• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))

25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....

Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
hayırlı olsun canımm.....

Canım bende başlıcam arısutune kuranda bılle bal gecıyor ıse başlıcam bıraz kafam dağılsın bızım tedavı Mayıs'a kaldı esım ılac kullanıyo bende korkuyorum artık Facebook'ta tüp bebek kadınlar kulübü var bı oraya göz at ben orayıda takıb edıyorum çok farklı bı ortam çok guzel bıkere gör bak sayfada yazılanlar ı sadece üyeler goruyo

yeni işin hayırlı olsun canım, Mayısada hiçbirşey kalmadı inşallah bu denemende güzel haberlerini alırız.
facedeki tüp bebek klübüne ben kısa süreliğine üye olmuştum hemen ayrıldım canım, çünkü akşama kadar telefonda face açık insan ister istemez bakıyor, bakıyorum facemde farklı farklı bayanların sorunları akıyor devamlı.. oku oku fenalık geliyordu bana.. bi noktadan sonra sıkıldım üyelikten çıktım çünkü bana hiçbirşey katmadığını gördüm, arkadaşça sohbet yok orada hep sorun hep sorun insan şişiyor.. burası daha çok sohbete yönelik ve öğretici geliyor bana.

Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...

canımmm çok güzell maşallahh hamilesinnnn:)) tebriklerrrrr
sağlıklı bir şekilde kucağına almanıı dilerim:))

Hayırlı olsun canım...

Am8n
ismi cok guzelmis cnm, ismi gibi bahtida guzel olsun prenses busra'nin.. masallah.. kizi olanlara cok ozeniyorum.. kiz annesi olmak cok guzel birsey cnm.. Allahin izniyle zamaninda saglikli bir sekilde kucagina alacaksin insallah.. k.i.b.
amin inşallah canım ... rabbim inşallah tez zamanda sana da buradaki arkadaşlara da nasip etsin... tedavin ne zaman başlıyor ...

hayırlı olsun gebeliğin allahım devamını getirsin olmayıp ta isteyen herkese nasip etsin.bende bugün şişli memorialda tedavi gören arkadaşımdan güzel haber aldım onunda ilk değeri 185 gelmiş.... ne güzel hep böyle güzel haberler gelsin...

Ayy ne güzel..gözün aydın canım kızın abla oluyor hayırlısıyla inşallah

açıkcası ben de başlamayı düşünüyorum arı sütü bal polen fayda görenler yazabilirmi.Bilimsel olarak kanıtlanmamış olabilir ama uygulayanlar bilgi verebilir mi ? mesela ben incir kürünü denedim ama fsh hiç de düşmedi..akside sanki az biraz daha yüksekti. o yüzden kafam karışık..kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum.yardımcı olurmusunuz

Canım incir kürü bildiğim kadarıyla yumurta kalitesi ve sayısını arttırmak için..fsh düşürmek için hayıt çayı yapmalısın beraberinde testere dişli aslanpençesi kürü..kesinlikle hayıt hormonları dengeliyor vücudun ihtiyacına göre

amanda canım çok sevindim.
bende salı günü hande hn la görüştüm ve dondrulmuş embriyo tedavisine başladım. dua edin kızlar herşey yolunda gitsin .ama embriyolarımn kalitesi iyi değilmiş:( çözülmede sorun olabilir yani.
Iyi embriyo olmasa niye dondursunlar cok iyi olmuyor genelde cunku cok iyileri tedavide kullaniliyor benimde oyle oldu cok iyiler icin % 50 dondurulmuslariminda ilerde kullanirsam %%40 sansi varmis SEN umidini yitirme tedavine odaklan insallah senden de guzel haberler aliriz hayirli olsun

çok güzel maşallah.. valla hergün bir hamile haberi süpeer bir topik ya burası :))))

Canım incir kürü bildiğim kadarıyla yumurta kalitesi ve sayısını arttırmak için..fsh düşürmek için hayıt çayı yapmalısın beraberinde testere dişli aslanpençesi kürü..kesinlikle hayıt hormonları dengeliyor vücudun ihtiyacına göre

bende yumurta rezervi de azalmış..ilk tedavimde iki yumurta toplandı onlar da zor büyüdü. İncir kürünün buna faydası olup olmadığını anlayamadım. Ama Semra hanım görüşmeye gittiğimde bu ay yumurtalar iyi tedaviye başlayabiliriz demişti. Ama nisanda başlamayı düşündüğüm için başlamadım tedaviye.

hangi markayı tavsiye edersin ?

Ben egricayırdan aldım 1 ay ampul olanı kullandım 1 ay saf arı stu olanı. Ensu arkadaşımız tavsiye etmişti burayı bende araştırdım aldım faydası olduğunu düşünüyorum.. Zaten arı sutunun kısırlık üzerinde etkili olduğu hep yazıyor heryerde, organik gercegini aldıgın surece zararı olmaz tabı arı urunlerine karşı alerjin yoksa, bence kullan 2-3 ay oncesi

Cnm hayırlı olsun, neguzel ard arda böyle haberler almak rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah

Back