- 7 Aralık 2014
- 362
- 330
- 88
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Dua edin ne olur değerim iki gün sonra artmış olsun...
Hayirli olsun canim NE guzel, tup bebktede dis gebelik oluyor mu ki tuplerden gecmiyor direkt tutunmasi gereken yere rahme transfer ediliyor . bizde goruruz insalllah cumartesi
Keske cnm:) transferden biraz sonra sedyeyle 6.kata odana cikartiyorlar yarin saat dinlenip giyinip eve gidiyorsun o gun birsey yapmiyorsun dinleniyorsun devamli yemek yemeye ve tuvalete kalkiyorsun oturabilirsin yatabilirsin demisti hemsiretransfer işlemi yapıldıktan sonra transfer edilen yerde ne kadar süre bekletiliyor hemen ayağa kaldırıyorlar mı? bu arada arı sütü bal polen karışımı kullanıp fayda gören oldumu bunuda yapmak istiyorum ama eşim artık yeter demeye başladıbu kadar şey yersem tüp bebeğe gitmeye gerek kalmıycak kendiliğinden olu vercek diyo keşke olsada gerek kalmasa
yatış süresi çok az ben en son tedavimi bi üniversite hastenesinde yapmıştım 20 dk transfer edilen yerde beklettiler 3 saat te yatış verdiler ve gülmemi bile istemediler ki karın kası hareket etmemeliymiş bütün bunlara rağmen sonuç negatif olduya neyse:)Keske cnm:) transferden biraz sonra sedyeyle 6.kata odana cikartiyorlar yarin saat dinlenip giyinip eve gidiyorsun o gun birsey yapmiyorsun dinleniyorsun devamli yemek yemeye ve tuvalete kalkiyorsun oturabilirsin yatabilirsin demisti hemsire
yatış süresi çok az ben en son tedavimi bi üniversite hastenesinde yapmıştım 20 dk transfer edilen yerde beklettiler 3 saat te yatış verdiler ve gülmemi bile istemediler ki karın kası hareket etmemeliymiş bütün bunlara rağmen sonuç negatif olduya neyse:)
transfer işlemi yapıldıktan sonra transfer edilen yerde ne kadar süre bekletiliyor hemen ayağa kaldırıyorlar mı? bu arada arı sütü bal polen karışımı kullanıp fayda gören oldumu bunuda yapmak istiyorum ama eşim artık yeter demeye başladıbu kadar şey yersem tüp bebeğe gitmeye gerek kalmıycak kendiliğinden olu vercek diyo keşke olsada gerek kalmasa
benimde korkum o zaten ya ters etki etmesine sebep olursam diye ama elde değil işte insan bi denesem diyo fayda görende olmuştur hiç bir etki görmeyen de kararsızım zatenArı polen sütü karışımı sadece kendinizi iyi hissetmenize sebep olur. Bilimsel olarak bu tarz şeylerin faydalı olduğu yönünde bir tez yok. Bence doktorunuza danışmadan hiçbir şey kullanmayın. Yararından çok zararı da (kullanılan ilaçların etkisini yok etmek gibi) olabilir.
tedaviye nasip olursa martta başlıycam ne yapıcamızı şaşırdık zaten hep kulaktan dolma bilgiler doktorlar gerekli açıklamaları yapıyor ama biz rahat duramıyoruz süreç zor allah hepimize kolaylık versinTüp bebekte yuruyus de onemliymis elbette yatmak gerekir ama ben de yattim yuvarlandim bisey yok :) tedaviye basladinizmi ?
Mrbcanım selenyum daha çok troid sorunlu gebelik sıkıntıları olanlarda etkili oluyor.. bende bi ara kullanmıştım boşa kullandığımı anladım bıraktım..
zinko alıyorum, folbiol alıyorum aynı gün alıyorum.. devit damla damlatıyorum ağızdan..
apitera hapı bende duydumda cnm.. ben saf arı sütü kullanıyorum.. akşamda yatmadan önce evde bal var ona çörek otu yağı, tarçın, keten tohumu katıp yiyorum..
öyle çok alternatif varki insan bıkıyor.. ben yaptıklarımıda nefret ederek yapıyorum artık..
arada gel cnm ya özletme kendini:)) yada selam verr
sen nasılsın iyisin inşallah.
Canım bende başlıcam arısutune kuranda bılle bal gecıyor ıse başlıcam bıraz kafam dağılsın bızım tedavı Mayıs'a kaldı esım ılac kullanıyo bende korkuyorum artık Facebook'ta tüp bebek kadınlar kulübü var bı oraya göz at ben orayıda takıb edıyorum çok farklı bı ortam çok guzel bıkere gör bak sayfada yazılanlar ı sadece üyeler goruyo
benimde korkum o zaten ya ters etki etmesine sebep olursam diye ama elde değil işte insan bi denesem diyo fayda görende olmuştur hiç bir etki görmeyen de kararsızım zaten
tedaviye nasip olursa martta başlıycam ne yapıcamızı şaşırdık zaten hep kulaktan dolma bilgiler doktorlar gerekli açıklamaları yapıyor ama biz rahat duramıyoruz süreç zor allah hepimize kolaylık versin
Canım bende başlıcam arısutune kuranda bılle bal gecıyor ıse başlıcam bıraz kafam dağılsın bızım tedavı Mayıs'a kaldı esım ılac kullanıyo bende korkuyorum artık Facebook'ta tüp bebek kadınlar kulübü var bı oraya göz at ben orayıda takıb edıyorum çok farklı bı ortam çok guzel bıkere gör bak sayfada yazılanlar ı sadece üyeler goruyo
açıkcası ben de başlamayı düşünüyorum arı sütü bal polen fayda görenler yazabilirmi.Bilimsel olarak kanıtlanmamış olabilir ama uygulayanlar bilgi verebilir mi ? mesela ben incir kürünü denedim ama fsh hiç de düşmedi..akside sanki az biraz daha yüksekti. o yüzden kafam karışık..kullanan arkadaşlardan bilgi istiyorum.yardımcı olurmusunuz
Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
amanda canım çok sevindim.Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
amanda canım çok sevindim.
bende salı günü hande hn la görüştüm ve dondrulmuş embriyo tedavisine başladım. dua edin kızlar herşey yolunda gitsin .ama embriyolarımn kalitesi iyi değilmiş çözülmede sorun olabilir yani.