Canım nasılsın seni merak ediyorum bir tane daha gelsinde bizide gaza getirHiçbir takviye önerilmiyor..
“bunu kullan , şunu dene” gibi malesef durum yok .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsın seni merak ediyorum bir tane daha gelsinde bizide gaza getirHiçbir takviye önerilmiyor..
“bunu kullan , şunu dene” gibi malesef durum yok .
Allaaahhhhh gercekten mi hayirli olsun pozitif olsun insallah ben cesaret edemiyorum Cigdemcim, kizimi cok seviyorum ama buyuturken cok zorlandim. Bebek buyutmek gittikca de zorladro, bilemiyorimCanımmmm
Düşünme bile çık bu yola yeniden
Yanlız fiyatta ben bugün hatta 1/2 saat içerisinde 37.500,00₺ ödicem ..
Ağustos sonu fiyat alıp Aralık sonuna kadar sabitlendi.
Veeeee bugün transfer oluyorum
Aynı dert bende de var çok seviyorum ama ikinci bir olay büyük cesaretAllaaahhhhh gercekten mi hayirli olsun pozitif olsun insallah ben cesaret edemiyorum Cigdemcim, kizimi cok seviyorum ama buyuturken cok zorlandim. Bebek buyutmek gittikca de zorladro, bilemiyorim
Ben galiba dun vazgecmistim tamamen yarin ne dusunurum belirsizAynı dert bende de var çok seviyorum ama ikinci bir olay büyük cesaret
Canım nasılsın seni merak ediyorum bir tane daha gelsinde bizide gaza getir
Kızlar gerçekten deli cesareti lazım ..Allaaahhhhh gercekten mi hayirli olsun pozitif olsun insallah ben cesaret edemiyorum Cigdemcim, kizimi cok seviyorum ama buyuturken cok zorlandim. Bebek buyutmek gittikca de zorladro, bilemiyorim
İnsallah pozitif haberinle şenlenir burasi ben o cesareti su an gosteremeyecegime karar verdim. Kizimin en az bi 4 yasina gelmesi gerekiyor. Tam gun kreşe gidiyor ama su anben ancak kendime geliyorum Sen de Allahin izniyle hamile kalirsan 3 yasina dogru buyugu krese yollar biraz daha rahat bakarsin insallah bebiseKızlar gerçekten deli cesareti lazım ..
İlkinde yatıyordum , dinleniyordum hafif batma hissi oluyordu ama bu seferkinde 2 yaş bebesiyle uğraşmaktan hiçbişey anlamadım .
Test falan yapmadım o bile dünya para olmuştur . Perşembe günü nasipse kan vereceğim ak koyun kara koyun belli olucak ..
Zaten 2. Çocuk olayında arayı çok açınca anne için kolay olsa da çocuklar arası emsal yaş dengesi olmuyor . Ayy bilmiyorum ya amann
Bizim ev 1 çocukla savaş alanıydı eğer 2. bıdık gelirse tımarhane olur sanıyorum
Siz yine de yabana atmayın düşünün derim o yola gitmek bile heyecan verici
Bende 3 yaşa kadar bekledim hemen transfer olamadım bi sürü sıkıntı çıktı onları halledene kadar çocuk 4 yaş olmuştuİnsallah pozitif haberinle şenlenir burasi ben o cesareti su an gosteremeyecegime karar verdim. Kizimin en az bi 4 yasina gelmesi gerekiyor. Tam gun kreşe gidiyor ama su anben ancak kendime geliyorum Sen de Allahin izniyle hamile kalirsan 3 yasina dogru buyugu krese yollar biraz daha rahat bakarsin insallah bebise
Yaptırmadım doktorum gerek görmedi(Pgt)Ngs ile hamile olanlar fetal dna yaptirdiniz mi acaba?
Yaa hayat plandigimiz gibi gitse daha guzel mi olurdu? Bence olmazdi, akisina birakmak gerekiyor. Ben saniyordum ki genetikli 3 embriyoyu zaman kaybetmeden transfer ettiririm, 40 yasima gelmeden 3 cocugum olur Su an halimden memnunum ve daha fazlasina gucum yok. Bir tanesine bile yetersiz kaliyorum bazen, ikinci benim neyimeBende 3 yaşa kadar bekledim hemen transfer olamadım bi sürü sıkıntı çıktı onları halledene kadar çocuk 4 yaş olmuştu
Peki 4 yasindayken transfer olup yeni bebis geldi mi, nasil olduBende 3 yaşa kadar bekledim hemen transfer olamadım bi sürü sıkıntı çıktı onları halledene kadar çocuk 4 yaş olmuştu
Hiç bişey planladığımız gibi olmuyor maalesef sağlık olsun gerisi oluyo:)geldi geldi yeni bebiş çok şükür şuan 14 aylık oldu, darısı tüm isteyenlere olsun İnşaAllah ilk çocuğum özel gereksinimli ikinciyi gözüm çok korktu ama doktorlarımız kardeşin çok iyi geleceğini söyledi yoksa çok zor cidden benim şartlarımda ikinci bebek özel bir çocuk nihayetinde ve oda bebek gibiYaa hayat plandigimiz gibi gitse daha guzel mi olurdu? Bence olmazdi, akisina birakmak gerekiyor. Ben saniyordum ki genetikli 3 embriyoyu zaman kaybetmeden transfer ettiririm, 40 yasima gelmeden 3 cocugum olur Su an halimden memnunum ve daha fazlasina gucum yok. Bir tanesine bile yetersiz kaliyorum bazen, ikinci benim neyime
Peki 4 yasindayken transfer olup yeni bebis geldi mi, nasil oldu
Ben yaptırmadım açıkçası(Pgt)Ngs ile hamile olanlar fetal dna yaptirdiniz mi acaba?
Remzi hoca yıllardır devam ettiğim hocam, kendisi Fulya Acıbadem Hastanesi ile çalışıyor. Bende son trasferimi orada oldum gayet güvenilir.Merhabalar ben aşılama için Remzi abalıyı düşünüyorum bu doktorun özel muane yeri var gözüküyor internette peki işlemlerini hangi hastanede yapıyor . Laboratuvara güvenmek gerekir .
Cevaplarsanız çok mutlu olurum
havuz yapılacaksa ne kadar ücret alınıyor acaba onun ücretini göremedim ? her toplama işlemi öncesi 78.500 mü alıyolarGüncel fiyatlar bu 21.09.2024 te aldım bu fiyatı sağlıkla gelsin bebiş
Bize yumurta aktivasyonu yapılmıştı embriyolog söylemişti döllenme esnasında kalsiyum destek verildi dedi bide yapay zeka kullanıldı pgt li embriyo transferi oldummemorial'de hangi işlemleri yaptırdınız ve gebelik oluştu acaba ? mesela embriyoskop,piezzo gibi yöntemleri denemiş olanlarınız varmı ve ne açılardan memnun kaldınız ?
bilgi için çok teşekkürler, bende embriyo 3.veya 4..günden sonra bozulmaya uğruyor acaba bu dediğiniz şeyler fayda sağlar mı ?Bize yumurta aktivasyonu yapılmıştı embriyolog söylemişti döllenme esnasında kalsiyum destek verildi dedi bide yapay zeka kullanıldı pgt li embriyo transferi oldum
Aynı sorun bizdede vardı embriyolar 3.günden sonra gitmiyordu önceki tedavilerde 2 defa 3.gün embriyo transferi olmuştum. Merkez değiştirince 5.güne gitti embriyolarbilgi için çok teşekkürler, bende embriyo 3.veya 4..günden sonra bozulmaya uğruyor acaba bu dediğiniz şeyler fayda sağlar mı ?
embriyonun 3.günden sonrasına ilerlememesinin sebebi olarak ne denmişti size acaba ?Aynı sorun bizdede vardı embriyolar 3.günden sonra gitmiyordu önceki tedavilerde 2 defa 3.gün embriyo transferi olmuştum. Merkez değiştirince 5.güne gitti embriyolar
Sperm kalitesinden denilmişti eşim azospermdi çünküembriyonun 3.günden sonrasına ilerlememesinin sebebi olarak ne denmişti size acaba ?