şişman kadınlar neden tayt giyer anlamıyorum?

herkes zayıf olmak zorunda değil biliyorum ama kocaman bir vücutla daracık kıyafetler ve de üstelik tayt giymek nasıl bir durum anlamıyorum, biraz daha ölçülü olsak biz kadınlar erkeklere malzeme vermesek daha iyi olmaz mı?
Ya insanların ne giymesi sana mi batiyor ayrıca sence kadinlar erkekler için mi giyiniyor ? itibari olan hic bir kadın erkekler için giyinmez sen giyiniyorsan bilemiycem o ayri. Kendi hem cinsini erkeklere malzeme vermemek için satiyorsun resmen tebrik ederim bu donemde kadınların birbirini en çok kollamaya ihtiyacı varken sen gelip sisman kadınlar tayt gitmesin diyorsun neden güzel gözükmüyor ? Kadınlar zaten bu donemde bir obje olarak görülürken seninde hem cinslerine o gözle bakman miğde bulandırıcı lütfen erkekler için bidaha kendi cinsini yargilama

• Beğen
Reactions: s u
Kime neyin yakıştığının kılavuzumu var canım, bırak herkes kendi seçtigi ile mutlu olsun.

SİZE NE???
Sürekli diğer kadınları aşağılayan kadınların dış görünüşleriyle ilgili ciddi bir kompleksleri olduğunu düşünüyorum.
Yoksa dünya üzerinde kafaya takacak bunca mesele varken insan neden bunu kafaya takar? Ya aşağılık kompleksinden ya da üst düzey sığlıktan.
Kendinize başka meşgaleler bulun, kitap okuyun mesela. O zaman insaların dış görünüşleri ve kıyafet tercihleri dışında da konuşacak şeyleriniz olur.

Son düzenleme:
Keşke sizin gibi düşünenler de zihnine bu örümcek ağını giydirmese.
Kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez.
Giyip giymemek onun özgürlüğü, bakıp bakmamak da sizin kararınız.
Bunca sorunun arasında tayta takılan insanların olması geleceğimiz için pek umut verici.

pasif edilmedi ki bir yıldır açık bu hesap , hatta bir çok ürün de sattım buradan geçen sene ,
Screenshot_2015-05-03-15-13-17-1.png

Çok anlamadım ama ne olduğunu benlik bir durum yok ben sitedeyim hala ve hatta bugün bit pazarına ayakkabı bile koydum bir karışıklık var galiba ama uyardığınız için teşekkür ederim.

Ben Kazen Beyle görüştüm bir yanlış anlaşılma olmuş ben sayfadan atılmadım artık herkeS dedikodu yapmayı bırakırsa sevinirim. Ben buradan satış yapmaya devam edeceğim .

Size ne? Özgüveni varki giyiyor, kendini rahat ve mutlu hissediyorsa kimi ne ilgilendirir ki.
Tuhaf olan ne biliyormusunuz? Bizim bu herşeye burnumuzu sokan, yargılayan tavrımız. Herkes kendine baksa hiç sorun kalmayacak zaten. Prag'a gittim kış günü hatunlar minicik etekler giymişler gayet rahat geziyorlar bir Allahın kuluda dönüp bakmıyor. Hepsi taş mıydı hayır ama aralarında taş gibi kızlarda vardı evet ki onlara cigerdelen deniyormuş orda, gayet şişman kızlarda vardı ama herkes işinde gücünde olup, kendi işine bakınca insanlar rahatti giyim konusunda ama bizde bayanlara bile dert oluyor kim ne giysin giymesin.

kimsenin düşüncesi,karakteri,kılığı,kıyafeti,saçı,örtüsü,eteği,taytı hiç kimseyi ilgilendirmez kimse bir başkası hakkından kötü bir yorum yapmaya hakkı yok. o,o şekil giyinir,bu bu şekil giyinir:KK53:

herkes zayıf olmak zorunda değil biliyorum ama kocaman bir vücutla daracık kıyafetler ve de üstelik tayt giymek nasıl bir durum anlamıyorum, biraz daha ölçülü olsak biz kadınlar erkeklere malzeme vermesek daha iyi olmaz mı?
öz güven bu..kendilerini böyle seviyorlar ve etrafa ben böyleyim işine gelirse mesajı veriyorlar..

konu sahibi, aşırı dozda sosyal içerikli konu açmaktan hasta olacaksın söyleyeyim..

şişmanlar tayt giymesin, zayıflar dekolteli giymesin, kapalılar makyaj yapmasın, kumrallar saçını sarıya boyamasın, sarışınlar kaşlarını almasın, esmerler halka küpe takmasın konu sahibi istemiyor..

hadi dağılın şimdi :KK53:

X