şişme bebek konusu sosyal medyaya yansımış

sen daha perşembe günü üye olmuşsun o yüzden gerçek sanman normal

öyle inandırıcı acıklı hikayeler yazılıyor ki burada bu ne ilk nede son

mesala bir kız bizi aylarca işletti annem kanserden öldü öksüzüm diye konu açıp dururdu

intihar edecekti

sonra bir gün kanserim yazdı herkesi üzdü meğer koca bir yalanmış 1 sene işletilmişiz
ne insanlar var ya bu nasil bir ruh hastaligidir? nasil cikti ortaya peki bir de piskin piskin kendimi anlatti?

Ben bu ekşiye hep insanları aşağılarken rastladım. O yüzden gerçekten bilgilendirici bi site mi bilmiyorum, önyargılıyım çünkü. Sürekli goy goy yapılıyor. İnsanlarla alay ederk cool, entel, bilgili falan olduklarını zannediyorlar da hiç öyle değil. Şişme bebek konusu troll olsa bile gayet mantıklı cevap verenler de olmuş, ne kadar iyi kalpli arkadaşlarımız var aramızda. Bu bizim kezban olduğumuzu göstermez. Şu sitenin üyelerini aşağılayınca aranızda çok eğleniyorsunuz belli..
bırak Allah aşkına..
eskiden kaliteli bir kesimi varmıştır kabul
şu an anca laf anca bilmişlik
oradan öyle saçma sapan tespitler yarım yamalak bilgilerle prof sanıyorlar kendilerini
çoğu da ergen nesil konuşsun dursunlar
ciddiye almaya lüzum yok

Çok matah bir şey yapmışlar..Kaçırmamışlar fırsatı..
Aslında biz de kendi içimizde dalga geçiyoruz böyle konularla fakat izinsiz orada cevaplarımızın yayınlanması filan hiç hoş değil.

Ben bu ekşiye hep insanları aşağılarken rastladım. O yüzden gerçekten bilgilendirici bi site mi bilmiyorum, önyargılıyım çünkü. Sürekli goy goy yapılıyor. İnsanlarla alay ederk cool, entel, bilgili falan olduklarını zannediyorlar da hiç öyle değil. Şişme bebek konusu troll olsa bile gayet mantıklı cevap verenler de olmuş, ne kadar iyi kalpli arkadaşlarımız var aramızda. Bu bizim kezban olduğumuzu göstermez. Şu sitenin üyelerini aşağılayınca aranızda çok eğleniyorsunuz belli..
ben o konuya cevap vermedim ama bir kadının kocası gerçekten böyle bir şey yapmış olabilir yada p... izliyor vs.olabilir
şimdi bu konu yüzünden her böyle onu açana fakesin bilmem ne mi diyeceğiz
tam bundan bahsediyordum
ayrıca ekşiyi okuyordum bir zamanlar gerçekten bilgi alınabilecek bir yerdi
şimdi ya neyse bir şey demim anlasınlar

Öf üye olmayanlar okuyamasin bizim konulariii... Konu sahibi kim bilir kendini nasil his ediyordur simdi :KK43:
Biraz komik ve biraz aci...

X