- 17 Şubat 2014
- 506
- 225
- 63
- 34
cnm kac yasindasin sende bayag yipranmissin bu yolda..
40 yaşına yeni girdim 2 yıllık Evliyim geç evlilik yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm kac yasindasin sende bayag yipranmissin bu yolda..
40 yas topiginede gel arada cnm.. hep biz yas ortalamasinda bayanlar var:)) insallahh guzell haberlerinle sevinirizzz.. ilaclar konusunda gonlunu ferah tut cunku herkeze ayni seyleri kullandirmiyorlar..40 yaşına yeni girdim 2 yıllık Evliyim geç evlilik yaptim
40 yas topiginede gel arada cnm.. hep biz yas ortalamasinda bayanlar var:)) insallahh guzell haberlerinle sevinirizzz.. ilaclar konusunda gonlunu ferah tut cunku herkeze ayni seyleri kullandirmiyorlar..
Çok şukur duyduk bizde bumbumları çok güzel birsey Allah isteyen herkese yaşatsın hayırlısıyla. Bebişi de gördük .şimdi daha çok hissediyorum varlığını.her ikiniz içinde hayırlısı olsun gönlünüzden geçenler olsun pıt pıtlarıda paylaş bizimle....
Günaydın arkadaşlar bende transfer için beklemede yim bugün allah kısmet ederse bugün döllenme var mı ilk haberi alıcammm normalde her gün glucophage ve ötrox içiyorum acaba bırakmam gerekiyor mu yoksa devam edebilir miyim arada kaldım dr la tedavi süresince konustugumda iceriginin demişti ama şimdi transfer olacaksa içilir mi acaba bilgisi ola var mı acaba
Toplamadan sonra glucophage devam ettim ben diğer ilacı bilmiyorum[/QUOTE
Çok sagol arkadasim ötrox troid içn kullanıyorum, acaba döllenme için hastane mi arıyor yoksa biz mi arıyoruz bilgin var mı çok heycanliyim 35 dk kaldı toplama sonrasi kaçı dollendi rabbım can verir inşallah
canım benim yumurtaların toplanmış hayırlı olsun.. kaçı dölendi bi haber geldimi.seni takipteyim..umarım bu tedavinde bebeğine kavuşacaksın.Günaydın arkadaşlar bende transfer için beklemede yim bugün allah kısmet ederse bugün döllenme var mı ilk haberi alıcammm normalde her gün glucophage ve ötrox içiyorum acaba bırakmam gerekiyor mu yoksa devam edebilir miyim arada kaldım dr la tedavi süresince konustugumda iceriginin demişti ama şimdi transfer olacaksa içilir mi acaba bilgisi ola var mı acaba
Canımsin sen ya bi sen cevap yazıyorsun bana allah razı olsun benim sıkıntım çok az adet oluyorum ve rahim ince bir düşugum var en son kimyasal o dr bana rahim incelemiş dedi bebek bu yüzden düşmüş dedi ve ben günde 4 defa estrofem kullanıyordum, şimdi memorial a başladım ilk randevu semra hoca ile oldu rahim kalınlığı mi beğenmedi 1 ay erteledi beni ilaçta vermedi şimdi çok korkuyorum estrofem de içmiyorum burdaki arkadaş daha yazmış rahim önce kalın dediler iyi dediler sonra ince demişler kafam karıştı amma dr güveniyorum şimdilik umarım bir aksilik yaşamam o yüzden burda ki arkadaslara soruyorum böyle bir sorun yaşanmış olabilir mi hiç mi kimse kullanmıyor bu ilacı ne bileyim ensu kafam bi dünya çok korkuyorum
canım benim yumurtaların toplanmış hayırlı olsun.. kaçı dölendi bi haber geldimi.seni takipteyim..umarım bu tedavinde bebeğine kavuşacaksın.
7 yumurta toplandi olgun mus ve hepsi dollenmis , inşallah hayırlısı her süreci yorucu benim bir önceki tedavımde 13 yumurtam vardı 6 si 5.gun blastokist oldu ve sadecd bir transferde tutunma oldu ama bebeği kaybettim.Cok korkuyorum çok bu süreç çok yorucu kalp krizi geçiricem kafa dağıtmaya çalışıyorum aklıma geldiginde bir sürü senaryo yazıyorum, Allahım hepimize sabır versin
Memorial da tedavi gören arkadaşlar transfer gunu rahim kalınlığına bakılıyor mu acaba yoksa gidip bi dr kontrol ettir sem mi doktor en son yumurta toplama öncesi baktı 7,1 dedi ama bu alt sinir acaba crinone jel prednol kullanıyorum onlar kalınlığı sağlar mı bilgi verirseniz Evimin yakınında bir Dr a gidip kontrol ettir sem mi belki atanır felan çok korkuyorum
canım aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz, hep bi tedirginlik ne yazıkki her anımız.. ben kaçıncı deneme olduğu halde tranferden sonra kaç kez aramıştım eminmisiniz estrofem almıyormuyum yada şunu şöylemi yapacaktık diye.. zaten Gükseren hemşire bana demiştiki ilaç kullanım konusunda en çok hatayı eski ve çok denemesi olan hastalar yapıyorlar.. mantıklı çünkü beynimiz geçmişle ve araştırmalarla duyulanlarla öyle doluki.. hep bi kıyaslama yaşıyoruz.
haber geldimi cnm döllenmelerin olmuştur inşallah..
Memorial da tedavi gören arkadaşlar transfer gunu rahim kalınlığına bakılıyor mu acaba yoksa gidip bi dr kontrol ettir sem mi doktor en son yumurta toplama öncesi baktı 7,1 dedi ama bu alt sinir acaba crinone jel prednol kullanıyorum onlar kalınlığı sağlar mı bilgi verirseniz Evimin yakınında bir Dr a gidip kontrol ettir sem mi belki atanır felan çok korkuyorum
canım transfer günü muayeneye alıp benim rahim kalınlığıma bakmışlardı..
Hayirlisi bende hastane ile konuştum bugün ikinci gün 7 yumurta dollenmis ti dün bugün 6 yumurta kalmış 2 si 2 hücreli 4 tanesi 4 hücreli olmuş yarın önemli dediler erkek faktörü devreye gidiyormuş çok heycanliyim dualar a siginiyorum bi yandan şeytan durtuyo gidip bi kadın doğumcuya baktir Sam mi kalınlık ne durumda diye offf offf