorum ama bi ay tutabilir mi insan kendini o durumda.
Yapmayın hocalar bile söylüyo dini programalrda. Bi süre sonra vücut rüyalanmayla da olsa atar dışarı diye.
Adam eve kadın çağırmamış ya da alışkanlık haline getirmemiş. Evet iğrenç bi durum ama bi ay uzak kalınmasın o zaman.
O konuda muzdaribim ben de. Hele de bazen cinsellik yaşayın diyip bazen gelene aaaaaa yaparken düşüncektin diyenler. Hep var. Benim konularımda da oldu.Siz yüklenmediniz belki ama tüm topiği okudunuz mu?
Kadın dert anlatıyor, üyeler kapatılmış bir topiğin linkini veriyor, şişme kadın fotoları, linkleri.
BDV'de isyan edip yeter artık diye üyelere sitem dolu konu açanların sayısı arttı bu geyikler yüzünden.
Inanılmıyor olabilir ama Bildirim yapılsa daha iyi değil mi? Zira arada gerçekten ciddi ciddi dert paylaşan kadınların Konuları da mahvediliyor.
Eşinle konuştun mu bu konuyu?Masturbasyon yapsa neyse. Ama sisme bebek benim midemi bulandirdi arkadaslar. Belli ki yatakta bir kadin olsun da kanli canli olmasa da olur dusuncesinde esim. Dedigim gibi kime nasil anlatilir bu bilemiyorum diye geldim burada derdimi paylasmak istedim. Ciddiye alip cevap verenlere tesekkurler. Ama ben bir daha bu adamla ayni yataga giremem bu yuzden bosanmaya karar verdim
İşte bilmiyorum birincşsi o kendini tutamama olayı doğru mu yoksa bi tür arkasına sığınma mı?O zaman duruma şu yönden bakalım, evlisiniz hastasınız ya da lohusasınız, lohusa kadın 40 gün kadar ilişkiye giremez, adam 40 gün tutamıyorum kendimi, aldatmakta istemiyorum seni, o yüzden izin ver eve şişme kadın getireyim dese, yatağınızda o şişme kadın olsa ne düşünürsünüz?
Ilişkinin kadını erkeği yoktur ki, burda eşinin Rahatsızlığı yüzünden bekleyen ilişkiye girmeyen kadınlarda var, onlarda mı böyle bir yola başvursun?
bende merak ediyorum eşinle konuştun mu derdi neymiş tam olarak bir de cinsel terapistler var onlara gidin birlikte boşanmak son çare olmalı sankiMasturbasyon yapsa neyse. Ama sisme bebek benim midemi bulandirdi arkadaslar. Belli ki yatakta bir kadin olsun da kanli canli olmasa da olur dusuncesinde esim. Dedigim gibi kime nasil anlatilir bu bilemiyorum diye geldim burada derdimi paylasmak istedim. Ciddiye alip cevap verenlere tesekkurler. Ama ben bir daha bu adamla ayni yataga giremem bu yuzden bosanmaya karar verdim
Tutabilirler vanilyalimuffin, 21 senelik evli biri olarak bunu rahatça söyleyebilirim, erkeklerin söylediği biraz arkasına sığınma oluyor, nefsi zaptedebilirler isteseler ve tutanlar var.İşte bilmiyorum birincşsi o kendini tutamama olayı doğru mu yoksa bi tür arkasına sığınma mı?
İkincisi nasıl baş edilir. Bilmiyorum yani.
Herkes öyle iddia ediyo. Vücut atma ihtiyacı hisseder vs.
Napmalıydı diye düşündüm bişey bulamadım.
E lohusayken mast yapanlara da kızdılar.
Ben vallahi bilmediğimden soruyorum muhalif olmak için değil, evliler cevaplasın bu kendini tutabileceği bişey mi erkeklerin?
Boşanıcak mısın gerçekten:/Masturbasyon yapsa neyse. Ama sisme bebek benim midemi bulandirdi arkadaslar. Belli ki yatakta bir kadin olsun da kanli canli olmasa da olur dusuncesinde esim. Dedigim gibi kime nasil anlatilir bu bilemiyorum diye geldim burada derdimi paylasmak istedim. Ciddiye alip cevap verenlere tesekkurler. Ama ben bir daha bu adamla ayni yataga giremem bu yuzden bosanmaya karar verdim
hani her yerleri ağrırdı hani hastanelik olurlardı hani tek çaresi vücuttan atmaktı yoksa kıpırdayamazlardıyalancı yaratıklar çok gıcık oldum şuanTutabilirler vanilyalimuffin, 21 senelik evli biri olarak bunu rahatça söyleyebilirim, erkeklerin söylediği biraz arkasına sığınma oluyor, nefsi zaptedebilirler isteseler ve tutanlar var.
Bari onu da duşa soksaymis. Cenabet kalmış kadıncağızBi de yatağa yatırıp üstünü örtüp, onu bırakıp duşa gitmiş. JahahahahajsndmsjslanslsmöZ
ama o kişiden kişiye değişir şekerim kimi insan yapabilir kimi insan yapamaz kimyasal birşey sonuçta kadın için de erkek için de bu böylehani her yerleri ağrırdı hani hastanelik olurlardı hani tek çaresi vücuttan atmaktı yoksa kıpırdayamazlardıyalancı yaratıklar çok gıcık oldum şuan
Bilemedim minnak. Doğru mu yalan mı belli değil şuan. Ben doğru sanıp ihtiyaç olduğunu kabullenmiştim. Bi şekilde atılmalı dediklerine inanan kısımdaydım. Tvde bile öyle deninceama o kişiden kişiye değişir şekerim kimi insan yapabilir kimi insan yapamaz kimyasal birşey sonuçta kadın için de erkek için de bu böyle
Küllüm yalan niye ağrıyacakmış kihani her yerleri ağrırdı hani hastanelik olurlardı hani tek çaresi vücuttan atmaktı yoksa kıpırdayamazlardıyalancı yaratıklar çok gıcık oldum şuan
ağrı kısmı yalan ama bu cidden kadın için de erkek için de ihtiyaç ama bir şekilde elbette tututlur ama adamın tutmama sebebi başka konu sahibine soruyorum cevap vermiyor ama adam cinsel yönü kuvvetli yani değişiklik yenilik istiyor eşi de bunlara gelemiyor sanırım o da onun için yappmış ya da cidden merak yoluna gitmişBilemedim minnak. Doğru mu yalan mı belli değil şuan. Ben doğru sanıp ihtiyaç olduğunu kabullenmiştim. Bi şekilde atılmalı dediklerine inanan kısımdaydım. Tvde bile öyle denince