• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli memorialdr tüp bebek

Daha önceki 2 tedavim üniversite Hastanesi'nde oldu. 5 yumurta 2 olgun çıkıyordu. Döllenme olmadı. Aygül hocada 7umirta 6 olgun çıktı. 2 si dollendi ama ikinci gün gelişimleri durdu. Olgun yumurta sayımı artırdı ama bu doktorun basarisi mi yoksa o süreçte vitamin kullandım beslenmeme dikkat ettim onla mi alakalı bilmiyorum. Ama sonuç alamadık. Doktor, çok ilgili gelmedi bana. Birazda despot bir tavrı var. Çok titiz calisicaz dedi ama üniversite Hastanesi daha titizdi. Sürekli kan tahlillerime bakıyorlardı. Ayrıca bizi çok umutlandırdı. Gozunuzaydin falan dedi. Olmayınca bir açıklama bile yapılmadı doğru düzgün.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba umarım hepiniz hayırlı güzel sonuçlar alırsınız 🤲 elinde gonal f olup yardımcı olmak isteyen olurmu Bursa ve çevresi otobüsün buzluk kısmında buz küpleriyle gönderim yapılıyomuş 🤲 yardımcı olmak isteyen olurmu acaba 🌸

Ektra ücret alınmıyor mu onun için? Önceden bilgi vermeleri lazım. Cem çelik sürekli reklamını yapıyor ama o işlemin.
Merhaba evet reklam yapıyor fakat bize hiç bahsetmedi, bunun da ayrı bir maliyeti olduğunu biliyorum. Ayrıca bana ne prp ne ekzosom yaptı ya da önerdi aynı tedavi yöntemi devam etti malesef

Piezzoelektrik 25 bin TL falan çoğu hastanede. Yapmadan önce söylemeleri lazım. Ücret almadilarsa belkide yapmamislardir. Prp ile exsozoma çoğu doktor inanmıyor. Bende 2.5 ay önce prp yaptırdım. Doktor, opu esnasında yaptı ama fayda edeceğine pek inanmıyorum.

Piezzoelektrik 25 bin TL falan çoğu hastanede. Yapmadan önce söylemeleri lazım. Ücret almadilarsa belkide yapmamislardir. Prp ile exsozoma çoğu doktor inanmıyor. Bende 2.5 ay önce prp yaptırdım. Doktor, opu esnasında yaptı ama fayda edeceğine pek inanmıyorum.
Evet ordan şiphelendim ben de bedava yaparlar mı hiç işi ticarete dökmüşlerken. Arkadaşımın üç yumurtası görünüyordu prp ile 12 yumurta toplandı. İşe yarayabilir belki

Arkadaşıma önceden yaptılar prp, iki ay sonra opu oldu. Hatta normal hamile kalma şansı da yüksek diye okumuştum.
Benim opu sırasında yapıldı prp. O yüzden 5 bin TL alındı. 3 ay olucak nerdeyse. Etkisi olursa bu tüp bebekte olur. Yani 3 yumurtadan 12 ye çıkması çok mucizevi bir şey. Umarım bende etkisini görürüm

Merhaba hanımlar bende şişli memorialde Semra hanım ile görüştüm ve sevinç hanım ile devam ediyorum hiçbir sorun olmadığını söyledi sadece eşimde spermde morfoloji 0 çıktı sayı düşüktü varikosel ameliyatı oldu sayı şuan sınıra yakın artık beklemek istemiyoruz daha öncesinde aşılama denedik malesef olumsuz bakalım tüp bebekte devam edeceğiz dua ederseniz sevinirim teşekkürler 🙏🤲

Merhaba hanımlar bende şişli memorialde Semra hanım ile görüştüm ve sevinç hanım ile devam ediyorum hiçbir sorun olmadığını söyledi sadece eşimde spermde morfoloji 0 çıktı sayı düşüktü varikosel ameliyatı oldu sayı şuan sınıra yakın artık beklemek istemiyoruz daha öncesinde aşılama denedik malesef olumsuz bakalım tüp bebekte devam edeceğiz dua ederseniz sevinirim teşekkürler 🙏🤲
Eşimin sperm testi bu şekilde tedaviye başladık bakalım daha yumurta toplama bölümüne gelmedik doktor olumlu konuştu fakat sizce olumsuz olma durumu varmı acaba bir daha test verecek zaten iğnelerden sonra

Eklentiler

• 1000028744.jpg
    1000028744.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000028745.jpg
    1000028745.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000028746.jpg
    1000028746.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 14
Geçen yıl bu gün 3 adet embriyom şişli memorialde donduruldu. Ve ocakta 1 adet transfer edildi ve şuan 3 aylık tek yumurta ikizlerim var. 2. tedavimde sonuç aldık ilkinde embryolar blast oldu. Sonra bant ve farklı ilaçlarla sonuca ulaştık hatta üroloji bölümünden eşime ilaç takviyesi verildi. benim deneyimim bu şekilde oldu.
Size mesaj attım bakar mısınız

Eğer istanbuldaysanız şişliye yakınsanız kesinlikle memorialle bir görüşün derim. Asla gereksiz şeyler istemiyorlar, önermiyorlar. Hafif ohss ihtimaline karşı bana transfer yapmadılar 2 adet geçsin diye. İsteseler ilk adetten sonra yapabilirlerdi sırf ticaret için. Hatta ben çok ısrar etmiştim gönül hocaya kasım transfer için inşallah tutarsa aslan burcu olsun istiyorum diye gönül hocada ben canlı olsun istiyorum diye transferi aralığa erteledi. Tabi ki Allah istemezse yaprak dahi kımıldamaz ama onlar bu işin gerçekten ehli
Ne kadara mal oldu bu süreç acaba

Ben de şişli memoriali tavsiye ederim. Ben ilk tedavimi maslak acıbademde gördüm. Çok fazla ilaç kullandım. İlaçların dozu çok yüksekti. Gebelik oluştu. Fakat 9. haftada kalbi durdu. Çok fazla ilaç kullandığım için oraya karşı güvenim kırıldı. Tavsiye ile şişli memoriala başladım. İlk muayende Semra hoca ile yaptık. Yanında uzman doktor ile. Sonra tüm takiplerimi Yücel hoca yaptı. Şişli Memorialde diğer yerde kullandığım ilaç dozunun yarısından bile az dozda ilaç kullandım. 4 embriyom 5inci güne geldi. Hepsine pgt yapıldı. 1 tanesi sağlıklı geldi. Bu ay inşallah transferi olacak. Doğal sklus yöntemi ile ilerliyoruz. Buranın laboratuvarı çok çok iyi kesinlikle. Asla kanıtlanmamış şeyleri uygulamıyorlar. Maslak acıbademdeki tedavinin neredeyse yarı ücretine geldi bu tedavi. Pgt yaptırmamıza rağmen. İnsanda, burası ticarethane değil bize para gözüyle bakmıyorlar güveni oluşuyor. Ben henüz sonuç almadım. Ama sonucu pozitif almasam yine burası ile devam ederim. Çok fazla meşhur olan kendi reklamını yapan yerler genelde daha çok hayal kırıklığı yaratıyor. Bunlar benim tecrübelerim tabi ki. Her yerde pozitif sonuç alan var.
Toplam ücret ne kadara mal oldu lütfen bilgi verirseniz çok memnun olurum

Ne kadara mal oldu bu süreç acaba
Ben ekimde başlamıştım, eylülde görüşme yaptıktan sonra
78.500 tüp bebek paketiydi ekstra işlemler dahil değil
opu transfer hepsi dahil ilaçlar rahat 70.000 (bende ekstra ilaçlar kullanıldı yumurtalıklar geç cevap verdiği için)
Diğer kan tahlilleri, rahim filmi ben başka yerlerde yaptırdım

Back