• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet cnm bende sormuştum 13.000 bin TL denilmişti..
ben birde internette Memorialda doğum yapan bayanların çok fazla şikayetlerine rastladım.. çoğunluk doğumdan ve o gün yaşadıklarından hiç memnun kalmamıştı..
Herman İşci - Özel Florance Nıghtıngale hastanesinde ve riskli gebelik takibinde, doğumunda bir numaralardan..
Memorialdaki doktorumda birçok hastasının Herman beye gittiğini belirtmişti.. o günleri bi görebilsekk

evet ya çok sıkıntı cidden bende arıyorum sürekli, güvenilir bir doktor bulamadım

Bana yumurta toplama günü başlattılar hatta bende şaşırmıştım ama uygulamaları öyleymiş vücudu hazırlıyorlarmış öyle demişlerdi

morları kolonyalı pamukla ovala canım Ayşe hanım öyle dedi bugün
Canım hastanenin uygulaması farklı mı ?bana sadece jel verildi. Sana neden iğne verildi aceba

Canım hastanenin uygulaması farklı mı ?bana sadece jel verildi. Sana neden iğne verildi aceba

Menekşe hanım igne biraz can yakıcı. Herkes kullanamıyor. Jelde herkese uymuyor. Mesela bana uymuyor. İlk hamileliğimde hep igne kullanmıştım. Bu denememde jelle başlattılar. Jeli kullanmak pek uymadığından Ayşe hanım igneye geçelim demişti. Etki açısından birbirinden bir farkları yok

evet ya çok sıkıntı cidden bende arıyorum sürekli, güvenilir bir doktor bulamadım

Inci hanım doktor konusunda fazla kendinizi kasmanıza gerek yok, 33,34 haftaya kadar genelde problem olmuyor. O haftadan sonrada genelde nst ile herhangi bir doğum uzmanıda takip edebiliyor. Erken dogum söz konusu oldugunda igne ile 1 2 hafta erteleyebiliyorlar, sadece dikkat edeceginiz nokta yeni dogan ünitesi olan bir hastanede dogum yapın. Bebek dogdugunda küvez gerektiginde bu hastanelerde daha rahat edersiniz

Menekşe hanım igne biraz can yakıcı. Herkes kullanamıyor. Jelde herkese uymuyor. Mesela bana uymuyor. İlk hamileliğimde hep igne kullanmıştım. Bu denememde jelle başlattılar. Jeli kullanmak pek uymadığından Ayşe hanım igneye geçelim demişti. Etki açısından birbirinden bir farkları yok
Teşekkürler..ben de neden bazılarına iğne bazılarına jel veriyorlar diye merak etmiştim. Bana iğne hiç söylenmedi . Jel den memnun kaldım ama. Etkisi aynısı ise sorun yok o zaman

Teşekkürler..ben de neden bazılarına iğne bazılarına jel veriyorlar diye merak etmiştim. Bana iğne hiç söylenmedi . Jel den memnun kaldım ama. Etkisi aynısı ise sorun yok o zaman

Canım jelini kullan Allaha şükret.iğneler yağda eriyen tipte olduğundan çok acı veriyor tavsiye etmem.bana dondurulmuş denediğimde vermişlerdi inan psikolojim bozuldu hormon olduğu için sanıyorum depresif yaptı beni.tabi her bünyede değişebilir illaki ama ben iğnelerin ve jelin evimin konforunda kimseye ihtiyaç duymadan yapılıyor olmasını seviyorum

Laparoskopi için önümüzdeki haftaya gün aldım aynı gün akşam geri dönerim diye düşünüyordum ama hemşire aynı gün uçak yolculuğuna izin vermiyoruz dedi.bende bir gece misafirhanede kalayım dedim orada da yer yokmuş.yalnız gidicem kalabileceğim uygun güvenilir bir otel tavsiyesi olan var mı kızlar.ne yapıcam bilmiyorum :(

Laparoskopi için önümüzdeki haftaya gün aldım aynı gün akşam geri dönerim diye düşünüyordum ama hemşire aynı gün uçak yolculuğuna izin vermiyoruz dedi.bende bir gece misafirhanede kalayım dedim orada da yer yokmuş.yalnız gidicem kalabileceğim uygun güvenilir bir otel tavsiyesi olan var mı kızlar.ne yapıcam bilmiyorum :KK43:
Canım burdaki forumdan Demircan oteli okumuştum ama nasıl bi yer fikrim yok.istersen civarda ki öğretmen evlerini bir arayıp sor.hem uygun olur hemde güvenilir.

Kızlar Merhaba,
Büyük ihtimalle cumartesi yumurta toplama işlemin olacak.ne olacak nasıl olacak biraz anlatırmısınız?en çok işlem sonrası ağrım olur mu diye korkuyorum.

Kızlar Merhaba,
Büyük ihtimalle cumartesi yumurta toplama işlemin olacak.ne olacak nasıl olacak biraz anlatırmısınız?en çok işlem sonrası ağrım olur mu diye korkuyorum.

Ufak tefek ağrın olur ama sıkıntı vermez. Herşey dahil 45 dk işlem bitiyor. 2 saat kadar da hastanede dinlendirip evine gönderiyorlar

Ufak tefek ağrın olur ama sıkıntı vermez. Herşey dahil 45 dk işlem bitiyor. 2 saat kadar da hastanede dinlendirip evine gönderiyorlar
Çok teşekkür ederim.ufak tefek ağrıya dayanılır allahın izniyle.peki dün bahsettiğiniz jeli kullanmaya opu dan sonra başlayacak mıyım?inşallah jel verirler tabi iğne zor oluyormuş anladığım kadarıyla.

Kızlar Merhaba,

Canım işlem öncesi ve işlem sırasında pek birşey olmayacak... Eşinden sperm alınacak... Sen odana çıkacaksın, üstünü giyeceksin, işlem odasına indirileceksin, meşhur masaya alınacak, damar yolu açılacak sonra güzel bir uyku, uyandığında odanda olacaksın, adet sancısı gibi ağrın olabilir, birazda şişkinlik ve bu bir iki gün sürebilir...Hastaneden ayrılmadan sana kaç adet yumurta toplandığına dair bilgi verecekler.Biraz dinlendikten sonra hastaneden ayrılabileceksin.
Ertesi gün öğlende döllenme konusunda bilgi için aranacak yada arayacaksın....
İnşallah herşey yolunda gidecek ve yavruna kavuşacaksın...

Canım işlem öncesi ve işlem sırasında pek birşey olmayacak... Eşinden sperm alınacak... Sen odana çıkacaksın, üstünü giyeceksin, işlem odasına indirileceksin, meşhur masaya alınacak, damar yolu açılacak sonra güzel bir uyku, uyandığında odanda olacaksın, adet sancısı gibi ağrın olabilir, birazda şişkinlik ve bu bir iki gün sürebilir...Hastaneden ayrılmadan sana kaç adet yumurta toplandığına dair bilgi verecekler.Biraz dinlendikten sonra hastaneden ayrılabileceksin.
Ertesi gün öğlende döllenme konusunda bilgi için aranacak yada arayacaksın....
İnşallah herşey yolunda gidecek ve yavruna kavuşacaksın...
Canım benim çok saol.ağzına sağlık.
Hastanede yatmayacağım için yanımda pijama falan getirmeme gerek yok değil mi?inşallah canım hepimiz kavusuruz evlatlarımıza hayırlısıyla.

Kizlarr sokkk sokkk sokkk oldumm...tup bebek tedavisi icin istanbula geldim tum tahlilerimi yaptirdim ve bugun ogrendimki hamileymisim.......benki ilac kullanmadan yumurtalamayan..iki asilamam tutmayan..iki yildir doktor doktor gezen ben tup bebege gelcem diye kafama takmadim hic gecen ayi ve hamileymisim soktayim....

Kizlarr sokkk sokkk sokkk oldumm...tup bebek tedavisi icin istanbula geldim tum tahlilerimi yaptirdim ve bugun ogrendimki hamileymisim.......benki ilac kullanmadan yumurtalamayan..iki asilamam tutmayan..iki yildir doktor doktor gezen ben tup bebege gelcem diye kafama takmadim hic gecen ayi ve hamileymisim soktayim....

Canım yaa çok sevindim senin adına..Allah isterse herşey olur . tahliller yapılınca anlaşıldı herhalde peki öncesinde ilaç falan kullandırmamışlar mıydı baskılama için?

Canım yaa çok sevindim senin adına..Allah isterse herşey olur . tahliller yapılınca anlaşıldı herhalde peki öncesinde ilaç falan kullandırmamışlar mıydı baskılama için?
Cnm sehir disindan geldim tup bebek yapmak icin adetimi bekliyodum bi idrar testi yapayim dedim baktim cift cizgi kan testi yaptim baktim pozitif..soktayim..ki mrmeoriale gittigimde ayse hanim alttan muayne etti hamile degilsin falan dedi zaten daha yeni muaynedede belli olmazdi..inanamaiyorum yaaa

hayırlı olsun cnm tebriklerr..

Hayırlı olsun canım tebrik ederim, çok sevindim, kan tahlilin kaç çıktı :nazar::nazar:

Canım hayırlı uğurlu olsun.rabbim tamamına erdirsin inşallah...

Back