Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar ben doğal transfer sürecindeyim ama yumurtam malesef büyümedi böyle bir sorunum yoktu 10 mm de kaldılar 1 haftadır büyümedi adetimin 16.günü böyle bir durum yaşayan var mı? Sonraki ay ilaçlı mı denediniz

Merhabalar.. Ben bu ay Ankara Memorialde denedim tüp bebek ama olmadı. Ücuncu denemem ucunde de döllenme problemi yaşadım. Acaba istanbulla Ankarae arasında labaratuvar olarak bir fark var mıdır? Piezzoelektrik yöntemini denesem sonuç alabilir miyim? Özellikle 37 yaş ve üzeri şişli memorialden sonuc alan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..

Merhabalar.. Ben bu ay Ankara Memorialde denedim tüp bebek ama olmadı. Ücuncu denemem ucunde de döllenme problemi yaşadım. Acaba istanbulla Ankarae arasında labaratuvar olarak bir fark var mıdır? Piezzoelektrik yöntemini denesem sonuç alabilir miyim? Özellikle 37 yaş ve üzeri şişli memorialden sonuc alan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..
Merhaba, şişli memorialda 3 yumurtam toplandı, 3 ü de piezzo ile döllendi ama öncesinde de piezzosuz döllenme sorunun olmamıştı. Bu sefer sayı az olunca riske atmamak için uyguladılar. Sonucum negatif ama embriyo kalitesinden dolayı. Yaş 34 amh 0.03tü geçen sene. Bir sonraki tedavide düşük doz deneyecekler, ilac dozu kalitemi bozmuş olabilirmiş. Semra hanımla görüşüp fikir almanız daha iyi olabilir. Bana piezzoyu kendisi uygulattı.

Tesekkur ederim cevabiniz için. Piezzoelektriginde kaliteli embriyo oluşumuna katkısı yok demek ki..Aslında çok yüksek dozda iğne kullndirmadilar ama yine olmadi.

B
Hanımlar günaydın süreci netleşmeden paylaşmak istemedim ama tabi bekleyen herkese umut olsun benim sürecim . 🕊️🤲🏻💜

Bugün 2. Tahlilimi sabah saatlerinde verdim ve 2 kat artmış çok şükür 💜
Embriyo kalitesi PGT’li 6AA ydı , ilk oğlumda aynıydı sanıyorum bu da erkek olur 🥰😇🕊️

S Saylove Strongmom_ Strongmom_ @-kuzeyildizi- eluard eluard

@melisaamelisaa
Eğer Predictor marka değilse çok takılma , gerçi o da olsa çok takılma . Gününden önce test yapmak psikolojik olarak çok yıpratıyor . Ben ilk oğlumda 6. Gün yapmıştım silik çıkmıştı bu markada . Bu transferimde yapmadım kafam daha rahattı

Yanlız kesinlikle kalitesini veya PGT’li olması sizi yanılmasın malum en kaliteli embriyoda tutmayan tutmuyor nasip işi.
Ben simci yeni gordum🤩 Allah tamamina erdirsin. Erkek kiz biz bilemeyiz 🍀 Saglikla gelsin ve hamilelik rahat gecsin insallah. Hadi iki ay sonra bulusalim cinsiyet icin 🥳

Kızlar merhaba 3 aydır yumurta toplamadan beri adetim cok düzensiz. Doğal siklusta transfer planlanmıştı. Ultrasonda bu ay pcos görünümü var dediler ama normalde pcos degilim amh 1.2.
Bu ay yumurtalarım cosmuş oysaki toplamada 9 yumurtam toplandı. Suan 30 yumurtam var. Doktorlarda şaşırdı. Şaka gibi🤦🏻‍♀️ Malesef yumurtam büyümedi adetin 23.günü suan 9-10 mmde kaldı. Bu durumu yaşayan var mı? Ya da adetten sonra baya ileri tarihte transfer olanınız. Yani sanırım yumurtlamıcam bu ay ya da yumurtlarsam mesela 35.günde fln transfer riskli olmaz mı? Çok heveslenmiştim bu ay, transferi ilaçlı deneyeniniz oldu mu

Kızlar merhaba 3 aydır yumurta toplamadan beri adetim cok düzensiz. Doğal siklusta transfer planlanmıştı. Ultrasonda bu ay pcos görünümü var dediler ama normalde pcos degilim amh 1.2.
Bu ay yumurtalarım cosmuş oysaki toplamada 9 yumurtam toplandı. Suan 30 yumurtam var. Doktorlarda şaşırdı. Şaka gibi🤦🏻‍♀️ Malesef yumurtam büyümedi adetin 23.günü suan 9-10 mmde kaldı. Bu durumu yaşayan var mı? Ya da adetten sonra baya ileri tarihte transfer olanınız. Yani sanırım yumurtlamıcam bu ay ya da yumurtlarsam mesela 35.günde fln transfer riskli olmaz mı? Çok heveslenmiştim bu ay, transferi ilaçlı deneyeniniz oldu mu
Benimde ilk tedavi devlet hastanesinde olmuştu ohss olmuştum ona rağmen taze transfer yapılmıştı transfer günü ultrasonda 20 30 yumurta görünüyordu bu tedavi yüzünden aşırı sıvı toplandı karnımda ve tüplerimde zarar gördü. Bi kaç ay sonra yumurtalıklar kendini topladı yeni tedaviye başladık bence biraz daha bekleyin. Bendede pkos yok ama pko görünümlü dedi dr amh o dönem 4 küsürdü sonra 2 lere düştü.

Çikolata kistine sahipseniz ve bir süredir olmuyorsa Tüp bebek doktoruna gitmenizi mutlaka öneririm .
Amh‘I riske atmamak adına tüp bebek tedaviniz önce yapılıyor ardından ameliyat oluyor . Benim karnımda 4 yerden girilmiş göbeğimin tam altından sağ ve sol kasıklarımdan ve rahim hızasında alt 3 nokta sezeyan kedilerinin olduğu yerde .
Aspirasyonu karından girip mi yaptılar? Ben de yeni oldum ancak vajinadan giriş yapıldı. Tamamı boşaltılamamış koyuluğu sebebiyle.

Benimde ilk tedavi devlet hastanesinde olmuştu ohss olmuştum ona rağmen taze transfer yapılmıştı transfer günü ultrasonda 20 30 yumurta görünüyordu bu tedavi yüzünden aşırı sıvı toplandı karnımda ve tüplerimde zarar gördü. Bi kaç ay sonra yumurtalıklar kendini topladı yeni tedaviye başladık bence biraz daha bekleyin. Bendede pkos yok ama pko görünümlü dedi dr amh o dönem 4 küsürdü sonra 2 lere düştü.
Bende 8-9 yımurta görünürdü hep ilk kez bu ay böyle oldu. Hatta dr naptın kendine vs dedi öncesinde böyle bişey görünmediği için. Anlayamadım malesef adetim etkileniyor 3 aydır böyle olunca adetin 23.günü, bu gidişle 40.gün fln yumurtlucam o zaman transfer de riskli olur sanırım. Beklemediğim bir durum oldu. Adetler düzenli oldugu icin naturel yapcaklardı ama yumurta toplamadan sonra adet düzenim yok.Yarın son kez gitcem bir gelişme yoksa sonraki ay ilaçlı yapcaklarmış femara kullancakmışım

Bende 8-9 yımurta görünürdü hep ilk kez bu ay böyle oldu. Hatta dr naptın kendine vs dedi öncesinde böyle bişey görünmediği için. Anlayamadım malesef adetim etkileniyor 3 aydır böyle olunca adetin 23.günü, bu gidişle 40.gün fln yumurtlucam o zaman transfer de riskli olur sanırım. Beklemediğim bir durum oldu. Adetler düzenli oldugu icin naturel yapcaklardı ama yumurta toplamadan sonra adet düzenim yok.Yarın son kez gitcem bir gelişme yoksa sonraki ay ilaçlı yapcaklarmış femara kullancakmışım
Çok ilginç gerçekten canım vardır bunda da bi hayır İnşallah çok güzel geçer sürecin ve alırsın yavrularını sağlıklA kucağına 🤲♥️

Aspirasyonu karından girip mi yaptılar? Ben de yeni oldum ancak vajinadan giriş yapıldı. Tamamı boşaltılamamış koyuluğu sebebiyle.
Evet laparoskopik olarak oldu .Karnımda küçük kesiler ile bana benimkileri tamamen boşalttıklarını söylediler gösterdilerde şuan kistim yok . Tekrarlama ihtimali çok düşük dediler birde .

Böyle bir şeyi ilk kez duydum. Çok fazla ilaç kullandınız da ondan mı oldu acaba?

X