şişman kadınlar neden tayt giyer anlamıyorum?

Erkeklerin dalga geçtiğini gördüğünüz zaman siz erkeklere tepki verin. tepki göstereceğiniz taraf kadınlar değil erkekler olsun eğer herkes kadına tepki gösterirse çekinmesi gereken taraf kadın olur ama kadının çekinmesi gereken bir şey yok hatalı taraf erkekler! erkeğe tepki gösterilirse erkek böyle bişey yapmaya çekinir. Anladınız İNŞ

O dalga geçenler kadın erkek her kimse önce küçük beyinleriyle dalga geçsinler. Zayıf yada şişman olmak değişebilecek bir şey ama fikrinin olması, kendini geliştirmek, hümanist bir insan olabilmek, ergen gibi insanların kusurlarıyla dalga geçmeyen olgun bir insan olmak, bilgili ve kültürlü olmak daha zor ve önemli. Ben asıl böyle sığ insanlarla dalga geçiyorum

Ben de o insanlara bunlara benzer davrandım merak etmeyin üstelik bana da laf çarpıttıklarını da düşündüm benim de kilolu olmam hasebiyle. Ama bu insanlar o kadar çok ki çok incitiyorlar...

Ben de o insanlara bunlara benzer davrandım merak etmeyin üstelik bana da laf çarpıttıklarını da düşündüm benim de kilolu olmam hasebiyle. Ama bu insanlar o kadar çok ki çok incitiyorlar...

Eğer incindiğiniz için başkaları incitmesin diye kendi kılığınıza kıyafetinize dikkat ediyorsanız yapmayın. Bir daha bu dünyaya gelmeyeceksiniz. İçinizden ne geçiyorsa giyin.
Şişmanlık zaten bol giyince saklanmıyor. Gayet belli oluyor kilo dar da olsa bol da olsa. Neyse oyuz. Sırf başka gözler için kendinize bunu yapmayın.
Benim vücut tipimde de bacaklarım kalındır. Üstüm 38 beden altım 40 beden lise de neler dediler bana başta taktım ettim. Şimdi hiç umurumda değil. Artık vücudumu seviyorum ve kimse beni incitemez.
Sizi fiziğinizle incitmeye çalışanlara da gayet güzel cevap vermelisiniz. Ergenlikten sonra fizikle dalga geçme devri kapandı siz büyümemişsiniz herhalde yazık sizin de beyniniz pek küçük kalmış diyebilirsiniz mesela.
İncitmesini de izin vermeyin ve kendi istediğiniz gibi yaşayın. Ben hiç bir konuda hiç bir zaman başkalarına kulak vermiyorum size de öneririm. Her konuda kim ne derse umursamıyorum.

Simsiyah tesettürlu bayanlara bile vücut hatları belli olmadığı halde yan gözle bakan serefsizleri sorgulamiyosunuz da Tayt giyip erkeklerin (!) Eline malzeme veren kadınları mi sucluyorsunuz?
Malzeme vermek nedir ya ? Biz bi ürün muyuz halka mal ediliyoruz da malzeme veriyoruz
Bakmasinlar kardeşim o zaman !
Fiziğim düzgün Tayt giyiyorum hatta üzerine bluz değil göbeği açık giyiyorum
Ben onun eline malzeme vermiş olmuyorum ben babama bile sormam giycegimi
O serefsizlik o haysiyetsizlerin içinde varsa her önüne gelene bakıyorlar bunun kapalı açık giyinmekle bi alakası yok!

Şimdi bencede kendinin farkında olmadan giyinmek hoş degil en azından bana göre boyle
Erkekler ne yorum yapiyor o cokta umrumda değil

Ama dedigim gibi bu senin veya benim kişisel gorusumuz ve forum ortaminda bu gorusun konusunun açılması cok sacma evet berbat duruyor bencede .. insanı baktırıp "bu ne Allah askina yaa" dedirtiyor ama tutup sen giyme sismansin niye giyiyorsun vs demek haddimize degil
:KK70: bazen bazı ic gorusler içte kalmalı :KK70:
Herkesin hayatina kimse karisamaz,sorgulayamayiz bu tarz seyleri

Daha anlamadığınız ve hiçbir zaman anlayamayacağınız çok şey var gibi görünüyor.
Cevap: canları öyle istediği için.
Cevap: diğer insanlardan farklı olmadıklarını düşündüklerinden diğer insanlar gibi yaşamakta bir sakınca görmedikleri için.
Cevap: kendilerini sizin yaptığınız gibi sınıflandırmadıkları için.
Cevap: tayt çok rahat olduğu için.
Cevap: yüzeysel ve sığ insanların ne düşündüklerini umursamadıları için.

Daha uzar bu...

Bu şişman, öteki çok uzun, bak bunun dövmesi var, aa kulağına kaç küpe takmış, bu mini etekli diğerinin ayakları büyük...
Ötekileştirmeye devam edin etrafınızdaki insanları... Nefret duygusunu da perçinleyin bol bol...

Şişman olan tayt giymesin,
Bacakları çarpık olan etek/şort giymesin
Göğüsleri küçük olan göğüs dekolteli bluz giymesin

dersek o halde herkesin birer çuval ile gezmesi gerekir çünkü kimse kusursuz değildir.

Erkeklere malzeme vermek meselesine gelirsek, siz ne dersiniz bilmem ama ben bu güne kadar erkekler için giyenen bir kadına rastlamadım. Kadın canı ister giyer, canı istemez giymez ama bunu bir erkek için yapmaz dolayısı ile kadının giyimini kendine malzeme olarak görebilecek derecede sığ düşünceli erkeklerin umursanmaması gayet yerinde olur.

Ha biraz spor ve rejim ile yeterince kilo verilip fit hale gelinebilecekken, kilo almasına sebep olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmadığı halde ısrarla kilo üzerine kilo alıp sağlıklarını hiçe sayan hatunlarıda anlamam o ayrı.

Bu güne kadar kk da gördüğüm en saçma ve en anlamsız konu.

Milletin giydigine mi geldi sıra bütün dertler bitti de.sana ne bacım sen niye dert edindim bunu?

Özgecan öldürüldüğünde Nihat doğan denilen dallamanin yaptığı mine etek giyerseniz işte böyle olur açıklamasıyla bu topigi açan kişinin ve ona ay İvit çık hiklisin bla bla diyen kadınların arasındaki 7 farkı bulunuz

Erkekler zaten hakkımızda yeterince ahkam kesiyor bari kadınlar olarak biz bunu yapmayalım, ördege ve hatta damacanaya tecavüz edilen bir ülkede hangi giyim kuşamin tahriginden bahsediyorsunuz siz!

herkes zayıf olmak zorunda değil biliyorum ama kocaman bir vücutla daracık kıyafetler ve de üstelik tayt giymek nasıl bir durum anlamıyorum, biraz daha ölçülü olsak biz kadınlar erkeklere malzeme vermesek daha iyi olmaz mı?
İyide sanane ki bundan :KK57:Bunumu dert edindin yani ,

Gerçekten ya hayatınız çok boş ve sıradan ya da kendinize meşgale arıyorsunuz.
Her gün bir Manşet ile karşımızdasınız.
Herkes bir insan grubu ya da topluluk için yargılamaya girerse ne halde olabileceğimizi düşünün bir.
Lütfen biraz empati...

Bacim senin tum derdin bitmis sismanlar tayt giymesine takmissin. Sanane ? Isteyen istedigini giyer sanane ?

Ben birçok erkekten bu konuda kötü ve eleştirel yorum duyduğum ve bu kadınları savunmak zounda kaldığım için yazıp düşüncelerimi söylemek istedim, tabi ki giyilebilir ama bein fikrim daha hoş görünebilecekler şeyler de giyebilecekelri

bir çok erkekten kötü yorum duyduysan ,burada açacağın konu başlığı o erkekleri kınamakla ilgili bir konu başlığı olmalıydı.kadınlara ne giyeceğini öğretme,önerme de.herkesin aklı var...

kilolu diye de düşündüğünden ,üzüldüğünden de değil bence çünkü ,bacağı ve fiziği çok güzel bir bayan mini etek veya dekolte giyse aaaa yakışmış mı diyeceksin sen hayır tabi ki...

burada aman kilolu yakışmıyor ondan diyorum yok efendim üzülüyorum ayağına yatma..

bu konularda aşırı tepki veriyorum,ama cidden bu tip insanların bu cürretine deli oluyorum.

herkes haddini bilecek artık.demokrasi özgürlük neymiş öğrenecek.cidden öğrenecek açıp okuyun yaaa .

kapalı olmak isteyen kapanacak çünkü demokrasi var...
açık giyinen giyinecek çünkü demokrasi var ...

CANIM ÖZGÜRLÜK ŞU DEMEK:herkes başkasına zarar vermeden,başkalarının haklarına müdahale etmeden,başkasının dairesine girmeden ,istediğini yapmakta özgürdür....anladın mı.

..............ANLATABİLDİM Mİ.............

X