Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak şimdi kimdi acaba diye bir merak kapladı içimiohoo eslem ne ki? neler neler gördü kk. 2011den beri üyeyim bu ikinci üyeliğim. editörlükte yaptm. bu sene kk çok formunda değil. akla hayale gelmicek konular açılırdı
ne üzülmüştük ama kız bayağı hakkımıza girdiBiz de kıza inanmayanlara kızıyorduk sonra kaldık
Ben ilk mesajlari cinsellik olan uyelerin fake olduguna inaniyorum. Digerlerinden pek suphe etmiyorum acikcasi daha acemi oldugum icindir belkide..ohoo eslem ne ki? neler neler gördü kk. 2011den beri üyeyim bu ikinci üyeliğim. editörlükte yaptm. bu sene kk çok formunda değil. akla hayale gelmicek konular açılırdı
isleri gucleri olmayinca.. naparsin he deyip gecelim :)şişme bebek konusunda 262 ziyaretçi var :)
ben de fake dedim , konuyla dalga gectim , ban yedim iyi mi belliydi fake oldugu. Yok kocasi duşa girmişmiş tam o sirada eve gelmiş. Sonra otele kaçmış.@HanimKelesimiGetir canım nerdesin bak ünlüolduk hani şu şişme bebek yüzünden ban yedik yaaaa..
Siteye üye olurken kimlik no istensin
Siteye üye olmayan yorumları okuyamasın
Bunlar yapılamayacak şeyler mi?
bence de tc kimlik nosu şart diye düşünüyorum artıkSiteye üye olurken kimlik no istensin
Siteye üye olmayan yorumları okuyamasın
Bunlar yapılamayacak şeyler mi?
Ay bide zar konularına öyle yorumlar yapmışlar ki sanırsın ellerine karşı cins eli değmemiş hepsi bakirŞöhret ateşten gömlek
Adamlar 7/24 bdv de, +18 de, kızlık zarı dikim konularında..kk olmasaymıs naparlarmıs bilmem..
Beyinlerini kuşa taksan hayvan ters uçar yeminlen..
buraya kadin olduguna dair bi belge vermiyorsun ki. Cinsiyetiniz yazan yerde kadini isaretleyince kabul ediliyor zaten yeni uyeler.. Boyle adamciklar onuda yapr hatta yapiyor da..Buraya erkek üye girmesi yasak
Üye olunca da hemen banlanıyor yani kalamıyor sitede madem kadınlar kulübü erkekler de yorumları, yazılanları okuyamasın.
Her şey sadece kadınlara özel olsun,üye olmayan kadınlar bile hiçbir içeriği göremesin.
Konuları da silmek olsun lütfen düzenleme gelsin, resmen dalga geçmişler.
@Mune @Kazen