- 23 Ekim 2024
- 79
- 37
- 27
- Konu Sahibi hayale giden yol
Merhaba çok geçmiş olsun. Şimdi ben bişey diyip sizi yanlış yönlendirmek istemem çünkü hastalıklar farklı. Ama ben memorialdan çok memnunum, özellikle gönül hocadan. Tabi ki transfer oldum tuttu diye size garanti veremem çünkü bu ay sonu transfer olacam Allahın izniyle. Bana bu süreçte sadece bir kere başka hoca baktı oda gönül hoca o gün izinli olduğu için mecburdum çünkü opu için son haftalarda sık gidilip gelinmesi lazımdı. Ama diğer süreçlerde hep kendi doktorumla beraberdim. Ve inanın olumlu olumsuz her ne varsa direk söylüyor yapmamız gerekenleri. Gidip görüşün, görüşme ücretsiz zaten, içinize sinerse devam edersiniz. Talep ederseniz haftanın 3 günü semra hocanın kendiside orada oluyor onunlada görüşürsünüz.Merhaba benim olumsuz geçmişim var malesef Brüksel tüp bebekte daha geçen hafta 3. Kez opu oldum beşinci güne ikisi orta kalite embriyo dendi 6. Gün aradılar iptal ettik dediler. Bir transferim negatif oldu, şimdi yerimi değiştirmek istiyorum güvenim kalmadı doktorum cem çelikti o kadar kötüyüm ki, bu süreçte yer tavsiyesine çok ihtiyacım var