• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

nerede faydalı birşey varsa yemeğe gayret ediyorum eşime daha çoğu kuruyemiş çeşitleri bal keçiboynuzu da başlıycam zaten ilaçlarıda var kullandığı bakalım ne olacak değerleri çok merak ediyorum çakşır suyunu bende duydum ama yapmadım bu kadar da yüklenemem ona :KK66:

Benim esim de arginmax kullandi sayi 3 katina cikti tavsiye ederim

bende testere dişli aslanpençesini yaptım ama hormon dengemi bozdu fsh 12 çıktı dr çok güzel istediğimiz gibi dedi ama ben daha düşük çıkmasını bekliyodum o kürü bıraktım şimdi bal çörek otu karışımı yapıyorum adetimden sonrada içine tarçın katıcam bakalım faydası olucakmı

Ben de yeni bisey duydum corek otu yagi deneyecegim tedavi onceki

Can

Canım ben ilk tedavimimi Antalya gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım doktor çok umitliydi, olacağına dair hatta sonuç negatif çıkınca ümitli bir hastamdiniz dedi ama sebebini bilmiyorum oraya gittim çünkü çok iyi bir merkez olduğunu söylediler bana nasip kısmet herşey allahtan burda hamile kalan arkadaşları okudukça bende çok duygulaniyorum ve memorıale güvenip daha da artıyor inşallah rabbim isteyen herkese o mutluluğu yaşatır

Ben de nisan da baslamayi dusunuyorym bir aksilik olmassa

Benim esim de arginmax kullandi sayi 3 katina cikti tavsiye ederim
bizde önemli olan sayı değil morfoloji sorunumuz var eğer morfolojiyi de düzeltiyorsa denemeye değer:KK66: ilaçları kullandığından beridir hiç test yaptırmadık çok merak ediyorum ne durumdayız diye ama cesaret edemiyoruz

Bilgisi olan beni bilgilendirurmi.testere disli aslan pencesi cayi iki gunde bir mi yapiliyor. Yoksa hergunmu

Bilgisi olan beni bilgilendirurmi.testere disli aslan pencesi cayi iki gunde bir mi yapiliyor. Yoksa hergunmu

hergün günde iki defa aç karnına yapılıyor cnm.. ama bi defa yapanda çok.. içine bulursan civan perçemide atabiliyormuşsun.. saraçoğlu ile görüşmüştüm böyle bilgi vermişti.

Back