• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Dua edin ne olur değerim iki gün sonra artmış olsun...
canım hayırlı olsunnn kat kat katlansın inşallahhhh...stresimiz hiç bitmiyorr

kizlar su basima gelenlere inanamayacaksiniz biliyosunuz 9. gun degerim 31 cikti 11. gun 36 cikinca hande hanim olmadi uzulmeyin degerinizin 0 lanmasi gerekiyor butun ilaclari birakin 1 hafta sonra tekrarlayin n dedi..bi hafta sonra yan..hocam korkuyorum dis gebelikmi kimyasalmi diorum cvp yok hala teli kapali...hekimlik neyi gerektirir bilmiyorum ama cok kizginim
i 18. gun degerim 177 cikti sok oldum..hemen hande hanimi aradim ama ulasmak ne mumkun telini acmiyor..bi kac msj attimm..bana merkezinizw guveniyorsaniz testi tekrarlayin yazmis...telini kapatmis

Hastaneden başka bir doktora ulaşmaya çalışsan. Böyle olmaz ki belki sağlıklı ilerleyiyor gebelik? belki dış gebelik? En kötü ihtimalle gidip yüzyüze başka bir doktorla görüş.

Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...

yok canım sonucun iyi.. ben kendim için normal test gününde 50 ve altı çıkınca o işten umudu tamamen kesiyorum ve ilerlesede çoğunluklada kimyasal oluyor, başkası içinse üzülmesin diye olumsuz yorum yapmıyorum..
ama seninkisi 9. günde test yapıldı ve 85.58 çok iyi bir sonuç.. çoğu hastane kaçıncı gün transferi yapıldığına bakmadan direk transferden sonra 13. güne test tarihi veriyor o yüzden test tarihlerine göre kıyaslamakda iyi değil.. senin bugün 9. günün 85.58 iyi canım.. bu değer yükselir bence ve kucağınada alırsın.. maşallah cnm, tebrikler.

kizlar su basima gelenlere inanamayacaksiniz biliyosunuz 9. gun degerim 31 cikti 11. gun 36 cikinca hande hanim olmadi uzulmeyin degerinizin 0 lanmasi gerekiyor butun ilaclari birakin 1 hafta sonra tekrarlayin n dedi..bi hafta sonra yan..hocam korkuyorum dis gebelikmi kimyasalmi diorum cvp yok hala teli kapali...hekimlik neyi gerektirir bilmiyorum ama cok kizginim
i 18. gun degerim 177 cikti sok oldum..hemen hande hanimi aradim ama ulasmak ne mumkun telini acmiyor..bi kac msj attimm..bana merkezinizw guveniyorsaniz testi tekrarlayin yazmis...telini kapatmis

canım dış gebelik asla olamaz.. dış gebelikte değerler okadar yüksek oluyorki çok ani bir şekilde 3.000 lere bile çıkıyor bir kaç günde.. üzme kendini iki gün sonra tekrar test yaptır iyice anlaşılır cnm ne olduğu.. şu durumda hiçbir doktor sana bir şey diyemez.. tek diyecekleri şey tekrar yaptır demek olur cnm..

Canim insallah seninle devam eder bebisin yola cok sukur pozitifi gordun

Ensu tedavıye basladınmı
Bırde apitera ne bu hapı ılk duydum devıt bebeklerin kemık gelısımı ıçın kullan
Dıgı damla zınko ve selenyum ayrı ayrı haplar günde bırmı alıyodun bu aralar pek gıremıyorum nette senın ıçın gırıb bakıyorum mucızene kavuşursun
Umarım bu sefer ben ümütllü degılım

Kızlar memorialde hangi doktoru tavsiye edersiniz yardımcı olur musunuz ? Çok kararsız kaldım

canım benim değerin çok güzel niçin üzülüyorsun ben gününden iki gün önce baktım 46 geldi sonra 105-306-858 arttı.üzülme artacak benim sağım solum önüm arkam gebe şaka değil gerçek hergün bir hamiş haberi geliyor bu sabah bir arkadaşımdan hamile olduğunu öğrendim okulu hiç söylemiyorum elini sallasan 2 aylık hamileye değiyor bak senden de olumlu haber alacağız gönlünü ferah tut 2015 biz annelerin yılı olacak....:21::21::KK19:o_O

Bakın sizin başınıza gelen benimde başıma gelmişti. İlk hamileliğimde 2 embriyo transfer edilmişti. Bir anda değerim düşmeye başladı. Normal olarak bunun yorumu hamilelik sonlanıyor demektir. Nedense eşiminde benimde hissiyatımız diyelim bir daha test yaptırdık ve düzenli olarak yükselmeye başladı. Şu an 8 yaşında kızım var. Bu birinci olasılık...

2. olasılık ki İnşallah öyle değildir embriyo tüplere tutunuyor ve gelişimini burada sürdürmeye devam ediyor. O zaman ki korkulması gereken muhtemelen tüplerinizden laparaskopik bir ameliyat olmanız gerekecek. Bunun takibini bir kadın doğum uzmanına yaptırın . Eğer dış gebelikse bunun çarelerini aramanızı tavsiye ederim. Tüplerde gelişim sağlarsa daha sonra embriyo patlar ve iç kanama riski ile birlikte hayati riskiniz oluşur.

Bu arada Hande hanımın çocuğu hasta imiş. Sanırım bu yüzden telefonunuza bakamamış olabilir. Bugün hastaneye bile gelip gelmeyeceği belli değildi.

Hastaneden başka bir doktora ulaşmaya çalışsan. Böyle olmaz ki belki sağlıklı ilerleyiyor gebelik? belki dış gebelik? En kötü ihtimalle gidip yüzyüze başka bir doktorla görüş.
gerçekten şook canım ya bak sen allahın işine hep pozitif aldık derken sen negatif açıkladın ama şimdi değer iyi belki her şey yolunda ve sende gebesin..... 2015 biz annelerin yılı bu yıl negatife yer yok....inşallah iyi haberlerini alırız

Bırde apitera ne bu hapı ılk duydum devıt bebeklerin kemık gelısımı ıçın kullan
Dıgı damla zınko ve selenyum ayrı ayrı haplar günde bırmı alıyodun bu aralar pek gıremıyorum nette senın ıçın gırıb bakıyorum mucızene kavuşursun
Umarım bu sefer ben ümütllü degılım

canım selenyum daha çok troid sorunlu gebelik sıkıntıları olanlarda etkili oluyor.. bende bi ara kullanmıştım boşa kullandığımı anladım bıraktım..
zinko alıyorum, folbiol alıyorum aynı gün alıyorum.. devit damla damlatıyorum ağızdan..
apitera hapı bende duydumda cnm.. ben saf arı sütü kullanıyorum.. akşamda yatmadan önce evde bal var ona çörek otu yağı, tarçın, keten tohumu katıp yiyorum..
öyle çok alternatif varki insan bıkıyor.. ben yaptıklarımıda nefret ederek yapıyorum artık..
arada gel cnm ya özletme kendini:)) yada selam verr
sen nasılsın iyisin inşallah.

E="selin2580, post: 39634566, member: 506062"]Bakın sizin başınıza gelen benimde başıma gelmişti. İlk hamileliğimde 2 embriyo transfer edilmişti. Bir anda değerim düşmeye başladı. Normal olarak bunun yorumu hamilelik sonlanıyor demektir. Nedense eşiminde benimde hissiyatımız diyelim bir daha test yaptırdık ve düzenli olarak yükselmeye başladı. Şu an 8 yaşında kızım var. Bu birinci olasılık...

2. olasılık ki İnşallah öyle değildir embriyo tüplere tutunuyor ve gelişimini burada sürdürmeye devam ediyor. O zaman ki korkulması gereken muhtemelen tüplerinizden laparaskopik bir ameliyat olmanız gerekecek. Bunun takibini bir kadın doğum uzmanına yaptırın . Eğer dış gebelikse bunun çarelerini aramanızı tavsiye ederim. Tüplerde gelişim sağlarsa daha sonra embriyo patlar ve iç kanama riski ile birlikte hayati riskiniz oluşur.

Bu arada Hande hanımın çocuğu hasta imiş. Sanırım bu yüzden telefonunuza bakamamış olabilir. Bugün hastaneye bile gelip gelmeyeceği belli değildi.[/QUOTE]
Sizin tedaviniz devam ediyor mu

E="selin2580, post: 39634566, member: 506062"]Bakın sizin başınıza gelen benimde başıma gelmişti. İlk hamileliğimde 2 embriyo transfer edilmişti. Bir anda değerim düşmeye başladı. Normal olarak bunun yorumu hamilelik sonlanıyor demektir. Nedense eşiminde benimde hissiyatımız diyelim bir daha test yaptırdık ve düzenli olarak yükselmeye başladı. Şu an 8 yaşında kızım var. Bu birinci olasılık...

Bu arada Hande hanımın çocuğu hasta imiş. Sanırım bu yüzden telefonunuza bakamamış olabilir. Bugün hastaneye bile gelip gelmeyeceği belli değildi.
Sizin tedaviniz devam ediyor mu[/QUOTE]

İnci hanım bugün yeniden sıfırdan başladık ama biraz sorun var. Cuma günkü yumurta durumuna göre ya devam edeceğiz ya da tedaviyi öteleyeceğiz.

"esmerimsi srky60, post: 39622409, member: 648702"]kizlar su basima gelenlere inanamayacaksiniz biliyosunuz 9. gun degerim 31 cikti 11. gun 36 cikinca hande hanim olmadi uzulmeyin degerinizin 0 lanmasi gerekiyor butun ilaclari birakin 1 hafta sonra tekrarlayin n dedi..bi hafta sonra yan..hocam korkuyorum dis gebelikmi kimyasalmi diorum cvp yok hala teli kapali...hekimlik neyi gerektirir bilmiyorum ama cok kizginim
i 18. gun degerim 177 cikti sok oldum..hemen hande hanimi aradim ama ulasmak ne mumkun telini acmiyor..bi kac msj attimm..bana merkezinizw guveniyorsaniz testi tekrarlayin yazmis...telini kapatmis[/QUOTE]
Birsuru
Sizin tedaviniz devam ediyor mu

İnci hanım bugün yeniden sıfırdan başladık ama biraz sorun var. Cuma günkü yumurta durumuna göre ya devam edeceğiz ya da tedaviyi öteleyeceğiz.[/QUOTE]

Allah yardimciniz olsun selin hanim insallah bu sefer sizden de hayirli haberler alacagiz

Hayirli olsun canim NE guzel, tup bebktede dis gebelik oluyor mu ki tuplerden gecmiyor direkt tutunmasi gereken yere rahme transfer ediliyor . bizde goruruz insalllah cumartesi

kuzum gözün aydın :) Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Mevlam evlatlarını sana bağışlasın. Sakin kalmaya kendini sakinleştirmeye çalış lütfen. İnşallah kanaman falan hiçbirşey olmiyicak ve sağlıkla gebeliğin devam edecek. Rabbim bu kez yüzünü güldürecek..

Bugün moral olarak daha iyi kanama yerini kahverengi sulu içinde tortulu bir sıvıya dönüştürdü... Neler olduğuna anlam veremesem de artık pembe kan görmediğim için umutluyum... İğnelere de devam ediyorum bakalım yarın sabah anlayacağız neler olduğu... Dualarınızda olayım olur mu?

canım hayırlı olsunnn kat kat katlansın inşallahhhh...stresimiz hiç bitmiyorr

Teşekkür ederim canım, aynen dediğin gibi hiç bitmiyor beklemek strese girmek inşallah sonu hayırlı olur...

yok canım sonucun iyi.. ben kendim için normal test gününde 50 ve altı çıkınca o işten umudu tamamen kesiyorum ve ilerlesede çoğunluklada kimyasal oluyor, başkası içinse üzülmesin diye olumsuz yorum yapmıyorum..
ama seninkisi 9. günde test yapıldı ve 85.58 çok iyi bir sonuç.. çoğu hastane kaçıncı gün transferi yapıldığına bakmadan direk transferden sonra 13. güne test tarihi veriyor o yüzden test tarihlerine göre kıyaslamakda iyi değil.. senin bugün 9. günün 85.58 iyi canım.. bu değer yükselir bence ve kucağınada alırsın.. maşallah cnm, tebrikler.

Canım bende doktora neden test günümü bu kadar erken verdiklerini sordum, dondurulmuş embriyo transferinde test tarihini Crinone Jel kullanmaya başladığın gün itibari ile hesaplıyorlarmış... Ben jeli transferden 3 gün önce kullanmaya başladım yani onların hesaplama sistemine göre test tarihim 12.gün oluyor...
Değer içinde normal dedi zaten doktorum önemli olan Yarın sabah ikiye yakın katlanması dedi...

Canim insallah seninle devam eder bebisin yola cok sukur pozitifi gordun

Çok şükür gördüm canım, Allah hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin... Yarın sabah olur mu ki bana şimdi?

canım benim değerin çok güzel niçin üzülüyorsun ben gününden iki gün önce baktım 46 geldi sonra 105-306-858 arttı.üzülme artacak benim sağım solum önüm arkam gebe şaka değil gerçek hergün bir hamiş haberi geliyor bu sabah bir arkadaşımdan hamile olduğunu öğrendim okulu hiç söylemiyorum elini sallasan 2 aylık hamileye değiyor bak senden de olumlu haber alacağız gönlünü ferah tut 2015 biz annelerin yılı olacak....:21::21::KK19:o_O

Evet canım doktorda çok umutsuz konuşmadı, inşallah nasip olur 2015 annesi olmak...

Bugün moral olarak daha iyi kanama yerini kahverengi sulu içinde tortulu bir sıvıya dönüştürdü... Neler olduğuna anlam veremesem de artık pembe kan görmediğim için umutluyum... İğnelere de devam ediyorum bakalım yarın sabah anlayacağız neler olduğu... Dualarınızda olayım olur mu?

Teşekkür ederim canım, aynen dediğin gibi hiç bitmiyor beklemek strese girmek inşallah sonu hayırlı olur...

Canım bende doktora neden test günümü bu kadar erken verdiklerini sordum, dondurulmuş embriyo transferinde test tarihini Crinone Jel kullanmaya başladığın gün itibari ile hesaplıyorlarmış... Ben jeli transferden 3 gün önce kullanmaya başladım yani onların hesaplama sistemine göre test tarihim 12.gün oluyor...
Değer içinde normal dedi zaten doktorum önemli olan Yarın sabah ikiye yakın katlanması dedi...

Çok şükür gördüm canım, Allah hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin... Yarın sabah olur mu ki bana şimdi?

Evet canım doktorda çok umutsuz konuşmadı, inşallah nasip olur 2015 annesi olmak...
amanda bekliyoruz heyecanla iyi haberlerini

Back