- 20 Ağustos 2021
- 1.957
- 745
- 73
- Konu Sahibi hayale giden yol
Bende bu serumdan yaptıracaktım am Maddi olarak getiremedik. İnşallah tutar ya benimde. Tutmazsa şimdi seruma yormam inşHayır uygulanmadı 4.tedavimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu serumdan yaptıracaktım am Maddi olarak getiremedik. İnşallah tutar ya benimde. Tutmazsa şimdi seruma yormam inşHayır uygulanmadı 4.tedavimdi
Öyle düşünmeyin bu serumu kullanıp tutmayanlarda var umarım sizinki tutarBende bu serumdan yaptıracaktım am Maddi olarak getiremedik. İnşallah tutar ya benimde. Tutmazsa şimdi seruma yormam inş
İnşallah bacım ya. Valla yaşadığımı hissetmiyorum böyle çok daraldım. Allahım bu acıyı yaşayanın yüzünü güldürsün inşallahBu serumu kullanıp tutmayanlarda var umarım sizinki tutar
Süreç zorlu ve meşakkatli haklısın. İnşallah aminİnşallah bacım ya. Valla yaşadığımı hissetmiyorum böyle çok daraldım. Allahım bu acıyı yaşayanın yüzünü güldürsün inşallah
Ay harika çok sevindim adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen şişli memorialde bu ay tedavi oldum 1. Denememde 1 yumurtam çıktı ve onunla hamile kaldım şuan 5. Haftamdayım :)
Merhaba evet reklam yapıyor fakat bize hiç bahsetmedi, bunun da ayrı bir maliyeti olduğunu biliyorum. Ayrıca bana ne prp ne ekzosom yaptı ya da önerdi aynı tedavi yöntemi devam etti malesefEktra ücret alınmıyor mu onun için? Önceden bilgi vermeleri lazım. Cem çelik sürekli reklamını yapıyor ama o işlemin.
Merhaba evet reklam yapıyor fakat bize hiç bahsetmedi, bunun da ayrı bir maliyeti olduğunu biliyorum. Ayrıca bana ne prp ne ekzosom yaptı ya da önerdi aynı tedavi yöntemi devam etti malesef
[/QUOy
Evet ordan şiphelendim ben de bedava yaparlar mı hiç işi ticarete dökmüşlerken. Arkadaşımın üç yumurtası görünüyordu prp ile 12 yumurta toplandı. İşe yarayabilir belkiPiezzoelektrik 25 bin TL falan çoğu hastanede. Yapmadan önce söylemeleri lazım. Ücret almadilarsa belkide yapmamislardir. Prp ile exsozoma çoğu doktor inanmıyor. Bende 2.5 ay önce prp yaptırdım. Doktor, opu esnasında yaptı ama fayda edeceğine pek inanmıyorum.
Arkadaşıma önceden yaptılar prp, iki ay sonra opu oldu. Hatta normal hamile kalma şansı da yüksek diye okumuştum.Evet ordan şiphelendim ben de bedava yaparlar mı hiç işi ticarete dökmüşlerken. Arkadaşımın üç yumurtası görünüyordu prp ile 12 yumurta toplandı. İşe yarayabilir belki
Benim opu sırasında yapıldı prp. O yüzden 5 bin TL alındı. 3 ay olucak nerdeyse. Etkisi olursa bu tüp bebekte olur. Yani 3 yumurtadan 12 ye çıkması çok mucizevi bir şey. Umarım bende etkisini görürümArkadaşıma önceden yaptılar prp, iki ay sonra opu oldu. Hatta normal hamile kalma şansı da yüksek diye okumuştum.
Eşimin sperm testi bu şekilde tedaviye başladık bakalım daha yumurta toplama bölümüne gelmedik doktor olumlu konuştu fakat sizce olumsuz olma durumu varmı acaba bir daha test verecek zaten iğnelerden sonraMerhaba hanımlar bende şişli memorialde Semra hanım ile görüştüm ve sevinç hanım ile devam ediyorum hiçbir sorun olmadığını söyledi sadece eşimde spermde morfoloji 0 çıktı sayı düşüktü varikosel ameliyatı oldu sayı şuan sınıra yakın artık beklemek istemiyoruz daha öncesinde aşılama denedik malesef olumsuz bakalım tüp bebekte devam edeceğiz dua ederseniz sevinirim teşekkürler
Size mesaj attım bakar mısınızGeçen yıl bu gün 3 adet embriyom şişli memorialde donduruldu. Ve ocakta 1 adet transfer edildi ve şuan 3 aylık tek yumurta ikizlerim var. 2. tedavimde sonuç aldık ilkinde embryolar blast oldu. Sonra bant ve farklı ilaçlarla sonuca ulaştık hatta üroloji bölümünden eşime ilaç takviyesi verildi. benim deneyimim bu şekilde oldu.
Ne kadara mal oldu bu süreç acabaEğer istanbuldaysanız şişliye yakınsanız kesinlikle memorialle bir görüşün derim. Asla gereksiz şeyler istemiyorlar, önermiyorlar. Hafif ohss ihtimaline karşı bana transfer yapmadılar 2 adet geçsin diye. İsteseler ilk adetten sonra yapabilirlerdi sırf ticaret için. Hatta ben çok ısrar etmiştim gönül hocaya kasım transfer için inşallah tutarsa aslan burcu olsun istiyorum diye gönül hocada ben canlı olsun istiyorum diye transferi aralığa erteledi. Tabi ki Allah istemezse yaprak dahi kımıldamaz ama onlar bu işin gerçekten ehli
Toplam ücret ne kadara mal oldu lütfen bilgi verirseniz çok memnun olurumBen de şişli memoriali tavsiye ederim. Ben ilk tedavimi maslak acıbademde gördüm. Çok fazla ilaç kullandım. İlaçların dozu çok yüksekti. Gebelik oluştu. Fakat 9. haftada kalbi durdu. Çok fazla ilaç kullandığım için oraya karşı güvenim kırıldı. Tavsiye ile şişli memoriala başladım. İlk muayende Semra hoca ile yaptık. Yanında uzman doktor ile. Sonra tüm takiplerimi Yücel hoca yaptı. Şişli Memorialde diğer yerde kullandığım ilaç dozunun yarısından bile az dozda ilaç kullandım. 4 embriyom 5inci güne geldi. Hepsine pgt yapıldı. 1 tanesi sağlıklı geldi. Bu ay inşallah transferi olacak. Doğal sklus yöntemi ile ilerliyoruz. Buranın laboratuvarı çok çok iyi kesinlikle. Asla kanıtlanmamış şeyleri uygulamıyorlar. Maslak acıbademdeki tedavinin neredeyse yarı ücretine geldi bu tedavi. Pgt yaptırmamıza rağmen. İnsanda, burası ticarethane değil bize para gözüyle bakmıyorlar güveni oluşuyor. Ben henüz sonuç almadım. Ama sonucu pozitif almasam yine burası ile devam ederim. Çok fazla meşhur olan kendi reklamını yapan yerler genelde daha çok hayal kırıklığı yaratıyor. Bunlar benim tecrübelerim tabi ki. Her yerde pozitif sonuç alan var.
Ben ekimde başlamıştım, eylülde görüşme yaptıktan sonraNe kadara mal oldu bu süreç acaba