Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

haklısın senin değerlerine kıyasla benimkiler daha tehlikeli benim ilk denememde transfer iptal oldu zaten .ama tek tesellim orda ımsi tekniğinin kullanılmamasıydı eşimde normal morfoloji%1 ıcsı ile uygun spermi seçemediklerini düşünüyorum bu da beni biraz motive ediyor.yine de transfer ya iptal olursa korkusu sarıyor içimi ama bu kez de hakkımda ne hayırlı olacaksa o olsun diyorum ilk denememde sonuç beni çok üzdü ama şimdi sonucum negatif olsa da o kadar çok üzülmeyeceğim allahtan sadece hayırlı olanı diliyorum beni en çok üzen şey kızımın(5 yaşında kızım var tedavisiz oldu normal doğumla dünyaya geldi) olumsuz sonuçtan çok etkilenmesi oluyor o da bizimle her aşamayı yaşıyor tek isteği kardeş her cümlesinin başında kardeşim olursa ... kelimeleri var her sabah uyandığında hadi anne kardeşim için dua edelim falan... zaten bütün çabamız onun için ...

düşükrezerv sana katılıyorum arkadaşım..bazen yaradanın bizim için başka bir hayır dilediğini unutuyoruz işte..bende bi dergide bayanın birinin hikayesini okumuştum..13 kez denemiş tüp bebek sonuncuda olmuş..sonra 3 lü tarama testlerinde galiba çocuğun down sendromlu olacağını söylemişler..sevinci kursağında kalmış tabi ama evladından da vazgeçmemiş. .diyordu ki "aslında istediğimiz bişeyler olmadığında bazen gereksiz ısrar ediyoruz,hakkımızda hayırlı olanın bu olduğunu kabullenmiyoruz" evet doğru söylüyor ama işte insan bu yola bir kere girdi mi bi daha çıkamıyor maalesef

Arkadaşlar çok ağrim var geçen sefer hiçbişey yoktu bu sefer neden böyle ki anlamadim

canim yumurta toplaman hayirli olsun. agrin da insallah tez zamanda gecer. kac mm olmustu yumurtalarin yani boyutlari nasildi?

Allahim hicbirimize oyle bi son vermesin cnm..
bu surecte oyle kotu bi surecki, bizde bu anne olma icgudusu bitmedigi surece tedavilerde bitmez cnm..

herkese hayirli geceler arkadaslar yumurtalar kac mm olunca catlatma ignesi olunuyor bilen var mi?

Ensucum valla yaş demişler ama ben düşüğü (kimyasal olan değil) 28 yaşında yaptım hemde nasıl biliyormusun 2 gün sonra ultrason randevum vardı hatta annemdeydim birden inanılmaz soğuk terledim tansiyonum düştü ünanılmaz bir ağrı ve kanama oldu ama öyle böyle değil sanki iç organlarımı biri kesiyor. Hemen eşim geldi çalıştığı hastaneye gittik dediler düşük...yani düşmüştü. Patoloji veya genetiğe bile gönderemedik. Yapılan tahmini açıklama anne ve baba genetikte temizde olsa, aile ve yakın akrabalarda özürlü doğum olmasa ve kan sulandırıcı kullansan dahi embriyoda problem olabiliyor. Yani 20 yaşında da olur 40 ta da olur... Ama tabi ileri yaşta biraz daha fazladır. bir kez oldu yüne olur diye de bir şey yok sıkma canını hepimiz yaşıyoruz

4tanesi kullanilmis ve 3ü döllenmiş diğer günler ne olucak bilmiyoruz korkuyorum

kizlar kisiye gore degisiyor biliyorum ama kac kutu gonal f kullandiniz

Canı gerçekten çok değişiyor. Sanırım en fazla ben kullandım :)) 6 kutu gonal-f kullandım. Tam 14 gün sürdü iğneli kısmı tedavimin, önce düşük dozla başlamışlardı sonra dozlar arttı sanırım o nedenle uzun sürdü bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…