• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aynen ben de 6+2de duydumm...özlem senin ne kadarlık oldu ikiz miydi

Benim ikiz değil, ilk hafta 2. Kese gibi birşey vardı ama yok oldu daha sonra, şuan sata göre 11+0 olduk her aşama ayrı heyecan ayrı stresmiş rabbim bizlere bagışlasın inşallah

Oyy ne tatlıdır o daha hareketledir şimdi rabbim sana bagışladın inşallah. Bende bu haftayı bi atlatsam rahatlıycam inşallah

Ya annesi bir sonraki ultrasonda senin maymun neler yapacak sana bakalım :) Geçer canım bende gün sayıyordum bak şimdi yarın 15. haftaya gireceğiz allahın izniyle sayılı gün cidden ya çabuk geçiyor

Hanımlar iyi günlerben martta tedavi için memorial a gidicem Semra hanima fakat sizinle hangi doktor ilgilendi ben daha önce gittiğimde Aynur hanim vardı o gitmiş.kimi tavsiye edersiniz

canım merhaba.laparoskopi olmuşsun geçmiş olsun. ben de iki hafta sonra olacağım inşallah. neden oldun ve nasıl geçti diye sorabilir miyim? benim iki tüpüm de kapalı ve tüp bebekten önce doktorum laparoskopi önerdi.

Mrhb canım şimdiden geçmiş olsun sanada..benim tekrarlayan başarısızlıklarım vardı Laparoskopi önerildi..tüpümün biri kapalıymış açıldı.sSemra hoca yaptı ameliyatımı aynı gün taburcu oldum.ertesi gün de normal hayatıma devam ettim.bir iki gün hafif ağrılarım oldu ama öyle çok zor bi operasyon değil.gerçi herkese yapılan işlem farklı olabiliyor veya bünyeden bünyeye de değişiklik gösterebiliyor..endişe etme emin ellerdesin ve lap.önerilmişse yaptır bence tutunmayı olumlu etkiliyor

Mrhb canım şimdiden geçmiş olsun sanada..benim tekrarlayan başarısızlıklarım vardı Laparoskopi önerildi..tüpümün biri kapalıymış açıldı.sSemra hoca yaptı ameliyatımı aynı gün taburcu oldum.ertesi gün de normal hayatıma devam ettim.bir iki gün hafif ağrılarım oldu ama öyle çok zor bi operasyon değil.gerçi herkese yapılan işlem farklı olabiliyor veya bünyeden bünyeye de değişiklik gösterebiliyor..endişe etme emin ellerdesin ve lap.önerilmişse yaptır bence tutunmayı olumlu etkiliyor
canım laporoskopini ne kadara yaptırdın. ve memorial da ön görüşme için ücret alıyorlarmı ?

canım laporoskopini ne kadara yaptırdın. ve memorial da ön görüşme için ücret alıyorlarmı ?

Canım fiyatlar yapılan işleme göre değişiyor muhasebeden bilgi alabilirsin..5750 ye yaptıran da var 3.500 e yaptıran da..ön görüşme de ücret alınmıyor diye biliyorum ama muayene olursan ücret ödüyorsun.Eğer tedaviye 3 ay içinde başlarsan bu ücret tüp bebek toplam ücretinden düşülüyor.yani 5750 tl den

Hanımlar iyi günlerben martta tedavi için memorial a gidicem Semra hanima fakat sizinle hangi doktor ilgilendi ben daha önce gittiğimde Aynur hanim vardı o gitmiş.kimi tavsiye edersiniz
benim takibimi ayse hanım yaptı arada bir kez semra hanım baktı trasferimde de semra hanım vardı çok istemiştim kısmet oldu

Ya annesi bir sonraki ultrasonda senin maymun neler yapacak sana bakalım :) Geçer canım bende gün sayıyordum bak şimdi yarın 15. haftaya gireceğiz allahın izniyle sayılı gün cidden ya çabuk geçiyor

Gün sayıyoruz resmen cnm bu hafta 12. Haftaya girmiş oluyorum bende bakalım diğer muayene gununu heyecan ve korkuyla vekliyorum bende. İkili test sonucun iyi çıkmış sevindim bide o ayrı stres. Canım kilo degişimin oldu mu??? Ben 1 kilo falan aldım.

Kızlar moral sıfıra düştü bende az önce tuvalette silinirken peçeteye crinone jel ile birlikte kanlı damarımsı birşey geldi... Ne yapacağımı bilmiyorum... Var mı böyle birşey yaşayan? Doktora yazdım ama henüz cevap yazmadı :KK43:

cok gecmis olsun cnm, neden yukseliyor tansiyon doktorun birsey dedimi.. doktorun neden olumsuz konusmus onu anlamadim.. gerekirse hastaneye yatirilir orada doguma kadar takip altinda olursun cnm..uzme kendini lutfen bebegin etkilenmesin.. ne iltihabiymis cnm neden olmus birsey dedimi doktorun..icin rahat degilse tam kapsamli bi devlet hastanesinede git oradada ayrica iyi bir takip yaptir cnm.. cift tarafli ilerlet takiplerini.. cok gecmiss olsunn.. Allaha emanet ol.. kizz bebekk hastasiyimm harika bi haberr darisi basima..
Sagolasin canım ... amin inşallah rabbim tez zamanda sana da versin... bana da kucagima almayı nasip etsin ... şimdi 15günlük seker ve tansiyon takibi yapılacak hergun ... şuan ciddi bir diyete girdim diyetisyen eşliğinde sıfır şeker sıfır tuz ... bakalım ne olack ... iltihap ve enfeksiyon da idrar yollarından kaynaklanıyor tam idrr takipleri yapıldı dün de kültürler yapıldı artık yrin akşam çıkacak sonuçlar â göre belli olack nasıl bir tedaviye baslanilcagi ... dr umun tedirgin olma sebebi 3unun aynı anda olması oldu bunların 3 u erken doğumu tetikliyormus :( bakalım artık hayirliyisi nasipte ne varsa o olacak ... şimdi sıkı takipteyim... moralim de çok bozuk onun için hiç birşey yapasım yok internete de ondan giremiyorum :( 15 hafta kaldı hayırlı si ile bir gecse... dua ile ...

Kızlar moral sıfıra düştü bende az önce tuvalette silinirken peçeteye crinone jel ile birlikte kanlı damarımsı birşey geldi... Ne yapacağımı bilmiyorum... Var mı böyle birşey yaşayan? Doktora yazdım ama henüz cevap yazmadı :KK43:
Canım geçmiş olsun benimde 14 uncu haftada 17 ci haftada aynısı oldu ... çok panikleyip hemen kadın doğum hastanesinde acile gitmiştik 14. De fakat hiç birşey yok tu damarlardan olabiliyo dendi 17. Haftada tekrar olunca ben yine panikledim bu sefer dr um hastanede yatırdı 2gün fakat allahın izni ile birşey olmadi aslında korkulacak birşey yok fakat yinede ici. Rahat olması amacıyla ıstersen yakınlarda kadın dogumcusu olan bir acil varsa bi git

amanda hanım korkmanıza gerek yok. Jelin etkisi. Olabiliyormuş.Yanlız bende böyle olunca iğneye dönmüştük. ama gene de için rahat etsin diye doktoruna da mutlaka ulaşmalısın.

amanda hanım korkmanıza gerek yok. Jelin etkisi. Olabiliyormuş.Yanlız bende böyle olunca iğneye dönmüştük. ama gene de için rahat etsin diye doktoruna da mutlaka ulaşmalısın.
Canım geçmiş olsun benimde 14 uncu haftada 17 ci haftada aynısı oldu ... çok panikleyip hemen kadın doğum hastanesinde acile gitmiştik 14. De fakat hiç birşey yok tu damarlardan olabiliyo dendi 17. Haftada tekrar olunca ben yine panikledim bu sefer dr um hastanede yatırdı 2gün fakat allahın izni ile birşey olmadi aslında korkulacak birşey yok fakat yinede ici. Rahat olması amacıyla ıstersen yakınlarda kadın dogumcusu olan bir acil varsa bi git

Teşekkür ederim kızlar...
Canlar yaşadığım şey kanama gibi birşey değildi yalnızca tuvaletten sonra silinirken kullandığım Crinone jelin parçaları geldi içinde kırmızı damar şeklinde kan ve birazı da kahve rengi idi... Akşam üç kez tuvalete gittim ve azalarak sona erdi... Şuana kadarda bir daha gelmedi... Doktor da mesaj yazmış devam etmiyorsa sorun yok diye... Bakalım bekleyeceğim ama bu akşam ve yarın akşam jel yerine Progestoron iğne vurulmayı düşünüyorum dün gece hiçbir nöbetçi eczanede bulamadık yoksa dün akşam da vurulacaktım... Hayırlısı inşallah... Son iki gün test için...

açıldıysa ne mutlu :KK28: benim de tüplerim kapalıymış ve doktor tüpten önce laparoskopi yapalım dedi. ilk başlarda hiç istemesem de şu an yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum. umarım faydasını grürüz. geçmiş olsun. en kısa zamanda bebeğine kavuşursun umarım :rolleyes:

Benim ikiz değil, ilk hafta 2. Kese gibi birşey vardı ama yok oldu daha sonra, şuan sata göre 11+0 olduk her aşama ayrı heyecan ayrı stresmiş rabbim bizlere bagışlasın inşallah

canım 12. haftada senden gebelik takvimi bekliyoruz:) artık zamanı geldii tedirgin olma herşey maşallah yolunda.

Sagolasin canım ... amin inşallah rabbim tez zamanda sana da versin... bana da kucagima almayı nasip etsin ... şimdi 15günlük seker ve tansiyon takibi yapılacak hergun ... şuan ciddi bir diyete girdim diyetisyen eşliğinde sıfır şeker sıfır tuz ... bakalım ne olack ... iltihap ve enfeksiyon da idrar yollarından kaynaklanıyor tam idrr takipleri yapıldı dün de kültürler yapıldı artık yrin akşam çıkacak sonuçlar â göre belli olack nasıl bir tedaviye baslanilcagi ... dr umun tedirgin olma sebebi 3unun aynı anda olması oldu bunların 3 u erken doğumu tetikliyormus :KK43: bakalım artık hayirliyisi nasipte ne varsa o olacak ... şimdi sıkı takipteyim... moralim de çok bozuk onun için hiç birşey yapasım yok internete de ondan giremiyorum :KK43: 15 hafta kaldı hayırlı si ile bir gecse... dua ile ...

canım böyle takip altındasınya gönlünü ferah tut bir şey olmaz. maşallah bebişin sağlıklı ve yolu yarıladın.
tüp bebişler biraz nazlı oluyor o yüzden vücuda tepkileride ağır oluyor, hep güzel haberlerini bekliyoruz canım.
doğum hastaneni şimdiden ayarla, bebek yoğun bakım üniteli bir hastane olsun mutlaka canım.. bir kaç haftada olsa erken doğum olursa en kötü ihtimalle küvöz sorunu yaşamazsın..
zaten bizlerin çocuk yoğun bakım ünitesi olmayan hastanelere yönelmemesi gerekli. tüp bebek gebeliklerinde erken doğum riski hep oluyor. geçmiş olsun cnm.

canım 12. haftada senden gebelik takvimi bekliyoruz:) artık zamanı geldii tedirgin olma herşey maşallah yolunda.

Cnm haftaya kontrole gitcem inşallah ozaman koyarım takvimi, zor elde edince hep bir korku oluyor inşallah saglıkla devam eder
Seninde başlamana az kaldı inşallah bu kez olur inşallah bu kez sende kavuşursun cnm

Cnm haftaya kontrole gitcem inşallah ozaman koyarım takvimi, zor elde edince hep bir korku oluyor inşallah saglıkla devam eder
Seninde başlamana az kaldı inşallah bu kez olur inşallah bu kez sende kavuşursun cnm
sagol cnm Amin, seni iyi anliyorum bende ilk uc aydan once gebelik takvimi yapmam sanirim yasananlardan dolayi.. guzel haberlerini bekliyoruz cnm.

açıldıysa ne mutlu :KK28: benim de tüplerim kapalıymış ve doktor tüpten önce laparoskopi yapalım dedi. ilk başlarda hiç istemesem de şu an yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum. umarım faydasını grürüz. geçmiş olsun. en kısa zamanda bebeğine kavuşursun umarım :rolleyes:

Kesinlikle doğru düşünüyorsun canım..umarım senin için de iyi olur herşey ve sende bende isteyen herkeste en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

Kızlar benim akşam tekrar kanamam oldu hemde önceki gibi akıntı şeklinde değil bildiğiniz duru ve pembe şeklinde...
Akşam Progestoran iğne oldum şimdi yok gibi ama sanırım adet olacağım... İnşallah bir mucize olur...

Back