• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gün sayıyoruz resmen cnm bu hafta 12. Haftaya girmiş oluyorum bende bakalım diğer muayene gununu heyecan ve korkuyla vekliyorum bende. İkili test sonucun iyi çıkmış sevindim bide o ayrı stres. Canım kilo degişimin oldu mu??? Ben 1 kilo falan aldım.

korkma canım artık rahat ol artık :) Ay sorma 3 kilo aldım ben ve almaya devam ediyorum :))) sen iyi 1 kilocuk almışsın dikkat et canm ben çok korkuyorum valla :)

Kızlar benim akşam tekrar kanamam oldu hemde önceki gibi akıntı şeklinde değil bildiğiniz duru ve pembe şeklinde...
Akşam Progestoran iğne oldum şimdi yok gibi ama sanırım adet olacağım... İnşallah bir mucize olur...

doktora ulaştın mı canım? ne dedi bu durum için. Allah yardımcın olsun canım mucizeye ihtiyacın yok bence hala güzel haberler alabilirsin içini ferah tut

sagol cnm Amin, seni iyi anliyorum bende ilk uc aydan once gebelik takvimi yapmam sanirim yasananlardan dolayi.. guzel haberlerini bekliyoruz cnm.

Bendede hep korku olduğu için cesaret edemedim canım hiç yapmaya. Ama bugün kontrole gittim melegimiz buyumuş kolları bacakları boks yapar gibiydi, darısı senin başına inşallah rabbim isteyen herkese versin.

Kızlar benim akşam tekrar kanamam oldu hemde önceki gibi akıntı şeklinde değil bildiğiniz duru ve pembe şeklinde...
Akşam Progestoran iğne oldum şimdi yok gibi ama sanırım adet olacağım... İnşallah bir mucize olur...

Canım test yap istersen, inşallah tutunma belirtisidir, birçok kişide olabiliyor.

korkma canım artık rahat ol artık :) Ay sorma 3 kilo aldım ben ve almaya devam ediyorum :))) sen iyi 1 kilocuk almışsın dikkat et canm ben çok korkuyorum valla :)

3 hafta var cnm senle aramızda, muhtemel bende alırım ozamana 1 kg daha, neyse bu bebeler dogsunda ben kiloya razıyım artık

canım böyle takip altındasınya gönlünü ferah tut bir şey olmaz. maşallah bebişin sağlıklı ve yolu yarıladın.
tüp bebişler biraz nazlı oluyor o yüzden vücuda tepkileride ağır oluyor, hep güzel haberlerini bekliyoruz canım.
doğum hastaneni şimdiden ayarla, bebek yoğun bakım üniteli bir hastane olsun mutlaka canım.. bir kaç haftada olsa erken doğum olursa en kötü ihtimalle küvöz sorunu yaşamazsın..
zaten bizlerin çocuk yoğun bakım ünitesi olmayan hastanelere yönelmemesi gerekli. tüp bebek gebeliklerinde erken doğum riski hep oluyor. geçmiş olsun cnm.
Sağol canım inşallah sıkıntısız devam eder . Gerçekten nazlı olacak anlaşılan şimdiden canıma okudu :)) gittiğim hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi var . Buradaki donanımlı hastelerden o bakımdan içimiz rahatta inşallah herşeyin hayirlisi bakalım . Gönül ister zamanında sıkıntısız sağlık li bir şekilde olsun bakalım nasibimizde ne varsa artık ... isminide büşra düşünüyoruz anlamindan dolayı ... anlamı mujde imiş gerçekten bize müjde oldu allahın izni ile ... inşallah müjdeli birsekildede kucagimiza alırız ümit varım... dua ile...

Canım kaç haftada 3 kilo aldın ;) ben 25. Hafta dayım aldığım kiloyu duysanız dudaginiz uçuklar :( 20 den sonra 24e kadar sadece 4 kilo aldım ... Ama şuan diyetisyen dahiliye ve kadındogumcu üçü arasında sıkı takipteyim :) gerın kalan 15 haftada sadece 3 4 kilo da kalabilmek için

Vallahi kızlar ben artık kafayı sıyırmazsam iyi 7.gün gece akıntıyla birlikte kan, 8.gün gündüz birşey yok akşam leke leke pembe-kırmızı kanama bozuk para kadar 3-4 kez gecesi Progestoron iğne, 9.gün sabah birşey yok şimdi akşam oluyor ya aklım çıkıyor yine kanama olacak diye... Akşam 21:30 da tekrar progestoron iğne olacağım ve yarın sabah Allah kısmet ederse Kan Testi için Memoriale gideceğim... Sizce hala ümidim olmalı mı?

Yarın sabah için işyerinden izin aldığım için bugün test yaptıramadım :( Mecbur yarın sabahı bekleyeceğim...

Vallahi kızlar ben artık kafayı sıyırmazsam iyi 7.gün gece akıntıyla birlikte kan, 8.gün gündüz birşey yok akşam leke leke pembe-kırmızı kanama bozuk para kadar 3-4 kez gecesi Progestoron iğne, 9.gün sabah birşey yok şimdi akşam oluyor ya aklım çıkıyor yine kanama olacak diye... Akşam 21:30 da tekrar progestoron iğne olacağım ve yarın sabah Allah kısmet ederse Kan Testi için Memoriale gideceğim... Sizce hala ümidim olmalı mı?

Yarın sabah için işyerinden izin aldığım için bugün test yaptıramadım :( Mecbur yarın sabahı bekleyeceğim...
Stres yapma canim bebegim tutmussa zarar verme Allah yardimcin olsun tutunma kanamalarindir insallah yarini merakla bekliyoruz senin gibi

Selam arkadaslar bende Avicenna Hast soner beye Bu ctesi icin randevu aldim insallah saglikli saglikli goruruz bizde keseyi

Bendede hep korku olduğu için cesaret edemedim canım hiç yapmaya. Ama bugün kontrole gittim melegimiz buyumuş kolları bacakları boks yapar gibiydi, darısı senin başına inşallah rabbim isteyen herkese versin.
cok guzel cnm masallah, darisi basimiza:) korkma artik birazda gebeligin keyfini yasa... yillardir bunu bekledin..

Yarın sabah için işyerinden izin aldığım için bugün test yaptıramadım :KK43: Mecbur yarın sabahı bekleyeceğim...
cnm keske izin alip uzansaydin.. kanamaya bakmazki cnm bu isler.. deli gibi kan gelipte bebegini kucagina alan cok kisiyi gorduk demisti nur hn..
clexan kullaniyormusun cnm.. pihtilasma olupta clexan kullanmayanlarda da boyle seyler olabiliyormus..
en son testin kacti..

Sağol canım inşallah sıkıntısız devam eder . Gerçekten nazlı olacak anlaşılan şimdiden canıma okudu :)) gittiğim hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi var . Buradaki donanımlı hastelerden o bakımdan içimiz rahatta inşallah herşeyin hayirlisi bakalım . Gönül ister zamanında sıkıntısız sağlık li bir şekilde olsun bakalım nasibimizde ne varsa artık ... isminide büşra düşünüyoruz anlamindan dolayı ... anlamı mujde imiş gerçekten bize müjde oldu allahın izni ile ... inşallah müjdeli birsekildede kucagimiza alırız ümit varım... dua ile...
ismi cok guzelmis cnm, ismi gibi bahtida guzel olsun prenses busra'nin.. masallah.. kizi olanlara cok ozeniyorum.. kiz annesi olmak cok guzel birsey cnm.. Allahin izniyle zamaninda saglikli bir sekilde kucagina alacaksin insallah.. k.i.b.

Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Dua edin ne olur değerim iki gün sonra artmış olsun...

Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Canim icini ferah tut bebisin seninle allah sımsıkı tutunmasini nasip etsin. İnsallah degerin katlanir canim dualarim seninle

Kaçıncı gün embiryosuydu bilmiyorum ama değer kesinlikle düşük değil, çok daha düşük değerlerle sağlıklı giden hamilelikler var. Hayırlı olsun öncelikle ve mutlaka ama mutlaka dinlen. Gerekirse bir hafta rapor al. İnşallah katlanarak artsın. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Canim icini ferah tut bebisin seninle allah sımsıkı tutunmasini nasip etsin. İnsallah degerin katlanir canim dualarim seninle

Kaçıncı gün embiryosuydu bilmiyorum ama değer kesinlikle düşük değil, çok daha düşük değerlerle sağlıklı giden hamilelikler var. Hayırlı olsun öncelikle ve mutlaka ama mutlaka dinlen. Gerekirse bir hafta rapor al. İnşallah katlanarak artsın. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Teşekkür ederim kızlar,
5.gün embriyosu dondurulmuş 2 adet transfer edildi canım... Hastaneden aradılar şimdi değerin 75 üzeri çıkması bizim için yeterli ve cuma günü testi tekrar ederek artış olup olmayacağına bakılacak...

Teşekkür ederim kızlar,
5.gün embriyosu dondurulmuş 2 adet transfer edildi canım... Hastaneden aradılar şimdi değerin 75 üzeri çıkması bizim için yeterli ve cuma günü testi tekrar ederek artış olup olmayacağına bakılacak...
kuzum gözün aydın :) Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Mevlam evlatlarını sana bağışlasın. Sakin kalmaya kendini sakinleştirmeye çalış lütfen. İnşallah kanaman falan hiçbirşey olmiyicak ve sağlıkla gebeliğin devam edecek. Rabbim bu kez yüzünü güldürecek..

kizlar su basima gelenlere inanamayacaksiniz biliyosunuz 9. gun degerim 31 cikti 11. gun 36 cikinca hande hanim olmadi uzulmeyin degerinizin 0 lanmasi gerekiyor butun ilaclari birakin 1 hafta sonra tekrarlayin n dedi..bi hafta sonra yan..hocam korkuyorum dis gebelikmi kimyasalmi diorum cvp yok hala teli kapali...hekimlik neyi gerektirir bilmiyorum ama cok kizginim
i 18. gun degerim 177 cikti sok oldum..hemen hande hanimi aradim ama ulasmak ne mumkun telini acmiyor..bi kac msj attimm..bana merkezinizw guveniyorsaniz testi tekrarlayin yazmis...telini kapatmis

kizlar su basima gelenlere inanamayacaksiniz biliyosunuz 9. gun degerim 31 cikti 11. gun 36 cikinca hande hanim olmadi uzulmeyin degerinizin 0 lanmasi gerekiyor butun ilaclari birakin 1 hafta sonra tekrarlayin n dedi..bi hafta sonra yan..hocam korkuyorum dis gebelikmi kimyasalmi diorum cvp yok hala teli kapali...hekimlik neyi gerektirir bilmiyorum ama cok kizginim
i 18. gun degerim 177 cikti sok oldum..hemen hande hanimi aradim ama ulasmak ne mumkun telini acmiyor..bi kac msj attimm..bana merkezinizw guveniyorsaniz testi tekrarlayin yazmis...telini kapatmis
Nasil yani degerlerin boyle oldugu halde doktorun gerekli aciklama yapmadi mi?

aaaa çok ilginç ve anlamsızz....

Back