• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

çok tesekkur ederim cok iyi oldu öğrendiğim.maalesef hakkim bitti yaa...yaza düşünüyorum tedaviye baslamayi çünkü yeni ikinci denemem maalesef negatifler sonuçlandı o yüzden biraz ara vercem doktorum da ara ver desi ve kendiside memoriali tavsiye etti oyizden bilgi almak istemiştim.tesekkur ederim..

cnm zaten memorialda rapor geçmiyor.. senin daha önceden çıkartmış olduğun yani geçmişte kullandığın tüp bebek rapor örneğin varya onun fotokopisini veriyorsun o tarzda hastalara özel 1000 tl lik bir indirim bu..

Merhaba uzun zamandır girememiştim hamile olanları tebrik ederim benimde zamanım yaklaştı ve heyecanım arttı birşey sormak istiyorum ben ilk muaynemi başka bir dr de oldum ama bundan sonraki başladığım zamandaki muaynelerimi başka dr ile yapmak istiyorum acaba sorun çıkartırlarmı

sorun olmuyor cnm ben birini kendi talebimle değiştirdim, diğerlerindede muayeneye farklı doktorlar denk geldi..

sorun olmuyor cnm ben birini kendi talebimle değiştirdim, diğerlerindede muayeneye farklı doktorlar denk geldi..
ben dr den şikayetçi değilim ama özellikle eşimin ve benim isteğimiz semra kahramanın olması zaten görüştürüyolarmış ama her aşamada o olması zor olur galiba bunca zaman anca istenilen testleri yaptım kanımda homozigot çıktı rahim filmimde de tüplerin birinde genişleme varmış bakalım ne olcak

[QUOTingul, post: 39553464, member: 646147"]Bir sikinti yoksa testlerinizde n
Bir sikinti yoksa testlerinizde cabuk sonic alirsin diye dusunuyorum Bu hastaneden Allah izin verirse
vala yapilan bütün testlerimizde bir sorun cikmadi.ama sebebsiz olmuyor bizim iste.inş Allah izin verirse bu hastaneyi düşünüyorum diktorumda yardimci olacagini soyledi .Semra hanimi taniyormus ona yönlendirecek hherhalde benim iiçin konusacakmis filan.inşbu sseferolur.fikirlerinizi ben iiçin önemliydi.tesekkur ederim

ben dr den şikayetçi değilim ama özellikle eşimin ve benim isteğimiz semra kahramanın olması zaten görüştürüyolarmış ama her aşamada o olması zor olur galiba bunca zaman anca istenilen testleri yaptım kanımda homozigot çıktı rahim filmimde de tüplerin birinde genişleme varmış bakalım ne olcak

anladım canım, semra hanım zaten hepimizin doktoru oluyor, her muayeneden sonra kan testlerimizin sonuçlarını ve ekip doktorlarının muayene sonuçlarını inceliyor ilaç protokollarına karar veriyor... bendede homozigot var..
tüplerdeki genişleme olduğunu semra hanımmı söyledi inşallah önemsiz birşeydir..

Sagol cnm degerlendiricem tavsiyelerini fazla zaman ayiramayan biryer istemiyorum o yuzden medicalparki tercih etmem sanirim Erdem hastanesine gitmistim birkere orasida cok yogundu 10 dkda baslarindan yolluyorlar sorucagini bile unutuyorsun
Etkilemek istemem canim ama genelde hastane doktorlari cok yogun oluyormus bizde tup bebek anneleri biraz evhamliyiz doktorumuza ulasabilmek istiyoruz. İnsallah icine yatan bir doktor bulursun canim

Cnm iyiyim çok şukur şimdilik,migde bulantılarımda azaldı bu haftayı da bir atlatsam rahatlıycam ilk 12 hafta riskli diyorlar ya. Bebiş en son gittiigimde iyiydi kafası bacakları kolları belliydi, inşallah saglıkla devam eder bakalım haftaya tekrar gidicem inşallah herşey yolundadır
Sen nasılsın?? Seninki baya bellidir artık. Migde bulantısı geçti mi?? Kilon nasıl degişme oldu mu??
Cok sevindim canim saglikla devam etsin insallah kolunu bacagini yerim ben o maymunun :) bende iyiyim canim allaha sukur 2li test yapildi cok sukur normal cikti kuzumda iyi en son parmagini emiyordu :)

anladım canım, semra hanım zaten hepimizin doktoru oluyor, her muayeneden sonra kan testlerimizin sonuçlarını ve ekip doktorlarının muayene sonuçlarını inceliyor ilaç protokollarına karar veriyor... bendede homozigot var..
tüplerdeki genişleme olduğunu semra hanımmı söyledi inşallah önemsiz birşeydir..
hayır orda başka bi dr söyledi filmi çeken dr hiçbir sıkıntı yok demişti ama memorial deki dr hafif bi genişleme var deyince endişelendim bakalım ne olcak kanda pıhtılaşma olunca iğne tedavisi mi yapılıyor

hayır orda başka bi dr söyledi filmi çeken dr hiçbir sıkıntı yok demişti ama memorial deki dr hafif bi genişleme var deyince endişelendim bakalım ne olcak kanda pıhtılaşma olunca iğne tedavisi mi yapılıyor
evet cnm transferden sonra bazende opudan sonra clexana baslaniyor..

canım bebişin cinsiyeti belli oldumu inşallah kız :) fakat buaralar biraz korku ile birlikte yaşadığım için çok mutsuzum :( hamilelik bende Rabbim daha beterini göstermesin bir sürü hastalık o tetikledi onlarla uğraşıyorum :( dualarınızı bekliyorum ... dr umda biraz tedirgin bende tedirginim bakalım artık hayırlı inşallah... tansiyonun çok yükseliyor 20 kere kadar çıkıyor . Yüksek şeker . Ve vücudumda ki iltihap bi türlü beni bırakmıyor tam bıraktı derken haftasına tekrar başlıyor :((

kese ve kalp atışı için 5 marta randevu aldım 6 hafta 4 günlük olacak uygunmudur duyulur mu zamanlama için fikri olan arkadaşlar...ekingül sen randevunu aldın mı.ben konyadayım başkent hastanesinden emel hanımdan aldım tüp bebekle gebe kalanların takibini o yapıyormuş
Yok almadim canim bende onu dusunuyordum onceki defer 5.5 haftalikken gitmistimkarindan bakti kese gorunmustu o aklima geldi ici dolu yeri iyi falan demisti doktor bebisimin saglik duruumu ile ilgili birsey bilmiyorum kimisinin devamli yatmasi gerekiyor belki coraspirini kesmem gerekecek ignede kullaniyirum erken muateneye gitsem daha iyi olacak gibi 10 gun sonra giderim sanirim SEN bilirsin

kese ve kalp atışı için 5 marta randevu aldım 6 hafta 4 günlük olacak uygunmudur duyulur mu zamanlama için fikri olan arkadaşlar...ekingül sen randevunu aldın mı.ben konyadayım başkent hastanesinden emel hanımdan aldım tüp bebekle gebe kalanların takibini o yapıyormuş
Tabi 10gun sonra kalp atisi duyamam . 1 hafta sonrasindada memoriala gidicem . 3 hafta sonra gel demislerdi insallah saglikla devam eder hepimizin hamileligi

Ensunun dediklerine aynen katiliyorum tel fark benimki de heterezigot . Onu da igne cozuyor Allah in izniyle . Benimde sag yumurtaligim rahmin arkasindaydi Semra Hn tutmazsa laporoskopi yapicaz demisti cok sukur tuttu. Ensunun laporoskapi gerekti o da atlatti NE guzel demek istedigim illahi herseyin dort dortluk olmasi Gerekmiyor tutmasi icin bizde cok ugrastik anlat anlat bitmez o kadar olumsuz sonuclardan sonra test sonucunda sok gecirdim inanamadim . Laboratuvari arayip sordum pozitifmi diye . AMA umidimi kesmemistim allahtan umit kesilmez .mutlu olun dilerim her zaman

Dün nihayet laparoskopi ameliyatımı oldum çok şükür..
canım merhaba.laparoskopi olmuşsun geçmiş olsun. ben de iki hafta sonra olacağım inşallah. neden oldun ve nasıl geçti diye sorabilir miyim? benim iki tüpüm de kapalı ve tüp bebekten önce doktorum laparoskopi önerdi.

cok gecmis olsun cnm, neden yukseliyor tansiyon doktorun birsey dedimi.. doktorun neden olumsuz konusmus onu anlamadim.. gerekirse hastaneye yatirilir orada doguma kadar takip altinda olursun cnm..uzme kendini lutfen bebegin etkilenmesin.. ne iltihabiymis cnm neden olmus birsey dedimi doktorun..icin rahat degilse tam kapsamli bi devlet hastanesinede git oradada ayrica iyi bir takip yaptir cnm.. cift tarafli ilerlet takiplerini.. cok gecmiss olsunn.. Allaha emanet ol.. kizz bebekk hastasiyimm harika bi haberr darisi basima..

Cok sevindim canim saglikla devam etsin insallah kolunu bacagini yerim ben o maymunun :) bende iyiyim canim allaha sukur 2li test yapildi cok sukur normal cikti kuzumda iyi en son parmagini emiyordu :)

Oyy ne tatlıdır o daha hareketledir şimdi rabbim sana bagışladın inşallah. Bende bu haftayı bi atlatsam rahatlıycam inşallah

Back