Akıllı telefon !

Dünya değişiyor ama siz bu değişime ayak uydurmak istemeyip direniyorsunuz gibi geldi bana. Akıllı telefon büyük kolaylık ama siz bunun hep eksi yönlerini anlatıyorsunuz. Evet çok yanlış küçücük çocukların telefon bağımlısı olması ama bunun suçu akıllı telefonda değil. Bilinçsiz anne babalarda. Dursun, sussun diye eline telefon verilen bir dünya çocuk var. Siz bile yazmışsınız irade gösterip kendime sınır koyamadım diye. Bunun çözümü telefonu uzaklaştırmak değil kendinizi değiştirmek. Şöyle düşünün traktör çıkmış ama çiftçi hala öküzle tarla sürmeye devam ediyor. Sizinki o hesap

Ciddi manada tebrik ediyorum fakat akıllı telefonlarında inanılmaz derecede hızlı bi haberlesme sistemi var. Aramak evet hepsinde var ama bu telefonun içinde de herşey var herşey. İyiye kullanıldıgında mükemmel birşey.. sosyal medyayı katmıyorum bile oranın dogru hayatlar tamamiyle sergiledigini düsünmuyorum . Ama onun dısında elimizdeki minik sey kucuk bi dunya 👍🏻

Üniversitesi yıllarımda bırakın telefon kullanmayı televizyon bile izlemiyordum okul yurt arası gidip geliyordum. Kyk yurtlarımda tv internet yokdu. Akıllı tel olsa nolcak modundaydım. İnanırmısınız daha mutluymuşum onu bazen Farkına varıyorum. Arkadaşlarımızla bir odanın içindr muhabbet sohpet mi gırgır şamata mı dersiniz ders kitap vakti spor vakti kahvaltı akşam yemekleri vsvs hepsini o kadar rahat yapardıkki çok da mutluyduk keşke öyle bir dünya olsa gercekten. İletişimden eksik ruhsuz bir nesil yetiştiriyoruz farkında değiliz. Herşey sanal alem oldu ac kamerayı konuş. 🙄🙄

X