- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Bence burma bilezikten aşağısı kesmez onu birde dışarıda yemek ısmarlamak gerek tabi mesala yoğurtlu iskenderAh bir onu ve konularini kesfetseler limoncu konu başına 10 çeyrek altına bağlar onları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence burma bilezikten aşağısı kesmez onu birde dışarıda yemek ısmarlamak gerek tabi mesala yoğurtlu iskenderAh bir onu ve konularini kesfetseler limoncu konu başına 10 çeyrek altına bağlar onları
nerden anladin nerde yaziyor? sok oldum valla biz burda kadinin haline uzulelim adamlar bizle dalga gecsin.. Yok boyle bi dunya!o konuyu açan zaten bir ekşicinin yakınıymış dalga amaçlı açılmış ne üzgünü ne kırgını
tazminat davasi acar sürüm sürüm sürdürür alimAllah Oylelerinede limoncu gibi biri sart
https://eksisozluk.com/entry/53502520nerden anladin nerde yaziyor? sok oldum valla biz burda kadinin haline uzulelim adamlar bizle dalga gecsin.. Yok boyle bi dunya!
embesiller ya.. bi de bunlar kendine adam diyo demi?
Eleştiriyorlar eleştirmesine de acaba kendileri ne yapıyor? Hadi diyelim biz akşama kadar burada çene yarıştırıyoruz. Sen ne yapıyorsun? Sinsi sinsi kadın sitesindeki konuları okuyup, seks kokusu aldığında da hemen başka bir mecrada paylaşıyorsun. E senin işin gücün yok mu derler adama yani. Biz bir işsizsek sen iki kat işsizsin demek oluyor bu. Yine biz 10 çene yapıyorsak 1 tanesi yerine ulaşıp faydalı oluyordur. Senin ne faydan var bizden daha akıllı ve işli bey? Yorumlarda falan da alenen hakaret edilmiş, o konuya yazan üyeler mahkemeye verseler haklılar. Geri zekalı falan denmiş yani. Öyle oturdukları yerden atmaları kolay tabi. El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş, bu da o hesap.açtıkları konularda kendilerini öyle belli ediyorlar ki
bel altı muhabbetten başka kafaları bir şeye basmıyor bunların
Keşke üye olmayan konuları okuyamasa.Linkler çalışmıyo.
Üye olmadan da konu okunabildiği için sosyal medya, yazılı medya, görsel medya heryerde geçebilir.
limoncu28 diye arat canim bir uye kendisi. konularina bakarsan anlarsin ne demek istedigimizi :)limoncu neydi yaa ben onu merak ettim şimdi ben kaçırmışım onu:)
anaa konu fakemiymişo konuyu açan zaten bir ekşicinin yakınıymış dalga amaçlı açılmış ne üzgünü ne kırgını
sen daha perşembe günü üye olmuşsun o yüzden gerçek sanman normalnerden anladin nerde yaziyor? sok oldum valla biz burda kadinin haline uzulelim adamlar bizle dalga gecsin.. Yok boyle bi dunya!
Eslem mi bu? O da mı fakeymiş? Nasıl çıktı ortaya?sen daha perşembe günü üye olmuşsun o yüzden gerçek sanman normal
öyle inandırıcı acıklı hikayeler yazılıyor ki burada bu ne ilk nede son
mesala bir kız bizi aylarca işletti annem kanserden öldü öksüzüm diye konu açıp dururdu
intihar edecekti
sonra bir gün kanserim yazdı herkesi üzdü meğer koca bir yalanmış 1 sene işletilmişiz
iyi işte dalga amaçlı açılmış yaa bizde HanimKelesimiGetir ile tam dalga yapmaya başlamıştık mune attı bizi hapisee.. zor çıktık vallaa..o konuyu açan zaten bir ekşicinin yakınıymış dalga amaçlı açılmış ne üzgünü ne kırgını