- 7 Aralık 2014
- 362
- 330
- 88
- 47
benim de amh 0,84 fsh 9-10 larda ona rağmen ilk tüp bebek denememde yumurta zor gelişti nerdeyse tedavi sonlandırılacaktı ve 2 yumurta toplanabildi.malesefki biri gelişti ama tutunamadı. 6-7 yumurta hayal bile edemiyorum.. dilerim senin için doktorun dediği çıkar
haklısın senin değerlerine kıyasla benimkiler daha tehlikeli benim ilk denememde transfer iptal oldu zaten .ama tek tesellim orda ımsi tekniğinin kullanılmamasıydı eşimde normal morfoloji%1 ıcsı ile uygun spermi seçemediklerini düşünüyorum bu da beni biraz motive ediyor.yine de transfer ya iptal olursa korkusu sarıyor içimi ama bu kez de hakkımda ne hayırlı olacaksa o olsun diyorum ilk denememde sonuç beni çok üzdü ama şimdi sonucum negatif olsa da o kadar çok üzülmeyeceğim allahtan sadece hayırlı olanı diliyorum beni en çok üzen şey kızımın(5 yaşında kızım var tedavisiz oldu normal doğumla dünyaya geldi) olumsuz sonuçtan çok etkilenmesi oluyor o da bizimle her aşamayı yaşıyor tek isteği kardeş her cümlesinin başında kardeşim olursa ... kelimeleri var her sabah uyandığında hadi anne kardeşim için dua edelim falan... zaten bütün çabamız onun için ...