Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşaalah olmazsınız arkadaşım. Ama biliyosunki tüp bebekte doktor önemli ama merkezin laboratuvar ortamıda çok daha önemli. Biz iki aşılama ve bir tüp bebek yaptırdık ve en büyük yanılgım doktora çok güvenmem oldu ben doktorum için şehir dışında tedavi oldum. Malesef sonuç negatif. Tabiki Allah nasip etcekki olsun sonuçta doktorda hastanede hepsi vesile. Şuanda tedavi için doktor kadar laboratuvar ve alt yapısı sağlam bir hastane için arayıştayım ve bunalmış durumdayım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

İnşaalah olmazsınız arkadaşım. Ama biliyosunki tüp bebekte doktor önemli ama merkezin laboratuvar ortamı da çok daha önemli. Biz iki aşılama ve bir tüp bebek yaptırdık ve en büyük yanılgım doktora çok güvenmem oldu ben doktorum için şehir dışında tedavi oldum. Malesef sonuç negatif. Tabiki Allah nasip etcekki olsun sonuçta doktorda hastanede hepsi vesile. Şuanda tedavi için doktor kadar laboratuvar ve alt yapısı sağlam bir hastane için arayıştayım ve bunalmış durumdayım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

kontrolünün iyi geçmiştir inşallah canım.. heyecanında geçmiştir belki.:)

kontrolünün iyi geçmiştir inşallah canım.. heyecanında geçmiştir belki.:)

gecti diyebilir miyim bilmiyom ki :) her sey yolundaymis doktorcum oyle dedi. belki carsamba catlatma ignwmi olabilirmisim :) hakkimizda hayirlisi insallah. acep bu telas bebisimiz dogana kadar mi surcek ne :)

gecti diyebilir miyim bilmiyom ki :) her sey yolundaymis doktorcum oyle dedi. belki carsamba catlatma ignwmi olabilirmisim :) hakkimizda hayirlisi insallah. acep bu telas bebisimiz dogana kadar mi surcek ne :)

Çok sevindim canım ..Allah tamamına erdirsin sonuna herşey yolunda gitsin

hadi maşallah canım.. hep böyle devam etsin.

Doktorumun gittiği hastanede hiç hafife alınıcak bir hastane değil.ilk tedavıd
öuhalkaki ama gittiğim merkezde iyi .inşallah olumlu sonuc alırım.

Merhaba öncelikle ben daha önce memorialde 3denemem oldu ve en son Semra hanım laparoskopi önerdi ve laparoskopimi Müstecep bey yaptı ve hiçbir şey gözükmedi tüplerde tertemiz çıktı biraz boşuna oldu ama Kafamızdan soru işareti kalmadı...malesef maddi insanlardan dolayı artık memorialde devam edemedik rapor çıkarttık ve farklı merkezde devam edeceğiz....

Geçmiş olsun arkadaşım,ne güzel sizde hiç sıkıntı çıkmamış. Sizin problem neydi peki?..

Böyle dedin böyle yaptın yol yarıladın evet Allah sonunda muradına erdirsin inşallah...

aminn canim benim insallah. carsamba gunu catlatma ignemi yapabilecegimi soyledi doktorvum.cok sukur bi adim daha ilerledik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…