• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşaalah olmazsınız arkadaşım. Ama biliyosunki tüp bebekte doktor önemli ama merkezin laboratuvar ortamıda çok daha önemli. Biz iki aşılama ve bir tüp bebek yaptırdık ve en büyük yanılgım doktora çok güvenmem oldu ben doktorum için şehir dışında tedavi oldum. Malesef sonuç negatif. Tabiki Allah nasip etcekki olsun sonuçta doktorda hastanede hepsi vesile. Şuanda tedavi için doktor kadar laboratuvar ve alt yapısı sağlam bir hastane için arayıştayım ve bunalmış durumdayım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Merhaba kızlar 2012 de tadi görenlerdenim bende.bir kızım oldu şimdi ona kardeş için tekrar tedaviye başlıyorum hastaneden cok memnun olmama rağmen doktorumun peşinde uzakalra gittim inşallah pişman olmayız.doktor açisindan olmayız ama merkez açisindan teredütlerim var

İnşaalah olmazsınız arkadaşım. Ama biliyosunki tüp bebekte doktor önemli ama merkezin laboratuvar ortamı da çok daha önemli. Biz iki aşılama ve bir tüp bebek yaptırdık ve en büyük yanılgım doktora çok güvenmem oldu ben doktorum için şehir dışında tedavi oldum. Malesef sonuç negatif. Tabiki Allah nasip etcekki olsun sonuçta doktorda hastanede hepsi vesile. Şuanda tedavi için doktor kadar laboratuvar ve alt yapısı sağlam bir hastane için arayıştayım ve bunalmış durumdayım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

canim 2.kontrilum yarin olacak insallah. sali gunu basladim ignelere.cuma gunuydu ilk kontrolum.yarin icin de endiseliyim...Allahim insallah bir sorun olmaz her sey yolunda gider de saglikla yavrularimi alip evime donerim.misafrhanede kalmaktan cok sıkıldım.her gun geziyoruz ama ev ortamini ozellikle de kendi evini istiyor insan . Insallah Mevlam sikintilarimizin mukafatini verir.

kontrolünün iyi geçmiştir inşallah canım.. heyecanında geçmiştir belki.:)

kontrolünün iyi geçmiştir inşallah canım.. heyecanında geçmiştir belki.:)

gecti diyebilir miyim bilmiyom ki :) her sey yolundaymis doktorcum oyle dedi. belki carsamba catlatma ignwmi olabilirmisim :) hakkimizda hayirlisi insallah. acep bu telas bebisimiz dogana kadar mi surcek ne :)

gecti diyebilir miyim bilmiyom ki :) her sey yolundaymis doktorcum oyle dedi. belki carsamba catlatma ignwmi olabilirmisim :) hakkimizda hayirlisi insallah. acep bu telas bebisimiz dogana kadar mi surcek ne :)

hadi maşallah canım.. hep böyle devam etsin.

İnşaalah olmazsınız arkadaşım. Ama biliyosunki tüp bebekte doktor önemli ama merkezin laboratuvar ortamı da çok daha önemli. Biz iki aşılama ve bir tüp bebek yaptırdık ve en büyük yanılgım doktora çok güvenmem oldu ben doktorum için şehir dışında tedavi oldum. Malesef sonuç negatif. Tabiki Allah nasip etcekki olsun sonuçta doktorda hastanede hepsi vesile. Şuanda tedavi için doktor kadar laboratuvar ve alt yapısı sağlam bir hastane için arayıştayım ve bunalmış durumdayım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Doktorumun gittiği hastanede hiç hafife alınıcak bir hastane değil.ilk tedavıd
öuhalkaki ama gittiğim merkezde iyi .inşallah olumlu sonuc alırım.

Kızlar da ben de önceden yazdıklarımı okuyanlar hatırllarlar, Ayşe hanıma muayene olmuştum ilk, rahim filmime bakarak Semra hnm ve Ayşe hanım laparoskopi'nin olması gerektiğine karar verdiler. Laparoskopi tarihimiz belli olduuuuu, ama ben hala hem heyecanlı hem kuşkuluyum...

Ön görüşmeye gittiğim 2 farklı merkezdeki doktor rahim filmine zaten hiç bakmak istemedi, ama 4 olumsuz sonucu görünce histereskopiyi önerdiler.... Laparoskopi diyen hiç olmadı.... Bilmiyorummm ki doğru birşey mi yaptırıyorummmm, siz ne dersiniz?.. Bide burda laparoskopi olup sonraki tüp bebek denemesinde pozitif sonuç alan var mı aranızda?..
Merhaba öncelikle ben daha önce memorialde 3denemem oldu ve en son Semra hanım laparoskopi önerdi ve laparoskopimi Müstecep bey yaptı ve hiçbir şey gözükmedi tüplerde tertemiz çıktı biraz boşuna oldu ama Kafamızdan soru işareti kalmadı...malesef maddi insanlardan dolayı artık memorialde devam edemedik rapor çıkarttık ve farklı merkezde devam edeceğiz....

Merhaba öncelikle ben daha önce memorialde 3denemem oldu ve en son Semra hanım laparoskopi önerdi ve laparoskopimi Müstecep bey yaptı ve hiçbir şey gözükmedi tüplerde tertemiz çıktı biraz boşuna oldu ama Kafamızdan soru işareti kalmadı...malesef maddi insanlardan dolayı artık memorialde devam edemedik rapor çıkarttık ve farklı merkezde devam edeceğiz....

Geçmiş olsun arkadaşım,ne güzel sizde hiç sıkıntı çıkmamış. Sizin problem neydi peki?..

Böyle dedin böyle yaptın yol yarıladın evet Allah sonunda muradına erdirsin inşallah...

aminn canim benim insallah. carsamba gunu catlatma ignemi yapabilecegimi soyledi doktorvum.cok sukur bi adim daha ilerledik :)

Back