- 7 Aralık 2014
- 362
- 330
- 88
- 47
benim de amh 0,84 fsh 9-10 larda ona rağmen ilk tüp bebek denememde yumurta zor gelişti nerdeyse tedavi sonlandırılacaktı ve 2 yumurta toplanabildi.malesefki biri gelişti ama tutunamadı. 6-7 yumurta hayal bile edemiyorum.. dilerim senin için doktorun dediği çıkar
inşallah bir sonraki denemende her şey yolunda gider bebişine kavuşursun hayırlısını dilemek engüzeli bugün haberlerde adanadan bir haber vardı kadının bebek özlemiyle ilgili 10 yılın sonunda 3.denemesinde tüp bebek yoluyla hamile kalmış grip olmuş ve ilaç kullanmamakta direnmiş sonra zatürreye çevirmiş ve anne ölmüş...bazen kitleniyoruz olumsuz sonuçlara üzülüyoruz ama belki de bu senin için hayırlısıydı olumsuzluklara ragmen hamilelik gerçekleşsin dememek gerek öncelikle sağlıklı bir bebek ve her şeyin hayırlısını diliyorum...
Arkadaşlar çok ağrim var geçen sefer hiçbişey yoktu bu sefer neden böyle ki anlamadim
cnm opun hayirli olsun.. yarin guzel haberlerin gelsin..Arkadaşlar çok ağrim var geçen sefer hiçbişey yoktu bu sefer neden böyle ki anlamadim
Allahim hicbirimize oyle bi son vermesin cnm..düşükrezerv sana katılıyorum arkadaşım..bazen yaradanın bizim için başka bir hayır dilediğini unutuyoruz işte..bende bi dergide bayanın birinin hikayesini okumuştum..13 kez denemiş tüp bebek sonuncuda olmuş..sonra 3 lü tarama testlerinde galiba çocuğun down sendromlu olacağını söylemişler..sevinci kursağında kalmış tabi ama evladından da vazgeçmemiş. .diyordu ki "aslında istediğimiz bişeyler olmadığında bazen gereksiz ısrar ediyoruz,hakkımızda hayırlı olanın bu olduğunu kabullenmiyoruz" evet doğru söylüyor ama işte insan bu yola bir kere girdi mi bi daha çıkamıyor maalesef
Arkadaşlar çok ağrim var geçen sefer hiçbişey yoktu bu sefer neden böyle ki anlamadim
Allahim hicbirimize oyle bi son vermesin cnm..
bu surecte oyle kotu bi surecki, bizde bu anne olma icgudusu bitmedigi surece tedavilerde bitmez cnm..
herkese hayirli geceler arkadaslar yumurtalar kac mm olunca catlatma ignesi olunuyor bilen var mi?
cnm opun hayirli olsun.. yarin guzel haberlerin gelsin..
Ensucum valla yaş demişler ama ben düşüğü (kimyasal olan değil) 28 yaşında yaptım hemde nasıl biliyormusun 2 gün sonra ultrason randevum vardı hatta annemdeydim birden inanılmaz soğuk terledim tansiyonum düştü ünanılmaz bir ağrı ve kanama oldu ama öyle böyle değil sanki iç organlarımı biri kesiyor. Hemen eşim geldi çalıştığı hastaneye gittik dediler düşük...yani düşmüştü. Patoloji veya genetiğe bile gönderemedik. Yapılan tahmini açıklama anne ve baba genetikte temizde olsa, aile ve yakın akrabalarda özürlü doğum olmasa ve kan sulandırıcı kullansan dahi embriyoda problem olabiliyor. Yani 20 yaşında da olur 40 ta da olur... Ama tabi ileri yaşta biraz daha fazladır. bir kez oldu yüne olur diye de bir şey yok sıkma canını hepimiz yaşıyoruzailedede kanıtsal bi hastalık olmadığı için cnm yaşım en büyük etkenmiş.. biz çizelge gösterdiler bana
30-35 yaş arası %30 kromozon bozukluğu
35-37 yaş arası %50
37-39 yaş arası %65
40 yaş üstü %80 miş..
yani bunu bende bilmiyorum Memorialın Genetik Profösörü tüm dünyada yapılan araştırmalarda çıkan sonuç bu dedi bana..
yaşıma bağladılar bu sonucu.. bu tedavim pgt li yapılacak.. en önemli etken 35 yaşmış.. 35 yaşı geçtiğin anda bebeğin kromozonları çok sorun yaşıyormuş.. bende 37 yaşındayım cnm..
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.tedavimin 9.gunu gonal f başladığından beri 212.5 yapıyorum. Bugün yumurta takibinde OHSS olabilir dedi ayse hanim cok morbugun gelehhjjjjn msjda dozumda degismemis.yine 212.5 . Neden dusurmuyolar anlamiyorum. Hemşireye ulasmadm geri donmedi.ayse hanima msj attim cevap vermedi. Kan sonuclarimi öğrenmek istedim cvp yok.icim daralio bunaldim cok
11 tane toplandi fakat 5 tanesi falan iyiydi 21.5 -21-20-19-18 dicanim yumurta toplaman hayirli olsun. agrin da insallah tez zamanda gecer. kac mm olmustu yumurtalarin yani boyutlari nasildi?
4tane bitirdimkizlar kisiye gore degisiyor biliyorum ama kac kutu gonal f kullandiniz
kizlar kisiye gore degisiyor biliyorum ama kac kutu gonal f kullandiniz
4tanesi kullanilmis ve 3ü döllenmiş diğer günler ne olucak bilmiyoruz korkuyorum
Blast tek yumurta transferimden sonra 8.gun hcg degerim 72 :) ilk denememizdi. Insallah oldu. Allah ramamina erdirsin. Darisi tum isteyenlerin basina hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?