Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Zaman geçtikçe rahim kalınlıgı arttıkça sanırım artık daha zor itiliyor fitil. Buda iyi bişey sanırım burda çok fazla arkadaştan bu tarz bi yorum görmüştüm ben. Normalde hemşireler aparat kullanımını pek önermemişti bana buradaki arkadaşlar aparatla daha iyi ittiklerini söylemişlerdi artık zamanla zor girince sanırım
Evet kesnlkle aparat bencede daha iyi ben öncesinde onu kullanıyordum hem daha ileri itildiğini düşünüyorum. Fakat eğitimdeki bayan aska kullanma dedi tahrişe gerek yok dedi. Halbuki tahriş olayı yaşanmıyor. Enfeksıyon riskide var sanrm. Bende bıdaha kullanmadım. Hep bir çıkıntı farkediyodum fakat bugun daha zordu sanki kapanmış gibiydi.

Evet kesnlkle aparat bencede daha iyi ben öncesinde onu kullanıyordum hem daha ileri itildiğini düşünüyorum. Fakat eğitimdeki bayan aska kullanma dedi tahrişe gerek yok dedi. Halbuki tahriş olayı yaşanmıyor. Enfeksıyon riskide var sanrm. Bende bıdaha kullanmadım. Hep bir çıkıntı farkediyodum fakat bugun daha zordu sanki kapanmış gibiydi.
Evet enfeksiyondan dolayı istemiyorlar.
Olabilir gittikçe rahminiz kalınlaşıuor o etki ediyordur diye düşünüyorum. Zamanla zorlanıyor insan çünkü ittirirken

Transfer öncesi işte hani tam transfer olacağınız gün fotoğrafını veriyorlar embriyolog bilgi veriyor ya. O şekilde bi görüşme oldu. Yumurta toplamadan hemen sonra çok daha detaylı görüşmek lazımmış yani embriyologlarla. Şimdi tecrübesiz olunca ilk zaman bilemedik ne sormalıyız nasıl yönlenmeliyiz doktora karışmayalım felan dedik ama müdahale etmek gerekiyor bazen.
Birde embriyologlarla o toplamadan sonra işte telefonda görüşmeler oldu o zaman Hakan bey değil bi bayanla görüşmüştüm ben. hakan beyle transfer günü görüşme sağlamıştık aslında Hakan bey doğruyu direk söyledi. Embriyologlarla telefonda görüşmelerde de muhtemelen sizden doktorunuz bir daha yumurta toplama ister demişt bizde doktorumuza sorduk ama ümitli konuşunca demekki iyi felan dedik. Ama Hakan beyle görüşme de kalitesinin aa seviyesine gelemediğini felan öğrendik işte acemilik.
Birde kalite konusunda da Memorial hep diyorum bu tarz bir önerileri maalesef olmuyor. Yani siz kendiniz belki araştırıp hormonlarınızı etkilemeyecek şekilde doğal işte arı sütü felan kullanırsanız fayda görebilirsiniz. Bitkisel şeyler de iyi olmuyor çünkü tedavi sırasında. Sadece omepa önerdi Memorial bana da. Ben ilk tedaviden sonra 2 3 ay kullandım arı sütü omepa felan sonra tedavim 6 ay ertelenince bıraktım kendi haline.
Şimdi daha iyi anladım sizin durumuzu. Doktor başka, embriyolog başka söylemiş. Telefon harici detaylı görüşmek mantıklıymış benimde hiç aklıma gelmedi.
Siz yinede kendi haline bırakmayın takviye kullanın. Öğrendiğim kadarıyla bu ayki yumurtalarin kalitesi için 3 ay öncesinde hazirlik yapmak gerekiyormuş. Bende kendi çabamla birşeyler yapmaya çalışıyorum bakalım.
Rabbim bu uğurda çabalayan herkese mutlu haberi almayı nasip etsin

Şimdi daha iyi anladım sizin durumuzu. Doktor başka, embriyolog başka söylemiş. Telefon harici detaylı görüşmek mantıklıymış benimde hiç aklıma gelmedi.
Siz yinede kendi haline bırakmayın takviye kullanın. Öğrendiğim kadarıyla bu ayki yumurtalarin kalitesi için 3 ay öncesinde hazirlik yapmak gerekiyormuş. Bende kendi çabamla birşeyler yapmaya çalışıyorum bakalım.
Rabbim bu uğurda çabalayan herkese mutlu haberi almayı nasip etsin
Amin amin . 🙏🏻
Sizde güzel haberler verin İnşallah burdan bize 🙏🏻😌

Grade 2 ne demek ? Bir de donan iyi kaliteli embriyolar cözündüerinde ölür mü? Arkadaşım başka bir merkezde yaptırdı 4 embriyosu dondu. 2si iyi kalitedeydi ama çözündüğünde ölmüsler. Diger ikisi de 5.gün ama grade 2 demis doktor 2sini transfer etmis

Endişeye mahal yok 😊
Transfer sürecine kadar gelmişsiniz.
Her türlü kalınlaşır rahim , stres yapmayın transfer öncesi 5 muayeneye kadar yolu var keza tecrübeli arkadaşlarım var burda eskilerden .
Benim sorunum bu. Rahmim kalınlaşmıyor maalesef 🙁 ama geçen ay çok güzel 3 çizgiyi görmüştük. Şaşırmıştım ben de. Umarım bu ayda öyle olur.

merhaba, opu sonrasi kac gunde adet oldunuz? opu gununu sayarsak bugun 10. gun, bircok kisi 4-5 gunde oldum demis merak ettim

Herkese selamlar,
Şişli Memorial'da tedavi görüp, çatlatma iğnesi olarak Gonapeptyl kullananlar var mı aranızda?

Başka klinikteki önceki tüp bebek denememde Ovitrelle ile OHSS oluştuğu için bu akşam onun yerine Gonapeptyl kullanacağım. Cumartesi günü OPU olacak. Ancak yarın da gidip kan vermemi istediler. Hemşireye nedenini sorunca Gonapeptyl'in işe yarayıp yaramadığını görmek içindir dedi 🤔 Su an LH'im normal değerin çok altında ve biraz endişe ediyorum. Aranızda çatlatma iğnesi olarak Gonapeptyl kullanıp, OPU'dan önceki gün tekrar kan değerlerine bakılan biri var mı? Umarım bu standart bir işlemdir. Açıkçası ilk defa LH bu kadar düştüğü için ve Gonapeptyl'i daha önce kullanmadığım için strese girdim 😞
Merhaba benim de cuma opu bende de böyle bir risk olmuş sanırım ki taze transfer için hazırladıkları halde bugün yapamayacaklarını söylediler çok geçmiş üzeinden ama nasıl geçt opu işleminiz

Güncel fiyat nedir arkadaşlar bilginiz varsa yazar mısınız
biz temmuz sonu tedaviye basladik, 48 bin olmus dediler, haziran basi ilk muayneye gittigimizde 36 idi, bizden 36 alinca aa zam gelmemis dedim, yok 48 oldu, bu fiyat sizin yakin zamanda aldiginiz fiyat oldugu icin size bu sekilde dediler, bu fiyata ilaclar, genetik test ve dondurma ucreti dahil degil tabi

biz temmuz sonu tedaviye basladik, 48 bin olmus dediler, haziran basi ilk muayneye gittigimizde 36 idi, bizden 36 alinca aa zam gelmemis dedim, yok 48 oldu, bu fiyat sizin yakin zamanda aldiginiz fiyat oldugu icin size bu sekilde dediler, bu fiyata ilaclar, genetik test ve dondurma ucreti dahil degil tabi
Ne söyleyeceğimi şaşırdım şuan teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

X