• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bizde tedavi sürecindeyiz şuan. İlaç kullanıyoruz , bu süreçte yumurta kalitesini artıran ve uzak durulması gereken yiyecekler falan ne önerirsiniz

Kızlar bizde tedavi sürecindeyiz şuan. İlaç kullanıyoruz , bu süreçte yumurta kalitesini artıran ve uzak durulması gereken yiyecekler falan ne önerirsiniz
Tedavin hayirli olsun cnm ayni soruyu bende sormustum adet olduktan sonra tedavideyken kaliteye hic bisey fayda vermez demislerdi zaten girofol diye bir ilac vermistir doktor asitten uzak dur yeterli benxe

Tedavin hayirli olsun cnm ayni soruyu bende sormustum adet olduktan sonra tedavideyken kaliteye hic bisey fayda vermez demislerdi zaten girofol diye bir ilac vermistir doktor asitten uzak dur yeterli benxe

Evet maalesef çok fazla bir etkisi olmuyor hatta bazı yanlış uygulamalar kullanılan ilaçlar ile reaksiyona girebiliyor.en az 3 ay önce başlarsan biraz fark ediyor

hergün günde iki defa aç karnına yapılıyor cnm.. ama bi defa yapanda çok.. içine bulursan civan perçemide atabiliyormuşsun.. saraçoğlu ile görüşmüştüm böyle bilgi vermişti.

Biryerde okudum yemekten iki saat sonra yaziyordu sen saracogluna mi sordun böyle söyledi

Biryerde okudum yemekten iki saat sonra yaziyordu sen saracogluna mi sordun böyle söyledi

evet canım saraçoğlunun merkezini aradım sordum öyle bilgi verdi oradaki temsici.. yemekten iki saat sonrada olur öncede olur dedi.. aç karnına olmalıymış..

Aaaa girofol vermedi doktor bize ,gonal -f folbiol bide tek kullanımlık antibiyotik verdi?

Allah yardımcınız olsun canım inşallah herşey yolunda gider. Bugün bizim de randevumuz var 2de memorialda kalp atışlarını duymak ve bebegimiz buyumuş mu görmek için birazda bilgi edıniriz inşallah
her ikiniz içinde hayırlısı olsun gönlünüzden geçenler olsun pıt pıtlarıda paylaş bizimle....

Arkadaşlar Merhaba benim bugun yumurtalar toplandı 7 tane şimdi döllenme yi bekliyorum, hayırlısı ise sadece bir şey sormak istiyorum diğer tedavilerinde estrofem başlanıyor du acaba bana mı vermediler yoksa transfer sonrası mi veriliyor bende rahim inceliği sorunu vardı o yüzden sordum bilen var mı

girofol ne canım bende hiç duymadım.. ne işe yarıyor..

Arkadaşlar Merhaba benim bugun yumurtalar toplandı 7 tane şimdi döllenme yi bekliyorum, hayırlısı ise sadece bir şey sormak istiyorum diğer tedavilerinde estrofem başlanıyor du acaba bana mı vermediler yoksa transfer sonrası mi veriliyor bende rahim inceliği sorunu vardı o yüzden sordum bilen var mı

estrofemi memorial herkeze vermiyor cnm, bana geçen tedavimde transferden sonra bile vermemişlerdi..
gerekli gördükleri kişilere veriyorlarmış..

Aaaa girofol vermedi doktor bize ,gonal -f folbiol bide tek kullanımlık antibiyotik verdi?

Girofol bende hiç duymadım.bazılarına insülin direnci için glifor veriliyor yumurtalıkları da çalıştırıyor diye biliyorum acaba yazım yanlışlığı mı oldu ki..ama sen merak etme öyle herkese verilen bişey olsaydı buradan birileri bilirdi mutlaka :)

Tamam canım çok sağol öyle bütün mü atıcam kırarak mı kaynaticam canım ya ve günde ne kadar kaç kere içecek

İkiye bölüp atabilirsin canım, sabah aç karnına 1 su bardağı içirdim ben ama bazı yerlerde hem sabah hem akşam için diyordu nettende bir bak istersen

Birde strath diye bir markanın gıda takviyeleri var canım tamamen bitkisel çocuklara bile verilebiliyormuş bana tüp bebek doktorum önermişti isviçreden ithalmiş bi kutunun içinde 90 tane var günde bir tane kullanmak yeterli oluyor tüp bebek öncesi güzel bir kür aslında, ben aldım yarım kutusunu kullanabildim tedaviye başladım sonra tedavi sırasında kullanmadım ama şişlideki doktora sormuştum kullanabilisin demişti sizde sormadan kullanmayın tabi.

Canım mümkün olduğu kadar doğal beslen, protein ağırlıklı beslen, sabahları kefir içebiliyorsan hem probiyotikler açsından kabızı önlüyor hem de vücut direncini arttırdığı için faydalı bir gıda. Ama yumurta kalitesini süreç içinde ve bu kadar hızlı arttıran bir gıda bulamazsın şuan yapabileceğin en iyi şey vücudunu bebeğin için hazırlamak dengeli, doğal ve sağlıklı beslenerek :) hayırlı olsun tedavin

estrofemi memorial herkeze vermiyor cnm, bana geçen tedavimde transferden sonra bile vermemişlerdi..
gerekli gördükleri kişilere veriyorlarmış..

Evet öyleymis şimdi Dr la konuştum bu arada hande hn ile tedavi oluyorum ben bu kadar pozitif eli çabuk ve bilgili net konuşan birini görmedim, Yumurtaları da o topladı ne kanama ne leke olmadı ağrım yok sizim yok bide eşimin sorununa bile destek oldu sadece kafamda estrofem sorusu kalmıştı acaba transfer yapacakları gün yeniden bakıyorlar mi rahimin durumuna ince mi kalın mi diye Biliyormusunuz

Evet öyleymis şimdi Dr la konuştum bu arada hande hn ile tedavi oluyorum ben bu kadar pozitif eli çabuk ve bilgili net konuşan birini görmedim, Yumurtaları da o topladı ne kanama ne leke olmadı ağrım yok sizim yok bide eşimin sorununa bile destek oldu sadece kafamda estrofem sorusu kalmıştı acaba transfer yapacakları gün yeniden bakıyorlar mi rahimin durumuna ince mi kalın mi diye Biliyormusunuz
evet cnm hande hn cok sicak kanlidir bende kendisi ile gorustum bir kac defa.. arkadas gibi gelmisti bana.. opun hayirli olsun cnm yarinaa guzel haberlerin gelir insallah..

Girofol bende hiç duymadım.bazılarına insülin direnci için glifor veriliyor yumurtalıkları da çalıştırıyor diye biliyorum acaba yazım yanlışlığı mı oldu ki..ama sen merak etme öyle herkese verilen bişey olsaydı buradan birileri bilirdi mutlaka :)
evet cnm banada insulin direnci icin senin dedigin ilac verilmisti bir ara..

evet cnm hande hn cok sicak kanlidir bende kendisi ile gorustum bir kac defa.. arkadas gibi gelmisti bana.. opun hayirli olsun cnm yarinaa guzel haberlerin gelir insallah..

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun zor süreçler yarın rabbım can verirse alıcammm güzel haberleri inşallah halim kalmadı artık ya sabır diye diye geldim 4. Tedaviye oyy oyy

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun zor süreçler yarın rabbım can verirse alıcammm güzel haberleri inşallah halim kalmadı artık ya sabır diye diye geldim 4. Tedaviye oyy oyy
cnm kac yasindasin sende bayag yipranmissin bu yolda..

Yazilim yanlis olmus cnm glifor ve forbiol kullaniyorum ve 4aydir devam ediyorum ilk gorusmede verdi yumurta kalitesi icin veriyoruz aslinda seker hastalarinin kullandigi ilac korkma kullan dedilet yumurta toplandi ohss riskim oldugu icin tedavi ertelendi ama hala devam ediyoruz gebelige kadar kullanacaksin dedi

Back