Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim 2 gebeliğimde de 7. Gün değerim 35’lerde çıkmıştı çok korkmuştum kimyasal oluyor diye ama ikiside sağlıkla dünyaya geldi hamdolsun. Sizinde sağlıkla kucağınıza gelsin minik:)uzun bir aradan sonra merhaba, 2021 Nisan ayında ilk tedavimde Memorial Şişlide hamile kalmıştım şükür kızım 3 yaşına girmek üzereyken ani bir kararla dondurulmuş embriyo transferi oldum 25 kasımda dayanamadım 5. Gün test yaptım 35 bugün 7. Gün 105 çıktı. Evlat sahibi olmak isteyen herkese umut olması için paylaşmak istedim. Umarım artışlar devam eder.
uzun bir aradan sonra merhaba, 2021 Nisan ayında ilk tedavimde Memorial Şişlide hamile kalmıştım şükür kızım 3 yaşına girmek üzereyken ani bir kararla dondurulmuş embriyo transferi oldum 25 kasımda dayanamadım 5. Gün test yaptım 35 bugün 7. Gün 105 çıktı. Evlat sahibi olmak isteyen herkese umut olması için paylaşmak istedim. Umarım artışlar devam eder.
Umarım..Allah hayırlı etsin. Paylaşımları okudum da genelde genç hastalar. Ben, 37 yaşındayım. Benim yaşlarımda hamile kalan ariyorumda topikte sanırım çok az.
Allah evlatlarınızı bağışlasıntam olarak sorununuz neydi acaba?Semra hocanın deyimiyle ben çok zor ve komplike bir vakaydım. Takip doktorum yücel hoca olmadığı günlerde gönül hocaydı. Zaten dosyaları her gün semra hoca kontrol ediyor gerek gördüğünde kendisi geliyo muayeneye. 2 tane evladım var önce Allahın izni sonra onların sayesinde.
Amin çok teşekkür ederim. Allah sizede sağlıkla hayırla çok bekletmeden nasip etsin.Allah evlatlarınızı bağışlasıntam olarak sorununuz neydi acaba?
Tabi zor olmaz mı ancak yaşayan bilir çok geçmiş olsunAmin çok teşekkür ederim. Allah sizede sağlıkla hayırla çok bekletmeden nasip etsin.
Ben 16 yaşımdayken çikolata kistim varmış hiç bilemedik patladı ve ameliyat oldum bir yumurtalığım alındı. Tabii amh düştü kistler hep nüksetti büyüdü küçüldü vs. 24 yaşında evlendim durumumu bildiğim için hiç korunmadık 3. Yılda gebelik olmayınca tüp bebeğe başladık. Orada öğrendik ki ili tüpümde enfeksiyon ile dolmuş ve işlevlerini tamamen yitirmiş. Çikolota kistim 2 cm boyutundaymış. Amh düşmeye devam etmiş. İç organlarım hep yapışmış. Tüpler alınmadan tüp bebek transferi bile yapamam dedi semra hoca. Önce opu oldum embriyolar donduruldu. Sonra iki tüpüm ameliyatla alındı karıniçi yapışıklıklarım açıldı histereskopi yapıldı. Ameliyattan 2 ay sonra transfer oldum. Gebelik oluştu çok şükür. 4.5 sene sonrasında da ikinci transferimi dondurulmuş embriyo ile yaptık o da tutundu. Kistim hala var hatta ikinci transferde 4-5 cm boyutlarındaydı ama kan tahlillerim iyi çıktığı için transfere engel görmediler. Anlatırken kolay ama yaşarken her aşaması yıpratıcı zorlayıcıydı. Çok şükür Rabbime. Allah isteyen herkese nasip etsin. Şimdi donmuş 3 embriyom daha var imha ettirmedik dünyanın binbir türlü hali var başka çocuk düşünmesemde doğal yoldan gebe kalma şansım sıfır olduğu için imha ettirmiyorum.
İkinci randevum benimde 1 hafta sonraydı sonra sıklığı artmıştı. famera kullanmadığım için yorum yapamıyorum.Kızlar selam. Famerayla transfer olanınız var mı. Benim adet döngüm uzun gecen ay iptal oldu. Fameraya baslayacagım transfer öncesinde. Kaç gün kullandınız? Bir de 1 hafta sonraya randevuya cagırdılar cok degil mi ya, ya o arada cok büyürse
Benim dogal siklus geçen ay iptal oldu yumurtam büyümedi bu ay famerayla devam etcez ama randevu aralıgı 1 hafta cok geldi bana ya o arada büyür çatlarsaİkinci randevum benimde 1 hafta sonraydı sonra sıklığı artmıştı. famera kullanmadığım için yorum yapamıyorum.
Doktorlar bunun önlemini mutlaka alıyordur içinizi ferah tutun siz. Sonrasında sıklaşacaktır zatenBenim dogal siklus geçen ay iptal oldu yumurtam büyümedi bu ay famerayla devam etcez ama randevu aralıgı 1 hafta cok geldi bana ya o arada büyür çatlarsa
Yarın tekrar verin ya da pazartesi verin 9.gün bu değerlerle sağlıklı ilerleyen gebelikler gördük burada İnşaAllah sizinde sağlıkla ilerlesin bende dayanamayıp 8.gün verdim 10.gün tekrar ettirdiler yani ertesi gün istemediler hastaneye bugün kan verdiğinizi belirttiniz mi ben söylemiştimMerhaba kızlar yarın test günüm ben şimdi kan verdim sabahı bekleyemedim beta 52 çıkmış düşük bi değer sanırım bu konuda bilgisi olan var mı
Ben iki gebeliğimide 7. Gün değeri 35 olarak öğrenmiştim:) biri 6 diğeri 1 yaşında. İnşallah sizinki de sağlıkla ilerleyecek hiç merak etmeyinMerhaba kızlar yarın test günüm ben şimdi kan verdim sabahı bekleyemedim beta 52 çıkmış düşük bi değer sanırım bu konuda bilgisi olan var mı
Nasılsınız? Nasıl ilerliyor süreciniz merak ettim, inşallah her şey yolundadır güzel haberlerinizi alırızBenim dogal siklus geçen ay iptal oldu yumurtam büyümedi bu ay famerayla devam etcez ama randevu aralıgı 1 hafta cok geldi bana ya o arada büyür çatlarsa
eskilerden bi sen bi ben kaldık galiba canım:) nasılsınYarın tekrar verin ya da pazartesi verin 9.gün bu değerlerle sağlıklı ilerleyen gebelikler gördük burada İnşaAllah sizinde sağlıkla ilerlesin bende dayanamayıp 8.gün verdim 10.gün tekrar ettirdiler yani ertesi gün istemediler hastaneye bugün kan verdiğinizi belirttiniz mi ben söylemiştim
İnşallah teşekkür ederim. Bir öncekini 146 yla öğrenmiştim o yüzden tedirgin oldumBen iki gebeliğimide 7. Gün değeri 35 olarak öğrenmiştim:) biri 6 diğeri 1 yaşında. İnşallah sizinki de sağlıkla ilerleyecek hiç merak etmeyin
Evet hemşire hattına gönderdim sonucu pazartesi akşam tekrar vericem inşallah öyle olur teşekkür ederimYarın tekrar verin ya da pazartesi verin 9.gün bu değerlerle sağlıklı ilerleyen gebelikler gördük burada İnşaAllah sizinde sağlıkla ilerlesin bende dayanamayıp 8.gün verdim 10.gün tekrar ettirdiler yani ertesi gün istemediler hastaneye bugün kan verdiğinizi belirttiniz mi ben söylemiştim
Evet canm :) hamdolsun iyim sen nasılsın? Seninle transferlerimizde hep aynı döneme denk gelmişti çocukarda akran oldular çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsineskilerden bi sen bi ben kaldık galiba canım:) nasılsın
İyym bende çok şükür. Aynen inşallah bir gün tanıştırmak da nasip olur:)Evet canm :) hamdolsun iyim sen nasılsın? Seninle transferlerimizde hep aynı döneme denk gelmişti çocukarda akran oldular çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin