• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

amh o.54 fsh 13.60 değerlerim sadece sizden bir tık fazla semra hoca 6-7 yumurta hedefliyor ama ben 3 yumurta da hem fikirim içimden 3 tane olur diye geçiyor. inşallah biri sağlıklı gelişir ama bir arkadaşımız vardı littlebir değerleri bizden kesinlikle daha güzel olmasına rağmen sonucu biliyorsunuz sadec 1 embriyo oluştu o da iyi değildi morali belki de bozukki şu aralar foruma girmiyor son olarak embriyo hakkında bir şey yazmadı. inşallah bir sonraki denemelerinizde hayal kırıklığımız olmaz tabi bende bebişle dönmeyi arzu ediyorum umarım dileklerimiz kabul olur...

benim de amh 0,84 fsh 9-10 larda ona rağmen ilk tüp bebek denememde yumurta zor gelişti nerdeyse tedavi sonlandırılacaktı ve 2 yumurta toplanabildi.malesefki biri gelişti ama tutunamadı. 6-7 yumurta hayal bile edemiyorum.. dilerim senin için doktorun dediği çıkar

Merhaba arkadaşlar
öncelikle beni merak edip düşündüğünüz için teşekkür ederim.son embriyo nun gelişimi 4. Gün durdu.yani transfer kesin iptal oldu.bugün semra hanımla görüştük.o da tekrar denememizi önerdi.şu an bu durumun sebebi benim yumurtalarım mı yoksa bu ay ki şanssızlık mı bilemiyoruz.bunu öğrenmek için bir deneme daha yapmamız gerekiyor. Bu tedavide tüm rapor haklarımı kullandığım için maddi olarak da epey bi zorlandığımız için ancak yaz tatilinde inşallah tekrar deneyebileceğiz. Bu arada ben sizleri takip edip sizlerin güzel sonuçları ile mutlu olacağım inşallah. ..Bu arada aklınıza geldikçe dua ederseniz çok mutlu olurum...
Hayirlisi cnm:( hepimize duaciyim Allah hepmize versin ins saglikli ve hayirlisindan. dun yenidogan bebek gormeye gittik ziyarete NE tatli oluyorlar, insallah ilerde cocuk bakimi icincocuklarimiz hakkinda paylasim icin topik acariz

Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.tedavimin 9.gunu gonal f başladığından beri 212.5 yapıyorum. Bugün yumurta takibinde OHSS olabilir dedi ayse hanim cok moralim bozuldu. Picomda yok.off sözlerimi de toparlayamiyorum.bugun gelen msjda dozumda degismemis.yine 212.5 . Neden dusurmuyolar anlamiyorum. Hemşireye ulasmadm geri donmedi.ayse hanima msj attim cevap vermedi. Kan sonuclarimi öğrenmek istedim cvp yok.icim daralio bunaldim cok
barkod almadiysan, cagri merkezini ara kan sonuclarini mailine atiyorlar cnm..

Merhaba arkadaşlar
öncelikle beni merak edip düşündüğünüz için teşekkür ederim.son embriyo nun gelişimi 4. Gün durdu.yani transfer kesin iptal oldu.bugün semra hanımla görüştük.o da tekrar denememizi önerdi.şu an bu durumun sebebi benim yumurtalarım mı yoksa bu ay ki şanssızlık mı bilemiyoruz.bunu öğrenmek için bir deneme daha yapmamız gerekiyor. Bu tedavide tüm rapor haklarımı kullandığım için maddi olarak da epey bi zorlandığımız için ancak yaz tatilinde inşallah tekrar deneyebileceğiz. Bu arada ben sizleri takip edip sizlerin güzel sonuçları ile mutlu olacağım inşallah. ..Bu arada aklınıza geldikçe dua ederseniz çok mutlu olurum...
cok gecmis olsun canim. uzucu bi durum tedavi iptali cok zor oluyor insallah bir daha hic yasamazsin.. bundan sonraki tedavine 3-4 ay onceden siki hazirlik yap cnm fark ediyor.

cok gecmis olsun canim. uzucu bi durum tedavi iptali cok zor oluyor insallah bir daha hic yasamazsin.. bundan sonraki tedavine 3-4 ay onceden siki hazirlik yap cnm fark ediyor.[/QUOTE kızlar simdi tup bebek fiyatı veriyorlar ya bu fiyat sabit mı indirim yapıyorlarmı mesela hem pgt hem tup bebek indirim yaparlarmı ?

cok gecmis olsun canim. uzucu bi durum tedavi iptali cok zor oluyor insallah bir daha hic yasamazsin.. bundan sonraki tedavine 3-4 ay onceden siki hazirlik yap cnm fark ediyor.
canm bişey soracaktım tup bebek ve pgt ikisi bir olunca tup bebebkte indirim yapıyorlarmı yada genel olarak pazarlık yapıyorlarmı birçok hastane pazarlık yapıyor diye duydum memorialdada gecerlimi bu olay

canm bişey soracaktım tup bebek ve pgt ikisi bir olunca tup bebebkte indirim yapıyorlarmı yada genel olarak pazarlık yapıyorlarmı birçok hastane pazarlık yapıyor diye duydum memorialdada gecerlimi bu olay

pgt için hiç fiyat almadım ben cnm nekadar olduğunu bilmiyorum..
eski raporu olanlara tüp bebek fiyat 4700, raporu hiç olmayana 5700 dü..
pazarlık içinde her hastanede şahit olduğum şey şu çok fazla bastırırsan yüklü miktarda sonuna kadar indirim alıyorsun.. ben bu tarz konularda çekingenim ama alan çok arkadaşım oldu.
bir iki tane arkadaşım memorialda benim 6000 tl ye yaptırdığım laparaskopiyi+histereskopiyi yine memorialda 3500 TL ye benden sonra yaptırdı..
bu tarz şeyler için orada çok fazla kişiye dert yanmak gerekli, gerçekten zor durumda olunca tabiki yapmakta fayda var canım..

pgt için hiç fiyat almadım ben cnm nekadar olduğunu bilmiyorum..
eski raporu olanlara tüp bebek fiyat 4700, raporu hiç olmayana 5700 dü..
pazarlık içinde her hastanede şahit olduğum şey şu çok fazla bastırırsan yüklü miktarda sonuna kadar indirim alıyorsun.. ben bu tarz konularda çekingenim ama alan çok arkadaşım oldu.
bir iki tane arkadaşım memorialda benim 6000 tl ye yaptırdığım laparaskopiyi+histereskopiyi yine memorialda 3500 TL ye benden sonra yaptırdı..
bu tarz şeyler için orada çok fazla kişiye dert yanmak gerekli, gerçekten zor durumda olunca tabiki yapmakta fayda var canım..
evet busene 6000 olmus gecen sene 5 700 du pgt embryo basına 350 euro dedi cumhur bey sen istanbuldamısın peki ? ilaçlarda 1500- 2000 bulur şehir dısından gel git otel parası baya yuklu olacak.oyuzden dedım indirim şansı varmı diye

evet busene 6000 olmus gecen sene 5 700 du pgt embryo basına 350 euro dedi cumhur bey sen istanbuldamısın peki ? ilaçlarda 1500- 2000 bulur şehir dısından gel git otel parası baya yuklu olacak.oyuzden dedım indirim şansı varmı diye

cnm sen yinede şansını dene belki indirim yaparlar. haklısın zor bi süreç oldukça.
ben istanbuldayım.. embriyo başı 350 eur mu ayy ne pahalıı 3 tane embriyom olsa benim 3.000 tl yapıyor..
kabus gibi.

cnm sen yinede şansını dene belki indirim yaparlar. haklısın zor bi süreç oldukça.
ben istanbuldayım.. embriyo başı 350 eur mu ayy ne pahalıı 3 tane embriyom olsa benim 3.000 tl yapıyor..
kabus gibi.
aynen ya sorma kaç aydr napcam die düşünüyorum kredimizde var ev almıstık tıkandık iyice biran önce olsunda istyorum istanbuldaysan çok şanslısın benım kalcak yerımde yok 2 gunde bir çağıryorlarmıs :(

aynen ya sorma kaç aydr napcam die düşünüyorum kredimizde var ev almıstık tıkandık iyice biran önce olsunda istyorum istanbuldaysan çok şanslısın benım kalcak yerımde yok 2 gunde bir çağıryorlarmıs :KK43:

bizde aynen ev kredisi ödüyoruz cnm... herşey üst üste geliyor ne yazıkki..
öğretmen evlerinde kalırsın cnm temiz oluyor sabah akşam yemeğide çıkıyor.. artık öğretmen evi kartı olmayanıda kabul ediyorlar.

bizde aynen ev kredisi ödüyoruz cnm... herşey üst üste geliyor ne yazıkki..
öğretmen evlerinde kalırsın cnm temiz oluyor sabah akşam yemeğide çıkıyor.. artık öğretmen evi kartı olmayanıda kabul ediyorlar.
yakınında varmı peki bilgin varmı

Arkadaslar ayse hanimin telefon numarasi com acil lazimda bende ki kartvizitini kaybettim..bana verebilirmisiniz?

Merhaba arkadaşlar

inşallah bir sonraki denemende her şey yolunda gider bebişine kavuşursun hayırlısını dilemek engüzeli bugün haberlerde adanadan bir haber vardı kadının bebek özlemiyle ilgili 10 yılın sonunda 3.denemesinde tüp bebek yoluyla hamile kalmış grip olmuş ve ilaç kullanmamakta direnmiş sonra zatürreye çevirmiş ve anne ölmüş...bazen kitleniyoruz olumsuz sonuçlara üzülüyoruz ama belki de bu senin için hayırlısıydı olumsuzluklara ragmen hamilelik gerçekleşsin dememek gerek öncelikle sağlıklı bir bebek ve her şeyin hayırlısını diliyorum...

Back