• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkürler cok zordu hersey :-( dun gecem ckk kötüydü. 44 yumurta toplandi :-( transferin ertelenme riski var .moralim cok bozuk

Maşallah canım yaa..geçmiş olsun 44 yumurta gerçekten çok fazla yani..pco falan varmıydı sende neden bu kadar çok sayıda yumurta oluştu? Belkide bu durumda en iyisi ertelenmesi rahmin dinlenmesi açısından

Maşallah canım yaa..geçmiş olsun 44 yumurta gerçekten çok fazla yani..pco falan varmıydı sende neden bu kadar çok sayıda yumurta oluştu? Belkide bu durumda en iyisi ertelenmesi rahmin dinlenmesi açısından
Hayır yoktu pco .hayırlısı inşallah. Bilmiorum sonuc ne olcak

Teşekkürler cok zordu hersey :-( dun gecem ckk kötüydü. 44 yumurta toplandi :-( transferin ertelenme riski var .moralim cok bozuk

canım opun hayırlı olsun, bu arada geçmiş olsun çok yumurta toplanmışya ağrın olur fazlasıyla.
pkomu vardı sende cnm.

Saoll canimm yoktu pco ama sonuç bu oldu
Simdi ohss riski var .bakalim artik mevlam ne eylerse güzel eyler

Canım bence sen şimdi transferin ertelenmesine hiç üzülme dua edelim de ohss olma inşallah o daha zor çünkü yumurta sayın çok fazla gerçekten

merhaba arkadaşlar her gün forumunuzu takip edenlerdenim. Hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum
Size sormak istediğim adetin 2. veya 3. günü yapılan kan testinde değerleriniz kaç çıktı.

off massaallahhh 44 mu :) kiz Allahin izniyle insallah ohss olma, Allah saglik sihhat versin sana, da bi dahaki ay olsun transferin.hic bunlari dusunup de uzup hirpalama kendini. bi de saglikli embriyolarin olur dondurdun mu oooo ne guzelll.. guzel dusun ki guzel olsun her sey.

4. gün marula 5. gün blast canım ama bence buna takılma benim 3 tane 5. gün blastım tutunmadı 4. embriyom tuttu
Bılgilendirmen için sağol canım. .peki 4.güne gelen embriyo gelişimi çok çok iyi değil ise mi 5e gitmeyip transfer ediyorlar

4. gün marula 5. gün blast canım ama bence buna takılma benim 3 tane 5. gün blastım tutunmadı 4. embriyom tuttu
Bılgilendirmen için sağol canım. .peki 4.güne gelen embriyo gelişimi çok çok iyi değil ise mi 5e gitmeyip transfer ediyorlar

Canım çok güzel amh ve FSH ni tekrar yazarmisin takibi aysevhanim mi yaptı ben İstanbul dayım yarın ayşe hanıma 11 de randevum var adetliyim başlıyorum
Canim hayırlı olsun amh 2.85 ama bu yaniltti bizi büyümüyor yumurtalar 12 toplandı iki tedavide de ve ikisinde de 4 ü olgun sadece ve 3ü 3.güne gelmışti faka az önce şiddetli ağrilarimdn hasteneye gittim aylin hnm sordu 1i yavaş lamış hayırlısı diyoruz ilk tedavimde de 1 embriyo vardi ve hamileydim ama şu pıhtılaşma maalesef doktorum aylin hanim yani siz nerde kaliyosunuz harp akademilerinde mı

Mlk10 iyi Akşamlar benimde Cumartesi yumurtam toplandı ertesi gün döllenen yumurta sayısı için aradılar fakat daha sonra gelişim ve transfer hakkında hiç bilgi vermediler çok merak ediyorum olumsuz birşey mı var bu arada benimde dr Aylin hanım

Canim hayırlı olsun amh 2.85 ama bu yaniltti bizi büyümüyor yumurtalar 12 toplandı iki tedavide de ve ikisinde de 4 ü olgun sadece ve 3ü 3.güne gelmışti faka az önce şiddetli ağrilarimdn hasteneye gittim aylin hnm sordu 1i yavaş lamış hayırlısı diyoruz ilk tedavimde de 1 embriyo vardi ve hamileydim ama şu pıhtılaşma maalesef doktorum aylin hanim yani siz nerde kaliyosunuz harp akademilerinde mı
Evet misafirhanesinde kalıyorum yarin 11 de ayşe hanımla randevum var

yok cnm tam tersi.. banada 4. gun yapilmisti neden 5.gune beklenmiyor diye sormustum.. az sayida embriyosu olanlara bir iki tane transfer yapilacaksa ve zaten 4. gune gelmis digerleri ile arayi acmis iyi kalite iki tane embriyo varsa bunu 4.gunde transfer ediyoruz cunku 4. gunden sonra 5. gune cok fazla gelisim degismez zaten her durumda ikiside transfer edilecek demislerdi... ama iyi kalite embriyo sayisi 4-5 tane ve ustu varsa 5.gune kadar bakip en iyisi hangisi diye secmeye calisiriz demislerdi.. 4. gunler herzaman iyi kalitedir cnm gonlunu ferah tut..

Mlk10 iyi Akşamlar benimde Cumartesi yumurtam toplandı ertesi gün döllenen yumurta sayısı için aradılar fakat daha sonra gelişim ve transfer hakkında hiç bilgi vermediler çok merak ediyorum olumsuz birşey mı var bu arada benimde dr Aylin hanım

O bölümün telefonu verilen bilgi kağıdında olması lazım. Arayıp durum hakkında bilgi alabilirsiniz..

Canim laboratuvarı arayıp öğrendim verilen kağıt ta numara vardi ya

Back