• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben memorialda 4 tedavi gördüm bunların sadece ilkinde estrofem vermişlerdi. İkincide vermediler aynen ben de arayıp sordum unutmuş olabilir misiniz bana bu ilacı vermeyi geçen sefer kullanmıştım diye. Senin E2 değerin gayet iyi ihtiyacın yok ki demişlerdi bana.

cnm sen hamilemiydin.. takvim yapmışsın oradan anladım yoksa bilmiyordum..

cnm çok güzel inşallah hep böyle gidecek.. kadın doğumcuya neden baktıracaksın zaten memorial genelde bakıyor çoğu kişide.. bende kendileri bakacağız demişti.. sende transfere gittiğin gün buna dikkat edersin talep gelmezse bile rahim kalınlığına bakılmasını rica ediyorum dersin bakarlar..

Tedavi başında inceydi ya bide en son 7,1 gördük okuduğum kadari ile 7 nin üstü olmaliymis bu arada ya incelir se diye korkuyorum

Tedavi başında inceydi ya bide en son 7,1 gördük okuduğum kadari ile 7 nin üstü olmaliymis bu arada ya incelir se diye korkuyorum

en son 7 oldukça iyi, inşallah dahada düşmez hatta kalınlaşmıştır belkide.. geçmişte rahim inceliği sorunu yaşadığını hemşire biliyor dimi..

Hayirlisi bende hastane ile konuştum bugün ikinci gün 7 yumurta dollenmis ti dün bugün 6 yumurta kalmış 2 si 2 hücreli 4 tanesi 4 hücreli olmuş yarın önemli dediler erkek faktörü devreye gidiyormuş çok heycanliyim dualar a siginiyorum bi yandan şeytan durtuyo gidip bi kadın doğumcuya baktir Sam mi kalınlık ne durumda diye offf offf

Canım harika bir haber gözün aydın..ama görüyorum ki eski negatif tecrübelerin seni rahat bırakmıyor rahim kalınlığı kafanı kurcalıyorsa Niye dışardan bi Dr a gidesinki git seni takip eden dr baksın..en kötü ihtimalle sana bir açıklama yapar.ttransfer icin en mühim konu endometrium kalınlığı..sanmıyorum bu durumu ihmal etsinler ama olmaz diye bir şey yok senin kafanın rahat olması herşeyden önemli..bunu talep etmende hiç bir sakınca yok bana kalırsa..inş yarın da herşey yolunda gider gelişimlerini devam ettirirler ve sende mutlu sona ulaşırsın :anneadayı:

en son 7 oldukça iyi, inşallah dahada düşmez hatta kalınlaşmıştır belkide.. geçmişte rahim inceliği sorunu yaşadığını hemşire biliyor dimi..

Dr biliyor hatırlattım yumurta toplamı günü 7,1 dedi yeterli estrofem gerek yok dedi ama içimi kurcaliyor

Canım harika bir haber gözün aydın..ama görüyorum ki eski negatif tecrübelerin seni rahat bırakmıyor rahim kalınlığı kafanı kurcalıyorsa Niye dışardan bi Dr a gidesinki git seni takip eden dr baksın..en kötü ihtimalle sana bir açıklama yapar.ttransfer icin en mühim konu endometrium kalınlığı..sanmıyorum bu durumu ihmal etsinler ama olmaz diye bir şey yok senin kafanın rahat olması herşeyden önemli..bunu talep etmende hiç bir sakınca yok bana kalırsa..inş yarın da herşey yolunda gider gelişimlerini devam ettirirler ve sende mutlu sona ulaşırsın :anneadayı:

Allah razı olsun kaç gündür yazıyorum burda iki üç kisi cevap verdi bana geçen tedavimde agustos eylül grubunda idim hala bana teselli veriyorlar telefonda bile ama bu topikte çok yalnız kaldım ve enerji bulamadım yada çok hassas oldum ben burdaki arkadaslara bile trip atıyorum herkes kendi derdinde napsinlar oysa :)

Transfer gunu soracağım atlanmasin diye en azından ek ilaç kullanirim, bebislerimde yarın bana güzel haber verirler inşallah 3,gün olucak ve ben yarına kadar nefes almaya çalışacağım , sana da ilgin için çok tsk

Canım benim iletişim kurduğun doktorun kim? Böyle bir endişen varsa mutlaka paylaşmalısın onunla, için rahat eder en kötü çünkü transfer öncesi rahim kalınlığına bakmıyorlar ve buna bakmak 5dk lık bir işlem biliyorsun ki, gerçi onlar işini biliyordur son kontrolde bakmışlar ve yeterli bulmuşlardır birden bire rahim kalınlığı incelmez sanırım ama sen yinede ara lütfen

Allah razı olsun kaç gündür yazıyorum burda iki üç kisi cevap verdi bana geçen tedavimde agustos eylül grubunda idim hala bana teselli veriyorlar telefonda bile ama bu topikte çok yalnız kaldım ve enerji bulamadım yada çok hassas oldum ben burdaki arkadaslara bile trip atıyorum herkes kendi derdinde napsinlar oysa :)

Transfer gunu soracağım atlanmasin diye en azından ek ilaç kullanirim, bebislerimde yarın bana güzel haber verirler inşallah 3,gün olucak ve ben yarına kadar nefes almaya çalışacağım , sana da ilgin için çok tsk

Canım haklısın te bazen yoğunluktan giremediğimiz zamanlar oluyor işte..hepimizin derdi ortak olunca ilgisiz kalamıyoruz birbirimizin tedavi sürecine.dualarımız seninle olacak herşey gönlünce olsun inşallah :)

Canım benim iletişim kurduğun doktorun kim? Böyle bir endişen varsa mutlaka paylaşmalısın onunla, için rahat eder en kötü çünkü transfer öncesi rahim kalınlığına bakmıyorlar ve buna bakmak 5dk lık bir işlem biliyorsun ki, gerçi onlar işini biliyordur son kontrolde bakmışlar ve yeterli bulmuşlardır birden bire rahim kalınlığı incelmez sanırım ama sen yinede ara lütfen

Daha dün sordum gerek yok dedi bi daha ona sorsam kadın dicek anlamıyor musun ben psikopat oldum o yüzden başka dr gitsem mi dedim sonra dedim yarın bi olsun yumoslar ne durumda ona göre karar vereyim diyorum

Daha dün sordum gerek yok dedi bi daha ona sorsam kadın dicek anlamıyor musun ben psikopat oldum o yüzden başka dr gitsem mi dedim sonra dedim yarın bi olsun yumoslar ne durumda ona göre karar vereyim diyorum

Canım ihtiyaç duysalar çok basit bir işlem bakarlar bence niye riske atsınlar tedaviyi sonuçta kendi başarısızlıkları olacak zannetmiyorum sen içini ferah tut, ne açıklama yaptı doktor sen sorunca

İnşallah ensu :) Daha çok yeni. Kan sonucunu alalı bir hafta oluyor. iki haftamız var kalp atışı ve kese görmek için.

Canımm güm güm diye inletsin bebişinin kalp atışları hastaneyi inşallah :) Allah yavrunu sana bağışlasın sımsıkı tutunmasını nasip etsin :nazar:

7 yumurta toplandi olgun mus ve hepsi dollenmis , inşallah hayırlısı her süreci yorucu benim bir önceki tedavımde 13 yumurtam vardı 6 si 5.gun blastokist oldu ve sadecd bir transferde tutunma oldu ama bebeği kaybettim.Cok korkuyorum çok bu süreç çok yorucu kalp krizi geçiricem kafa dağıtmaya çalışıyorum aklıma geldiginde bir sürü senaryo yazıyorum, Allahım hepimize sabır versin
çok güzel hayırlı olsun çok korkuyordun ama her şey yolunda rahat ol burası gerçekten profosyenel sen rahim inceliğini söylemişsindir onlar gereken notu almışlardır sana era testi uygularlar mı acaba embriyoyu hangi gün transfer edeceklerine bu testle karar verebiliyorlar(rahmin duvarının kalın olduğu güne göre) ama her hastaya uygulanmıyor .istersen bir sor hatta yapsak uygun olurmu diye ekstra ücret ödemek gerekebilir....

Kızlar Banu hoca nasıl biri ,bana ayşe hoca yerine banu hocaya randevu vermişlerdi ama biraz soğuk geldi muayeneye gittiğimizde. . . Hatta sonraki muayene için de yine Banu hocaya vermişlerdi değiştirtdim, gerçi Banu hocada doçent mis ,o da iyi bir doktordur mutlaka :110:

Canım ihtiyaç duysalar çok basit bir işlem bakarlar bence niye riske atsınlar tedaviyi sonuçta kendi başarısızlıkları olacak zannetmiyorum sen içini ferah tut, ne açıklama yaptı doktor sen sorunca

Sorun yok diyor 7,1 için bize yeter dedi, bende iyi niyetli düşünmeye başladım

çok güzel hayırlı olsun çok korkuyordun ama her şey yolunda rahat ol burası gerçekten profosyenel sen rahim inceliğini söylemişsindir onlar gereken notu almışlardır sana era testi uygularlar mı acaba embriyoyu hangi gün transfer edeceklerine bu testle karar verebiliyorlar(rahmin duvarının kalın olduğu güne göre) ama her hastaya uygulanmıyor .istersen bir sor hatta yapsak uygun olurmu diye ekstra ücret ödemek gerekebilir....

Ne zman sormak lazım acaba yarın 3.gun olur mu era testi

Back