şişman kadınlar neden tayt giyer anlamıyorum?

Ben birçok erkekten bu konuda kötü ve eleştirel yorum duyduğum ve bu kadınları savunmak zounda kaldığım için yazıp düşüncelerimi söylemek istedim, tabi ki giyilebilir ama bein fikrim daha hoş görünebilecekler şeyler de giyebilecekelri

evet isteyenler giysin ama çevreyi de düşünmek lazım daha güzel ve zarif görünebilecekleri çok daha seçenek var bence
evet fazla secenekleri yok ama tayt giyince daha zayıf yada zarif gozukmuyorlar tamamen cirkin gozukuyor kalca kismi on kismi falan . diz alti yada uzun etek giyince daha hos duruyor bence.

rahat olugu icin sanırım..herkes kendine yakısanı giymeli durumuna katılıyorum ama yinede ozguruz isteyen istedigini giyer..kendini bilmeyen erkekler bakmak icin fırsat kolluyor onları kaale bile almıyorum insan yerine koymuyorum acıkcası

Milletin dertleriyle uğraşmaktan kendi derdiniz yok galiba bi gun okul arkasi cocuklar sunu yapiyor bugun sismanlar neden tayt giyiyor.Valla ne diyim dertsiz kedersizsijiz maşallah ne güzel yarinda zayiflar neden mini etek şort giyiyor mu olacak...Herkes istedigini giyer yakissin yakismasin

herkes zayıf olmak zorunda değil biliyorum ama kocaman bir vücutla daracık kıyafetler ve de üstelik tayt giymek nasıl bir durum anlamıyorum, biraz daha ölçülü olsak biz kadınlar erkeklere malzeme vermesek daha iyi olmaz mı?
Boş ver ne giyerlerse giysinler. Kendi düşünmüyorsa sen neden kafanı takıyorsun ki böyle şeylere? Bu ülkede düşünce özgürlüğü var güya ama kimsenin kimsenin düşüncesine saygısı yok. Bırakalım herkes özgür özgür takılsın. Herkesin yaptığı kendini ilgilendirir.

Ben birçok erkekten bu konuda kötü ve eleştirel yorum duyduğum ve bu kadınları savunmak zounda kaldığım için yazıp düşüncelerimi söylemek istedim, tabi ki giyilebilir ama bein fikrim daha hoş görünebilecekler şeyler de giyebilecekelri

Savunma canım :) Beyaz masa mısın sen? Erkekler kadınlar hakkında şikayetlerini sana iletiyor :KK70:

rahat olduğu için , etek giyse pişik olur pantolon sıkar eşortman olmaz, tayt daha makul oluyor ve zayıf göründüklerini sanma gibi bir yanlış anlamada var malesef, ben şisman olsam ne kadar rahatta olsa giymem, ne diye strece sarılmış dana etine benziyorlar gibi belden aşağı dalga geçmelere maruz kalayım ki , ve de kimseye de neden giydin demem , sanane der seni alt eder cevab veremezsin arkadaşım :)

İsteyen istediğini giyer. Şişman diye de kimse kendini özendiği şeylerden uzak tutmak zorunda değil.
Başınızı çevirirsiniz olur biter.
Şişmanlar zaten bu bakış açısından kompleks sahibi oluyor. Az sayıda kompleksi olmayan kendini bol pantolonlar mahkum etmeyen, özgüvenli, kendini seven insanlara da kendi şekilciliğimizle kınamamız bana yanlış geliyor.
Şişman erkekler plajda koca göbeklerini şişirip geziyor kimse bu kadar rahatsız olmuyor da bir kadın yapınca rahatsız oluyoruz.
Ayrıca herkes 90-60-90 mükemmel fiziğe sahip olmak zorunda da değil.
Gözümüze kötü geliyor diye kimsenin duygularını incitmek onu kendinden nefret ettirmek de bize düşmez.

Ben forumdaki diğer konuları takip ederken sıkılıp daha çok fikir paylaşabileceğimiz bir konu açmak istedim herkes fikrini söyleyebilir özgürce. Bazı konuları sıkıcı bulduğum için farklı konular açmaya ve beyin fırtınası yapmaya çalıştım sadece. Herkes fikrini söyleyebilir ve kibarca tartışabiliriz. Ben duyarlı biri olduğumu düşünüyorum. Bazen bu toplumsal bir sorun olabilir bazen de içimizden geçen anlık bir fikir. Burası kadın kadına paylaştığımız özgür bir yer değil mi. Neden paylaşmayayım ki, sohbet etmek istemeyen diğer konularla ilgilenir ama çok güzel şeyler paylaşan arkadaşlar da var, daha kibar davranabiliriz birbirimize. Ben bu siteyi yanlızlığımı gidermek için de kullanıyorum hep çok ciddi şeyler paylaşmak zorunda mıyız. Bunu ben bir arkadaş toplantısında da söyleyebilirim kibarca burada da. Bence daha yapıcı olabiliriz.

Malzeme vermek derken? "Malzeme"... İnsan vücudundan bahsediyor olabilir misiniz?

Ben forumdaki diğer konuları takip ederken sıkılıp daha çok fikir paylaşabileceğimiz bir konu açmak istedim herkes fikrini söyleyebilir özgürce. Bazı konuları sıkıcı bulduğum için farklı konular açmaya ve beyin fırtınası yapmaya çalıştım sadece. Herkes fikrini söyleyebilir ve kibarca tartışabiliriz. Ben duyarlı biri olduğumu düşünüyorum. Bazen bu toplumsal bir sorun olabilir bazen de içimizden geçen anlık bir fikir. Burası kadın kadına paylaştığımız özgür bir yer değil mi. Neden paylaşmayayım ki, sohbet etmek istemeyen diğer konularla ilgilenir ama çok güzel şeyler paylaşan arkadaşlar da var, daha kibar davranabiliriz birbirimize. Ben bu siteyi yanlızlığımı gidermek için de kullanıyorum hep çok ciddi şeyler paylaşmak zorunda mıyız. Bunu ben bir arkadaş toplantısında da söyleyebilirim kibarca burada da. Bence daha yapıcı olabiliriz.

Gerçekten şişman bir tanıdığınız olsa bu kadar pervasızca bunu dile getirmezdiniz. Benim kuzenim obez. Ve çocukluktan itibaren yaşadıklarını iyi bilirim. Tatilde bile bir gün olsun rahatça mayosuyla denize giremedi o vücuda mayo giymiş bakışından utandı, aslında utanması gerekenler insanları tek tip bir güzellik anlayışı olan nispeten sığ düşünceli insanlar olduğunu anlayamadı. Hele ergenlikte acımasız insanlar ilk kavgalarında başka diyecek bir şey bulamayınca ona hemen şişko diye bağırdılar. Konu bambaşka ve o haklı olsa da şişko diye bağırdılar ona çünkü başka vurabilecekleri bir yer yoktu. Bu kadar sığ düşünceler yüzünden bir kere bile gönlünden geçeni giyemedi. İçinde uhdelerle büyüdü. Ne mini etek ne şort giyebildi. O yaz sıcağında hep kargo pantolonlar giydi.
Halbuki daha bebeklikten bize barbilerle 36 beden güzeldir kalanlar çirkindir fikri aşılanmasaydı daha mutlu bir çocukluk ve gençlik yaşayacaktı. Sırf bu nedenle mutsuz büyüdü benim kuzenim. Ve bunun vebali de kınayan, küçümseyen, gırtlağını tut verirsin, zayıf olsan güzel kızsın aslında diyen eş dost akraba ve tuhaf bakan sokaktaki bizleriz.
Ve ben bu sığ düşünceyle insanları mutsuz yetiştirenlerden hiç hazzetmiyorum
Ki burada da eşitlik yok. Hiç bir şişman erkek kendini çirkin görüp, depresyon yaşamazken kızlarımız yaşıyor. Burada bile o kadın dediğin kum saati gibi olacak diyen erkek egemen bakışın esiriyiz.
Keşke sizin kıymetli göz zevkini bozsaydı ve bikinisini giyseydi taytını giyseydi de mutlu olsaydı içinde hiç bir şeye heves kalmasaydı daha mutlu olsaydıı. Ama hepimizin bu basit düşünceleri ve kınamalarına takılacak kadar hassas bir insan ne yazık ki.
Sırf bu nedenle şişmansa da etek, elbise, şort bikini, tayt giyen şişman kadınlarımıza saygı duyuyorum ve cidden hayran oluyorum takdir ediyorum. Helal olsun

Malzeme vermek derken? "Malzeme"... İnsan vücudundan bahsediyor olabilir misiniz?
onların t
Kadın dayanışmasının olduğu bi siteye gelip kadın ötekileştirmesi yaparsanız tepki görürsünüz hanımefendi.

Ben ötekileştirme yaptığımı düşünmüyorum, dayanışma çerçevesinde paylaşıyorum üstelik de. Erkekler bu durumla dalga geçtiğinde ve çirkin yorum yaptığında üzülüyorum bu bayan arkadaşlarım için. Bu nedenle yazdım sizler ne düşünüyorsunuz diye. Ayrıca ben de kilolu bir bayanım kesinlikle ötekileştirme yapmadım. Hatta bu siteden beşik sattığım bir üye de evime gelip beşiği almaya gelince gördü beni hiç de zayıf değilim yani. Ben ötekileştirmedim sadece dalga geçilmesine üzüldüğüm için yazdım buradan.

onların t

Ben ötekileştirme yaptığımı düşünmüyorum, dayanışma çerçevesinde paylaşıyorum üstelik de. Erkekler bu durumla dalga geçtiğinde ve çirkin yorum yaptığında üzülüyorum bu bayan arkadaşlarım için. Bu nedenle yazdım sizler ne düşünüyorsunuz diye. Ayrıca ben de kilolu bir bayanım kesinlikle ötekileştirme yapmadım. Hatta bu siteden beşik sattığım bir üye de evime gelip beşiği almaya gelince gördü beni hiç de zayıf değilim yani. Ben ötekileştirmedim sadece dalga geçilmesine üzüldüğüm için yazdım buradan.

O dalga geçenler kadın erkek her kimse önce küçük beyinleriyle dalga geçsinler. Zayıf yada şişman olmak değişebilecek bir şey ama fikrinin olması, kendini geliştirmek, hümanist bir insan olabilmek, ergen gibi insanların kusurlarıyla dalga geçmeyen olgun bir insan olmak, bilgili ve kültürlü olmak daha zor ve önemli. Ben asıl böyle sığ insanlarla dalga geçiyorum

X