Çatlaklar Şişmanlıktan gelen çatlaklar zayıflama ve sporla geçer mi?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

turtaa

gencim güzelim yaşasın :)
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
403
4
arkadaşlar bir sorum olucaktı benim.

ben çok kısa sürede çok fazla kilo aldım hamilelik değil tamamen iştah :)
ve vücudum kırmızı çatlaklarla dolu. hemşire arkadaşım zayıfla ve spor yap azalır demişti.
şimdi bunu duyan, gören yada uygulayıp sonuç alan/almayan var mı? cevap yazın lütfen.

kırmızı çatlakların beyazlaşmadan yok edeceğim bir yöntem biliyorsanız lütfen yazın.

psikolojim çok çok bozuk. zaten şişkoyum artık alışamadım bu duruma...

Kelin merhemi olsaydı diyeceğim...
Şuan benim çatlaklarım bembeyaz ve zayıfladığım için içe göçük vaziyetteler...
Belki sürekli nemlendirme, krem ve soğuk şok ile yerleşmeden geçirebilirsiniz.

çatlaklar hiçbirşeyle geçmez sadece görünümleri zamanla azalır..yani kırmızıdan gümüşi renge dönüşürler ve incelirler zamanla ama tamamen yok olmazlar..

Günümüzde güzellik merkezlerinde çeşitli yöntemlerle çatlakların tamamen yokedildiği söylense de ben inanmıyorum sadece görünümlerini azaltabilirler..

O da zaten zayıflayınca ve sıkılaşınca zaten oluyor ama tamamen yok olana rastlamadım..

Bu arada 2 doğum yaptım hiç çatlağım olmadı.

Demek istediğim buydu sadece bu kadarı olur.o da zayıflamak ve sıkılaşmak şartıyla..arkadaşlarımdan biliyorum.

canım çatlaklar bendede var. ergenlikte bi anda kilo aldığım için oldular. kilo verince tamamen geçmiyorlar ama görüntüsü biraz daha azalıyor. benim bacak arkalarımda çok vardı mesela. aşırı belli olurdu artık eskisi gibi değil dikkatli bakmak gerekiyor. ama göğüs ve göbektekiler çok fazla gtmedi malesef. sen bol bol bebe yağı falan sür badem yağıda olabilir. en azından daha fazla çatlamasın canım

Demek istediğim buydu sadece bu kadarı olur.o da zayıflamak ve sıkılaşmak şartıyla..arkadaşlarımdan biliyorum.

Haklısınız, ben de ergenlikte aşırı kilo alımından dolayı oldular.
13 yaşında falandım, anne bacağım kesildi diye ağlıyordum.
Tabi ki o yaşta bir tedavi ya da krem uygulamadık, daha sonra oldukça fazla kilo verdim, nemlendirmeye dikkat ettim aldığım sonuç bu oldu.
Çok araştırdım, güzellik merkezleri dışında hiçbir yer çatlak görüntüsünün düzeleceğini söylemiyor.
Sadece görünümü biraz düzelebilir o da daralma şeklinde olur ve yok olmaz diyorlar.
Şuan andak biri dibime girerse(yanıma oturursa) farkedilebilir görüntüdeler.
Alıştım çatlaklarıma, onlarla bütün olmayı sevdim, kilo haritalarım benim.

deniz güneş senin adına sevindim keşke bende senin kadar şanslı olsaydım üç çocuk ve tamamen çatlak bir vücuda sahibim ama senin ne güzel iki çocuk ve hiç çatlak yok nasıl başardın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…