• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda tüp bebek doktoru

nursenel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
52
10
3
30
Lütfen bana yardımcı olur musunuz?? Tüp bebek için doktor arayışındayım. Gop hastanesi murat keskinle görüsmeye karar vermistim ama olumsuz yorumlarda okudum lütfen yardımcı olur musunuzzz gidip memnun kalanlar

Merhaba bahsettiğiniz hekimi bilmiyorum ama İstanbul'da Dr Ali Osman Koyuncuoğlu'nu öneririm. Onu da araştırın isterseniz.

Şuan daha süreç içerisindeyim. Ancak güven veriyor. Psikolojik halimizi anlayabiliyor. Para odaklı değil. Her konuda net. Adım adım her şeyde bilgi veriyor. Gereksiz bilgi yok. İşlemler de memorialda yapılıyor. Sonuç ne olursa olsun. Doktoruma güvenim sonsuz.

Lütfen bana yardımcı olur musunuz?? Tüp bebek için doktor arayışındayım. Gop hastanesi murat keskinle görüsmeye karar vermistim ama olumsuz yorumlarda okudum lütfen yardımcı olur musunuzzz gidip memnun kalanlar
Bakırköy Dr Ayşe Karahasanoğlu tavsiye ederim

merhaba bende tüp bebek sürecindeyim dün transfer oldum. DR. bulat aytek şık hocayı tavsiye ederim. bence işinde iyi. kadın doktorumun tavsiyesiyle ona gidiyorum. :)

Back
X