Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim ya onun icinde zor.siz en azindan bir cocugumuz var diye tesselli oluyorsunuzdur.o kardes istiyorsa ona anlatmak cok zor. Ama en azindan bir cocugunuz var.o dyyguyu tatmissiniz. Inşallah dilerim olumlu olur tedavin..

çok geçmiş olsun canım.. evet haklısınn tabii o yaşlardada oluyormuşta çok düşüktü %5 - %10 arasındaymış..
gerçi bizlerde tüp bebek olduğu için bebişlerimiz hassas oluyor hangi yaşta olursak olalım riskli olur diye ödümüz kopuyor..

benim yarin kontrolum var. insallah her sey yolundadir. stres olmayayim diyorum ama mumkun degil. icimde neler olup bittigini dusunmeden edemiyorum. dualarda bulusalim arkadaşlar

benim yarin kontrolum var. insallah her sey yolundadir. stres olmayayim diyorum ama mumkun degil. icimde neler olup bittigini dusunmeden edemiyorum. dualarda bulusalim arkadaşlar
Kontrol NE ile ilgili SEN hangi asamadasin halide. Hersey diledigince ilerler insallah

Kontrol NE ile ilgili SEN hangi asamadasin halide. Hersey diledigince ilerler insallah

insallah canim. ignelerimi oluyorum.dun cetroditeye basladim.yarin 2.kontrolum. saskin halsiz ve hasta hissediyorum kendimi.ignwlerden sanirim.korku ve endise icindeyim.ne oldu ne bitti surekli aklimda. Allahim hayirlara cikarsin sonumuzu insallah.

Rah
insallah canim. ignelerimi oluyorum.dun cetroditeye basladim.yarin 2.kontrolum. saskin halsiz ve hasta hissediyorum kendimi.ignwlerden sanirim.korku ve endise icindeyim.ne oldu ne bitti surekli aklimda. Allahim hayirlara cikarsin sonumuzu insallah.
NE guzel tedaviye baslamissn
Rahat stressiz normal hayata devam ederek gecirebilsen keske Su onumuzdeki gunleri

cetrotideye başladınmı cnm.. ne çabuk geçti zaman. neredeyse tedavin bitmiş.
hangi gün iğnelere başlamıştın cnm bide kaç kez gittin kontrole şu ana kadar..

bu yazdıklarınızı okuyunca aklıma tedavi günlerim geldi..ben tedaviye başlamaya cesaret edemiyorum. sabah hastaneye koştur oradan çık işe git.sonra iğne saatin gelsin işyerinde cesaretini topla iğneni yap,ardından aile hekimine git iğneni yaptır.stres stres bu soğuk havada daha da zor. baharda başlayayım diye düşünüyorum.. :)

cnm bende ilk 6 tedavimi calisarak gecirdim ve dediklerinin hepsini yasadim..
hastane kosuyolundaydi isyerim mahmutbeydeydi.. birde ise gidince tonla is birikmis 200 tane mail birikmis, musteriler on kez cepten ararlar.. igne saati yerinden kalkacak zaman bile olmaz:)) yinede herseye ragmen tatli telaslar.. ben is icin cok erteledim senede ancak iki uc kez tedavi olurdum is yogunlugundan simdi pismanim buna.. sen bilirsin ama ertelemeni tavsiye etmem cnm hep aleyhimize isliyor zaman.

evet ertelemekle çok hata yapmışız.. yani evlenince 3 yıl korunmakla bile hata yapmışım.belki de o zaman olacaktı..ama işte insan yaşadıkça anlıyor

evet ertelemekle çok hata yapmışız.. yani evlenince 3 yıl korunmakla bile hata yapmışım.belki de o zaman olacaktı..ama işte insan yaşadıkça anlıyor
canim cok korunmussunuz yaa:)) bende evlendim ilk iki ay hamile kalamayinca hemen neden kalamadim diye Amerikan hastanesinin infertilite bolumune kosmustum ve 2. ayda sorun anlasildi tedaviye basladik:) benimkide ayri bi paronayaklik

canim cok korunmussunuz yaa:)) bende evlendim ilk iki ay hamile kalamayinca hemen neden kalamadim diye Amerikan hastanesinin infertilite bolumune kosmustum ve 2. ayda sorun anlasildi tedaviye basladik:) benimkide ayri bi paronayaklik

aah canım yaa...kaç yıl oldu evleneli ? sen bu yolda bayağı ilerledin canım....benim aslında çok olmadı. bugünlerde iki yılım doldu.Biz de 4 ay geçince gittik doktora.3 yıl doğum kontrol ilacı kullandım. bir tüp bebek aslında çok değil ama her doktora gittiğimde başka bişey çıkartıyorlar artık hiç olmayacağına inanmaya başlıyorsun maalesef

olacak cnm olacak elini cabuk tut sadece bunu diyebilirim.. biliyorsun bizdede sorun birken ona cikti..gonlunu ferah tut olacak sonunda.. 8 yil oldu cnm.

canim 2.kontrilum yarin olacak insallah. sali gunu basladim ignelere.cuma gunuydu ilk kontrolum.yarin icin de endiseliyim...Allahim insallah bir sorun olmaz her sey yolunda gider de saglikla yavrularimi alip evime donerim.misafrhanede kalmaktan cok sıkıldım.her gun geziyoruz ama ev ortamini ozellikle de kendi evini istiyor insan . Insallah Mevlam sikintilarimizin mukafatini verir.

masallah ilerlemissin baya..sabret napican hersey mutlulugun anahtari icinn...belki senin transferin olacagi zamanlarda ben tedaviye baslicamm..son bi hafta kaldi..hayirlisi olsun..muradimiz olsun

halide25 canım hayırlı olsun tedavin..güzel embriyoların olur inşallah ama görüyorum ki ćok kaygılısın.bu kadar stres iyi değil beyinden hormon salınımını etkiler..rahat bırak kendini kasmamaya çalış lütfen..Nerede kalıyorsun canım misafirhanede demişsin ögretmenevinde misin

Merhaba kızlar 2012 de tadi görenlerdenim bende.bir kızım oldu şimdi ona kardeş için tekrar tedaviye başlıyorum hastaneden cok memnun olmama rağmen doktorumun peşinde uzakalra gittim inşallah pişman olmayız.doktor açisindan olmayız ama merkez açisindan teredütlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…