Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İyym bende çok şükür. Aynen inşallah bir gün tanıştırmak da nasip olur:)
Bizim küçük biraz zorluyo iştah sıfır hiç Asya gibi değil o beni biraz üzüyor ama sağlıklarına şükür ne diyelim elbet bir yerde yemeyi sever heralde diyorum:)
İnşaAllah canım ❤️ benimde büyük beni zorluyor yemek konusunda sağlık olsun ne diyelim 💖

Amin çok teşekkür ederim. Allah sizede sağlıkla hayırla çok bekletmeden nasip etsin.
Ben 16 yaşımdayken çikolata kistim varmış hiç bilemedik patladı ve ameliyat oldum bir yumurtalığım alındı. Tabii amh düştü kistler hep nüksetti büyüdü küçüldü vs. 24 yaşında evlendim durumumu bildiğim için hiç korunmadık 3. Yılda gebelik olmayınca tüp bebeğe başladık. Orada öğrendik ki ili tüpümde enfeksiyon ile dolmuş ve işlevlerini tamamen yitirmiş. Çikolota kistim 2 cm boyutundaymış. Amh düşmeye devam etmiş. İç organlarım hep yapışmış. Tüpler alınmadan tüp bebek transferi bile yapamam dedi semra hoca. Önce opu oldum embriyolar donduruldu. Sonra iki tüpüm ameliyatla alındı karıniçi yapışıklıklarım açıldı histereskopi yapıldı. Ameliyattan 2 ay sonra transfer oldum. Gebelik oluştu çok şükür. 4.5 sene sonrasında da ikinci transferimi dondurulmuş embriyo ile yaptık o da tutundu. Kistim hala var hatta ikinci transferde 4-5 cm boyutlarındaydı ama kan tahlillerim iyi çıktığı için transfere engel görmediler. Anlatırken kolay ama yaşarken her aşaması yıpratıcı zorlayıcıydı. Çok şükür Rabbime. Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdi donmuş 3 embriyom daha var imha ettirmedik dünyanın binbir türlü hali var başka çocuk düşünmesemde doğal yoldan gebe kalma şansım sıfır olduğu için imha ettirmiyorum.
Benim size bir sorum olacaktı bizim gibi zor vakalarda gönül hanım mı daha iyidir acaba ?

Nasılsınız? Nasıl ilerliyor süreciniz merak ettim, inşallah her şey yolundadır güzel haberlerinizi alırız 🙏
Ben git geldeyim hala transfere hazırlık devam. Transfer öncesi e2, lh nız kaçtı kızlar sonucum cıkmış da hiçbirşey anlamıyorum.
Yumurtam suan 15.8 mm civarı e2 82, lh 3.16 cıkmıs. Normal mi acaba. Heralde yumurta 17-18 ken catlatma ignesi vercekler

Ben git geldeyim hala transfere hazırlık devam. Transfer öncesi e2, lh nız kaçtı kızlar sonucum cıkmış da hiçbirşey anlamıyorum.
Yumurtam suan 15.8 mm civarı e2 82, lh 3.16 cıkmıs. Normal mi acaba. Heralde yumurta 17-18 ken catlatma ignesi vercekler
Ben inan hatırlamıyorum :KK43:

Şimdi baktım benim e2 286 lh 10 folikul büyüklüğü 19,5 iken çatlatma iğnesi verdiler

Kızlar benim 2. Beta testim 47 çıktı. Öyle çıkınca bende ilaçları bırakmıştım sonraki gün doktor aradı ilaçlarına devam et dedi. Bu akşam tekrar kan vericem. Kimyasal olmama ihtimali var mı anlamadım. 😞

Ben standart tedavi yapıldığını düşünmüyorum. Şişli Memorialden önce 3 tedavi geçmişim daha var eşim azosperm eşime her doktor mikrotese dedi ilk teseden çıkan spermler donduruldu sonraki tedavileride donmus sperm ile denedik ve sürekli döllenme sorunu yaşadık öğrendik ki azosperm de dondurulmuş spermle yapılan tedaviler çokta başarılı olmuyor bunu şişliye ön görüşmeye gittiğimizde öğrendik ve orası eşime mikrotese yapmadı tesa işlemi yapıldı daha basit bir operasyondu. Ve bana önceki tedavilerde ki gibi gonal f in yanındaki eslikçi iğneler kullanılmadı tek doz gonal f kullandirdilar yüksek doz kullanmama rağmen yumurta kalitesizliği yaşamadım 12 yumurta toplandı 11 i dollendi 6 tanesi 5.gün embriyosu oldu 5 tanesi donduruldu ama. Her tedavide yumurtaları asenkron büyüyen hastaydım bende
Yumurta kalitesi için ne yaptınız öncesinde ,kaç doz kullanmıştınız

Merhaba hanımlar, kısmet olursa üçüncü tüp bebek denememi yapacağım. İkidir negatifi görüyorum. Şişli Memorieli çok övdüler. Ayrıntılı bilgi verebilecek olanınız var mı?

Merhabalar hayırlı pazarlar. Ben de başka merkezde 3 kez negatifi görmüş biri olarak 4.yü kattiyen aynı yerde denemek istemiyorum. Embriyoları memoriale taşımak istiyorum. Ancak kafamı kurcalayan sorular var. Embriyolarım 3.gün donmuş 2 adet. Genetik önerildi. Pgt için de 5.gün embriyosuna pgt yapılıyor diye biliyorum. Doktorum embriyoları çözüp 5 e götürüp örnek alıp sonuç gelene kadar tekrar dondurmaya karşı. Dondur çözdür yapmak istemiyor. Bu yüzden 3.gün embriyosuna genetik yapalım diyor çözmeden mi yapacak nasıl yapacak hiç anlamadım doğrusu. Ben de bu sebep başta olmak üzere labaratuvarı iyi olan bir yere mi taşısam onları, en baştan yumurta toplatıp pgt mi yaptırtsam emin değilim bana bir akıl verin bacılarım🌸🌸 en baştan toplatsak pgt ilaçlar derken 100 bini çokk geçecek. 3.gündekileri taşıyıp dondur çözdür yapıp riske girsem transfer parası pgt max. 70 bin. (3. Gün embriyolarıma güvenmeme sebebim ise önceki transferde 4 tane çözdüler ikisi fire verdi ikisi transfer edildi)

Merhabalar hayırlı pazarlar. Ben de başka merkezde 3 kez negatifi görmüş biri olarak 4.yü kattiyen aynı yerde denemek istemiyorum. Embriyoları memoriale taşımak istiyorum. Ancak kafamı kurcalayan sorular var. Embriyolarım 3.gün donmuş 2 adet. Genetik önerildi. Pgt için de 5.gün embriyosuna pgt yapılıyor diye biliyorum. Doktorum embriyoları çözüp 5 e götürüp örnek alıp sonuç gelene kadar tekrar dondurmaya karşı. Dondur çözdür yapmak istemiyor. Bu yüzden 3.gün embriyosuna genetik yapalım diyor çözmeden mi yapacak nasıl yapacak hiç anlamadım doğrusu. Ben de bu sebep başta olmak üzere labaratuvarı iyi olan bir yere mi taşısam onları, en baştan yumurta toplatıp pgt mi yaptırtsam emin değilim bana bir akıl verin bacılarım🌸🌸 en baştan toplatsak pgt ilaçlar derken 100 bini çokk geçecek. 3.gündekileri taşıyıp dondur çözdür yapıp riske girsem transfer parası pgt max. 70 bin. (3. Gün embriyolarıma güvenmeme sebebim ise önceki transferde 4 tane çözdüler ikisi fire verdi ikisi transfer edildi)
Merhaba memorial kalitesi iyi değilse başka yerdeki embriyoları almıyor kalitesi iyi olsaydı alırdık dedi Semra hanım benim öyle oldu orta kalitedeydi laboratuvarı iyi olmayan Bi yerde yaptırmıştım, onları imha ettirdik tekrardan sıfırdan başladık 5aa embriyolar elde ettik 5 tane memorialde ilk defa kaliteli embriyoya ulaştık. Diğer iki tedavide oluşmadı hiç. Bende dondurulmuş embriyomu çözdürüp pgt yaptırdım çok şükür ki bi sıkıntı olmadı şuan 1 yaşında oldu bile %2 ihtimal var bozulması için dedi yücel bey parça alınıp donduruldu tekrar transfer günü çözdürüldü iki embriyoda kromozom bozukluğu çıkmıştı

Merhaba memorial kalitesi iyi değilse başka yerdeki embriyoları almıyor kalitesi iyi olsaydı alırdık dedi Semra hanım benim öyle oldu orta kalitedeydi laboratuvarı iyi olmayan Bi yerde yaptırmıştım, onları imha ettirdik tekrardan sıfırdan başladık 5aa embriyolar elde ettik 5 tane memorialde ilk defa kaliteli embriyoya ulaştık. Diğer iki tedavide oluşmadı hiç. Bende dondurulmuş embriyomu çözdürüp pgt yaptırdım çok şükür ki bi sıkıntı olmadı şuan 1 yaşında oldu bile %2 ihtimal var bozulması için dedi yücel bey parça alınıp donduruldu tekrar transfer günü çözdürüldü iki embriyoda kromozom bozukluğu çıkmıştı
Allah bağışlasın🥰 cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. O kadar zaman kaybetmiş hissediyorum ki... Bir tek arabamız kaldı satıcaz başka yolu yok. Varımız yoğumuz bitti doğmamış çocuklarımızın rızkını çöpe atmış gibi hissediyorum. Muhtemelen son denememiz olacak. İnşallah altın vuruş olur o da. Yücel bey ve başka kim bakıyordu gönül hanım övülüyor bir de ipek hanım duydum nasıl onlar da ☺️🌿

X