• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ahh bu Bahçeci yokmuu bazılarımızı ne çok madur etmiş.. oraya dair kötü tecrübelere sahip ne çok arkadaş var..
Allah bildiği gibi yapsın onları.. inşallah burada yüzün güler cnm.
6 tüp aynı merkezde yapılırmı canım ya benım ilk denememde kafama yatmayan sadece bir merkez oldu hemen terk ettim....inşallah burası son olur çok yıpranmışsındır....

Kızlar Merhaba bugün transfer sonrası 8. Gün ben dayanamayıp test yaptırdım sonuç 112.7 pozitif çıktı
çok güzel hayırlı olsun. bu yıl negatife yer yok bende tüp denemesi yapan bir arkadaşımdan bugün pozitif haberi aldım...gerçekten pozitif haberi almak çok güzel allahım herkese hayırlısını yaşatsın yeni başlayan tüm arkadaşların da tedavileri hayırlı olsun:mad::KK51::KK46:

Merhabalar bu ay planlanan tedavim bir süreliğine ertelendi hayırlısı buymuş deyip bunuda sineye çekmekten başka çare yok
hayırlısı canım sabır ohs oldun kolay değil zor günler geçirdin ama bebişinin günü bellidir o vaktini bekler annesi....kızma ona....:KK11:

Kislar estrofem gunde 3 defa kullandiginizda nasil kullandiniz ,sabah ogle aksam mi, yoksa saate gore 8-16-24saatlerinde o cok farkedermii bana 3 defa kullanin dediler amaa saat hakkinda.bisey denilmedii

Kislar estrofem gunde 3 defa kullandiginizda nasil kullandiniz ,sabah ogle aksam mi, yoksa saate gore 8-16-24saatlerinde o cok farkedermii bana 3 defa kullanin dediler amaa saat hakkinda.bisey denilmedii

Ben sekiz saat ara ile almaya çalışıyorum 9:30-17:30-01:30 gibi... Ama 1:30'da genelde uyumuş oluyorum ve bazen alarmın sesini duymuyorum gece uyandığım bir saatte içmek durumunda kalıyorum...

Ben sekiz saat ara ile almaya çalışıyorum 9:30-17:30-01:30 gibi... Ama 1:30'da genelde uyumuş oluyorum ve bazen alarmın sesini duymuyorum gece uyandığım bir saatte içmek durumunda kalıyorum...
tesekkur ederım cnm bende dondurulmuş embrıo ıcın başladımda da tedavı surecınee , ilk tedavımde başka yerde 8 saat arayla dedıgın gıbı 8-16-24 saatlerinde alıordum , memorıldada aynı mı kullanım dıye merak ettımm dun hemsıreye sormaya da unuttumm sızlere sorayım dedımm ;)

6 tüp aynı merkezde yapılırmı canım ya benım ilk denememde kafama yatmayan sadece bir merkez oldu hemen terk ettim....inşallah burası son olur çok yıpranmışsındır....

canım 6 tüpü aynı merkezde ben yaptırmadım S sissem nickli arkadaş yaptırmış sanırım..
inşallah onunda son olur..

Aaaa hayatta kabul etmem çıtırız biz daha (34) :KK70: :KK70:

Bence de fazla şey bekliyoruz kendimizden ama öyle olmuyormuş meğer, yani benim ilk hamileliğim Allah devam ettirirse, hep çok şey hissedeceğimi falan düşünürdüm ama tam bi boşluk :) doktor kız mı erkek mi ne hissediyorsun dediğinde bile baykuş gibi kala kaldım :KK70:

Aman herşey olur vaktiyle onlar sağlıklı sıhhatli olsun Allah bize bağışlasın gerisi boş di mi? :)

Insan uzun bir tedavi sureci gecirince o ilk andaki heyecan kalmiyor malesef.cunku umutlarimiz kiriliyor

allah allah bir türlü cvp yazamadım acayip bişey oldu :) canım seni okadar iyi anlıyorum ki beklemek çok zor biliyorum fakat sen içini ferah tut fazla stres yapmamaya çalış biliyorum zor ama elden başka bir şey gelmiyor bede transferim de sonra 7. Günüm kadar karnımda. kasiklarimda ağrı goguslerimde acı hissettim acaba mı dedim fakat sonra diğer arkadaslarimdanarkadaşlarımdan öğrendiğim bunların ilaçlardan da kaynaklabilecegiydi ve evet öyleymiş sonucum negatif çıktı :KK43: fakat en önemli öğrendiğim kimsede aynı belirtiler olmuyo herkeste değişebiliyor fazla kendini dinlememeye çalış bazen kimsede belirti bile olmuyo olumlu dusun olumlu olsun ben ilk denememi memorial de yaptirmadim inşallah 2. orda olacak burda okuduğum ilk denemesinde memorial de yaptırıp olumlu sonuç alan çok kişi var sabırla bekle ve inşallah sonunda sabrının mukafatini alırsın arkadaşım herkes için dua ediyorum Allah isteyen herkese bana da sizlerede nasip etsin inşallah lütfen sonucunu bildir ben herkes te sanki kendim gibi heycanlaniyorum senin içinde dua edicem inşallah sonucun pozitif olur ve mutluluktan havalara ucarsin canım :)

Genelde pozitif sonuc duyuyorum.negatif sonuc cok az bu hastsnede..sebep neymis senin arkadasim ??

hahaha adamlar ne çekti dimi ya :KK70: Ben her duyduğum şeyi yedirdim buna ama yaradı kız kan yaptı valla 90 kilo oldu adam :KK70: :KK70:

Keçiboynuzundan devam ozaman sen, balını, cevizini, meyve, sebze dengeli gitsin :) birde protein ağırlıklı beslenin diyorlar canım süt ve süt ürünleri, yumurta, kırmızı et (yanına varılmıyor ama) :KK70:

Transferden sonrada hem ataşehir hem de şişli bana protein ağırlıklı beslenmenizi öneriyoruz demişti, özelikle transferi olmuş yada olacaklara duyrulur :)
Keçi boynuzunu nasıl vericez arkadaşlar kaç dk kaynaticaz yardimci olurmusunuz bana da

çok güzel hayırlı olsun. bu yıl negatife yer yok bende tüp denemesi yapan bir arkadaşımdan bugün pozitif haberi aldım...gerçekten pozitif haberi almak çok güzel allahım herkese hayırlısını yaşatsın yeni başlayan tüm arkadaşların da tedavileri hayırlı olsun:mad::KK51::KK46:
Canım tebrik ediyorum inan çok mutlu oldum allah sağlıklı kucağına almayi nasip etsin inşallah rabbim bizede nasip etsin :)

Canım ben ilk denememi
Can
Genelde pozitif sonuc duyuyorum.negatif sonuc cok az bu hastsnede..sebep neymis senin arkadasim ??
Canım ben ilk tedavimimi Antalya gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım doktor çok umitliydi, olacağına dair hatta sonuç negatif çıkınca ümitli bir hastamdiniz dedi ama sebebini bilmiyorum oraya gittim çünkü çok iyi bir merkez olduğunu söylediler bana nasip kısmet herşey allahtan burda hamile kalan arkadaşları okudukça bende çok duygulaniyorum ve memorıale güvenip daha da artıyor inşallah rabbim isteyen herkese o mutluluğu yaşatır

Back