- 1 Ocak 2015
- 64
- 70
- 18
- 36
Teşekkürler cok zordu hersey :-( dun gecem ckk kötüydü. 44 yumurta toplandi :-( transferin ertelenme riski var .moralim cok bozukGeçmiş olsun canım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin, kaç yumurta toplandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler cok zordu hersey :-( dun gecem ckk kötüydü. 44 yumurta toplandi :-( transferin ertelenme riski var .moralim cok bozukGeçmiş olsun canım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin, kaç yumurta toplandı
Teşekkürler cok zordu hersey :-( dun gecem ckk kötüydü. 44 yumurta toplandi :-( transferin ertelenme riski var .moralim cok bozuk
Canım çok güzel amh ve FSH ni tekrar yazarmisin takibi aysevhanim mi yaptı ben İstanbul dayım yarın ayşe hanıma 11 de randevum var adetliyim başlıyorum
Hayır yoktu pco .hayırlısı inşallah. Bilmiorum sonuc ne olcakMaşallah canım yaa..geçmiş olsun 44 yumurta gerçekten çok fazla yani..pco falan varmıydı sende neden bu kadar çok sayıda yumurta oluştu? Belkide bu durumda en iyisi ertelenmesi rahmin dinlenmesi açısından
Teşekkürler cok zordu hersey :-( dun gecem ckk kötüydü. 44 yumurta toplandi :-( transferin ertelenme riski var .moralim cok bozuk
Saoll canimm yoktu pco ama sonuç bu olducanım opun hayırlı olsun, bu arada geçmiş olsun çok yumurta toplanmışya ağrın olur fazlasıyla.
pkomu vardı sende cnm.
Saoll canimm yoktu pco ama sonuç bu oldu
Simdi ohss riski var .bakalim artik mevlam ne eylerse güzel eyler
Offf bitti opu işlemi şükürler olsun
Maşallah canım yaa..geçmiş olsun 44 yumurta gerçekten çok fazla yani..pco falan varmıydı sende neden bu kadar çok sayıda yumurta oluştu? Belkide bu durumda en iyisi ertelenmesi rahmin dinlenmesi açısından
Arkadaşlar 4.gün 5.gün embriyosu arasında fark nedir
Bılgilendirmen için sağol canım. .peki 4.güne gelen embriyo gelişimi çok çok iyi değil ise mi 5e gitmeyip transfer ediyorlar4. gün marula 5. gün blast canım ama bence buna takılma benim 3 tane 5. gün blastım tutunmadı 4. embriyom tuttu
Bılgilendirmen için sağol canım. .peki 4.güne gelen embriyo gelişimi çok çok iyi değil ise mi 5e gitmeyip transfer ediyorlar4. gün marula 5. gün blast canım ama bence buna takılma benim 3 tane 5. gün blastım tutunmadı 4. embriyom tuttu
Canim hayırlı olsun amh 2.85 ama bu yaniltti bizi büyümüyor yumurtalar 12 toplandı iki tedavide de ve ikisinde de 4 ü olgun sadece ve 3ü 3.güne gelmışti faka az önce şiddetli ağrilarimdn hasteneye gittim aylin hnm sordu 1i yavaş lamış hayırlısı diyoruz ilk tedavimde de 1 embriyo vardi ve hamileydim ama şu pıhtılaşma maalesef doktorum aylin hanim yani siz nerde kaliyosunuz harp akademilerinde mıCanım çok güzel amh ve FSH ni tekrar yazarmisin takibi aysevhanim mi yaptı ben İstanbul dayım yarın ayşe hanıma 11 de randevum var adetliyim başlıyorum
Evet misafirhanesinde kalıyorum yarin 11 de ayşe hanımla randevum varCanim hayırlı olsun amh 2.85 ama bu yaniltti bizi büyümüyor yumurtalar 12 toplandı iki tedavide de ve ikisinde de 4 ü olgun sadece ve 3ü 3.güne gelmışti faka az önce şiddetli ağrilarimdn hasteneye gittim aylin hnm sordu 1i yavaş lamış hayırlısı diyoruz ilk tedavimde de 1 embriyo vardi ve hamileydim ama şu pıhtılaşma maalesef doktorum aylin hanim yani siz nerde kaliyosunuz harp akademilerinde mı
Bılgilendirmen için sağol canım. .peki 4.güne gelen embriyo gelişimi çok çok iyi değil ise mi 5e gitmeyip transfer ediyorlar
Mlk10 iyi Akşamlar benimde Cumartesi yumurtam toplandı ertesi gün döllenen yumurta sayısı için aradılar fakat daha sonra gelişim ve transfer hakkında hiç bilgi vermediler çok merak ediyorum olumsuz birşey mı var bu arada benimde dr Aylin hanım
Canim laboratuvarı arayıp öğrendim verilen kağıt ta numara vardi yaMlk10 iyi Akşamlar benimde Cumartesi yumurtam toplandı ertesi gün döllenen yumurta sayısı için aradılar fakat daha sonra gelişim ve transfer hakkında hiç bilgi vermediler çok merak ediyorum olumsuz birşey mı var bu arada benimde dr Aylin hanım