Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavin hayirli olsun cnm ayni soruyu bende sormustum adet olduktan sonra tedavideyken kaliteye hic bisey fayda vermez demislerdi zaten girofol diye bir ilac vermistir doktor asitten uzak dur yeterli benxeKızlar bizde tedavi sürecindeyiz şuan. İlaç kullanıyoruz , bu süreçte yumurta kalitesini artıran ve uzak durulması gereken yiyecekler falan ne önerirsiniz
Kızlar bizde tedavi sürecindeyiz şuan. İlaç kullanıyoruz , bu süreçte yumurta kalitesini artıran ve uzak durulması gereken yiyecekler falan ne önerirsiniz
Tedavin hayirli olsun cnm ayni soruyu bende sormustum adet olduktan sonra tedavideyken kaliteye hic bisey fayda vermez demislerdi zaten girofol diye bir ilac vermistir doktor asitten uzak dur yeterli benxe
hergün günde iki defa aç karnına yapılıyor cnm.. ama bi defa yapanda çok.. içine bulursan civan perçemide atabiliyormuşsun.. saraçoğlu ile görüşmüştüm böyle bilgi vermişti.
Biryerde okudum yemekten iki saat sonra yaziyordu sen saracogluna mi sordun böyle söyledi
Tedavin hayirli olsun cnm ayni soruyu bende sormustum adet olduktan sonra tedavideyken kaliteye hic bisey fayda vermez demislerdi zaten girofol diye bir ilac vermistir doktor asitten uzak dur yeterli benxe
her ikiniz içinde hayırlısı olsun gönlünüzden geçenler olsun pıt pıtlarıda paylaş bizimle....Allah yardımcınız olsun canım inşallah herşey yolunda gider. Bugün bizim de randevumuz var 2de memorialda kalp atışlarını duymak ve bebegimiz buyumuş mu görmek için birazda bilgi edıniriz inşallah
Arkadaşlar Merhaba benim bugun yumurtalar toplandı 7 tane şimdi döllenme yi bekliyorum, hayırlısı ise sadece bir şey sormak istiyorum diğer tedavilerinde estrofem başlanıyor du acaba bana mı vermediler yoksa transfer sonrası mi veriliyor bende rahim inceliği sorunu vardı o yüzden sordum bilen var mı
Aaaa girofol vermedi doktor bize ,gonal -f folbiol bide tek kullanımlık antibiyotik verdi?
Tamam canım çok sağol öyle bütün mü atıcam kırarak mı kaynaticam canım ya ve günde ne kadar kaç kere içecek
Kızlar bizde tedavi sürecindeyiz şuan. İlaç kullanıyoruz , bu süreçte yumurta kalitesini artıran ve uzak durulması gereken yiyecekler falan ne önerirsiniz
estrofemi memorial herkeze vermiyor cnm, bana geçen tedavimde transferden sonra bile vermemişlerdi..
gerekli gördükleri kişilere veriyorlarmış..
evet cnm hande hn cok sicak kanlidir bende kendisi ile gorustum bir kac defa.. arkadas gibi gelmisti bana.. opun hayirli olsun cnm yarinaa guzel haberlerin gelir insallah..Evet öyleymis şimdi Dr la konuştum bu arada hande hn ile tedavi oluyorum ben bu kadar pozitif eli çabuk ve bilgili net konuşan birini görmedim, Yumurtaları da o topladı ne kanama ne leke olmadı ağrım yok sizim yok bide eşimin sorununa bile destek oldu sadece kafamda estrofem sorusu kalmıştı acaba transfer yapacakları gün yeniden bakıyorlar mi rahimin durumuna ince mi kalın mi diye Biliyormusunuz
evet cnm banada insulin direnci icin senin dedigin ilac verilmisti bir ara..Girofol bende hiç duymadım.bazılarına insülin direnci için glifor veriliyor yumurtalıkları da çalıştırıyor diye biliyorum acaba yazım yanlışlığı mı oldu ki..ama sen merak etme öyle herkese verilen bişey olsaydı buradan birileri bilirdi mutlaka :)
evet cnm hande hn cok sicak kanlidir bende kendisi ile gorustum bir kac defa.. arkadas gibi gelmisti bana.. opun hayirli olsun cnm yarinaa guzel haberlerin gelir insallah..
cnm kac yasindasin sende bayag yipranmissin bu yolda..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun zor süreçler yarın rabbım can verirse alıcammm güzel haberleri inşallah halim kalmadı artık ya sabır diye diye geldim 4. Tedaviye oyy oyy