şişme bebek konusu sosyal medyaya yansımış

ne insanlar var ya bu nasil bir ruh hastaligidir? nasil cikti ortaya peki bir de piskin piskin kendimi anlatti?
hayır kendi anlatmadı eslem. kanserim hastanede tedavi görücem dedi. hastane bana ve bir arkadaşa çok yakındı. oda numaranı ver görmeye gelelim dedim sonra arkadaşta destekledi. bir iki saate resimler vs her şey yok oldu. kazende araştırmış sanırım. annesine falan ulaşmış. öldü dediği anneside hayatta yani. kadın ben biliyorum yaptıklarını demiş hatta

hayır kendi anlatmadı eslem. kanserim hastanede tedavi görücem dedi. hastane bana ve bir arkadaşa çok yakındı. oda numaranı ver görmeye gelelim dedim sonra arkadaşta destekledi. bir iki saate resimler vs her şey yok oldu. kazende araştırmış sanırım. annesine falan ulaşmış. öldü dediği anneside hayatta yani. kadın ben biliyorum yaptıklarını demiş hatta
Yuh yani.. bu apacik ruh hastaligi.. Anneside bildigi halde nasil surdurmus bunu? Insanlara acitasyon yapmak zevk veriyor bazi ruh hastalarina.. Iyi ki o zaman uye degilmisim valla dayanamaz uzulur aglardim ona

Bence de kesinlikle içeriği görmek için üyelik şartı olmali.
Ama bu kadar boş insan üye olmaya da üşenmez emin olun. İşsiz çünkü..

Yuh yani.. bu apacik ruh hastaligi.. Anneside bildigi halde nasil surdurmus bunu? Insanlara acitasyon yapmak zevk veriyor bazi ruh hastalarina.. Iyi ki o zaman uye degilmisim valla dayanamaz uzulur aglardim ona
ohoo eslem ne ki? neler neler gördü kk. 2011den beri üyeyim bu ikinci üyeliğim. editörlükte yaptm. bu sene kk çok formunda değil. akla hayale gelmicek konular açılırdı

Buraya erkek üye girmesi yasak
Üye olunca da hemen banlanıyor yani kalamıyor sitede madem kadınlar kulübü erkekler de yorumları, yazılanları okuyamasın.
Her şey sadece kadınlara özel olsun,üye olmayan kadınlar bile hiçbir içeriği göremesin.
Konuları da silmek olsun lütfen düzenleme gelsin, resmen dalga geçmişler.

Mune Mune K Kazen

X