- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
Bildiğim kadarıyla kalabiliyorsun ama boş yer olması durumunda sanırım.yoksa öncelik kamu personeli olanların.ama bu mevsimde yer sıkıntısı olacağını sanmıyorum.netten telefon numaralarını bulup bi ara canım.ben yanlış yönlendirme yapmış olmayayım.Canım kamu personeli değilim ben yinede ögretmenevinde kalabiliyor muyuz ki
Canım benim çok saol.ağzına sağlık.
Hastanede yatmayacağım için yanımda pijama falan getirmeme gerek yok değil mi?inşallah canım hepimiz kavusuruz evlatlarımıza hayırlısıyla.
Kizlarr sokkk sokkk sokkk oldumm...tup bebek tedavisi icin istanbula geldim tum tahlilerimi yaptirdim ve bugun ogrendimki hamileymisim.......benki ilac kullanmadan yumurtalamayan..iki asilamam tutmayan..iki yildir doktor doktor gezen ben tup bebege gelcem diye kafama takmadim hic gecen ayi ve hamileymisim soktayim....
Cok tesekkurler o kadar tup bebek arastirdim istnbula geldim mucizemde benle gelmis..adetime 2 gun var 170 cikti..iyimi kotumu bilemedim..dis gebelik ve kinyasal gebelik olmasindan korkuyorum..hayirlisi hepimiz icin Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Hayırlı olsun canım tebrik ederim, çok sevindim, kan tahlilin kaç çıktı
Cok tesekkurler o kadar tup bebek arastirdim istnbula geldim mucizemde benle gelmis..adetime 2 gun var 170 cikti..iyimi kotumu bilemedim..dis gebelik ve kinyasal gebelik olmasindan korkuyorum..hayirlisi hepimiz icin Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Kizlarr sokkk sokkk sokkk oldumm...tup bebek tedavisi icin istanbula geldim tum tahlilerimi yaptirdim ve bugun ogrendimki hamileymisim.......benki ilac kullanmadan yumurtalamayan..iki asilamam tutmayan..iki yildir doktor doktor gezen ben tup bebege gelcem diye kafama takmadim hic gecen ayi ve hamileymisim soktayim....
Bildiğim kadarıyla kalabiliyorsun ama boş yer olması durumunda sanırım.yoksa öncelik kamu personeli olanların.ama bu mevsimde yer sıkıntısı olacağını sanmıyorum.netten telefon numaralarını bulup bi ara canım.ben yanlış yönlendirme yapmış olmayayım.
ne güzel bir haber canımmm allah herkese yaşatır inşallah...Cok tesekkurler o kadar tup bebek arastirdim istnbula geldim mucizemde benle gelmis..adetime 2 gun var 170 cikti..iyimi kotumu bilemedim..dis gebelik ve kinyasal gebelik olmasindan korkuyorum..hayirlisi hepimiz icin Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Ensu en az 3-4 embriyon olursa pgt yaptırmayı düşünürmüsün? Çünkü senin değerlerin çok iyi başlamış sonra belliki terslik oluyor anormallik çıkıyor ;( yazık günah üzüldüm yani hep tutmuş keseyi oluşturmayı başaramamış...belliki hamile kalmanda sıkıntı yok.bence pgt ve türevi araştırmaları bir düşün derimkimyasal için 156 çok normal bi değer canım.. bende 245 de, 186 da, 144 de bile kaç kez kimyasalı yaşadım..
kese oluşmadığı sürece bu değerlerin hiç önemi yok.. kese oluşmadan değerler nekadar yükselip düşerse düşsün hepsi kimyasal oluyor.
Tebrik ederim çok güzel bir haber bu Allah devamını nasip etsin arkadaşımKizlarr sokkk sokkk sokkk oldumm...tup bebek tedavisi icin istanbula geldim tum tahlilerimi yaptirdim ve bugun ogrendimki hamileymisim.......benki ilac kullanmadan yumurtalamayan..iki asilamam tutmayan..iki yildir doktor doktor gezen ben tup bebege gelcem diye kafama takmadim hic gecen ayi ve hamileymisim soktayim....
Ensu en az 3-4 embriyon olursa pgt yaptırmayı düşünürmüsün? Çünkü senin değerlerin çok iyi başlamış sonra belliki terslik oluyor anormallik çıkıyor ;( yazık günah üzüldüm yani hep tutmuş keseyi oluşturmayı başaramamış...belliki hamile kalmanda sıkıntı yok.bence pgt ve türevi araştırmaları bir düşün derim
canım toplamda yüksek dereceli 6 tane kimyasalım, 1 tane direk 0 negatifim var ve son 8. tedavimde de gebelik oluşmuş 11 haftalık sonlanmıştı.. ozaman zaten pgt yaptırmaya karar verdik.. semra hanımda pgt yapalım dedi. bu önümdeki tedavide pgt li yaptıracağım. 2-3 tane yumurtam ancak olur ama pgt de kromozonları incelensin en azından..
eşimin spremleri çok sorunlu cnm bebek için döllenme oluyor ama ilerlemiyor.. tabi benim yumurta kalitemde buna etken oluyor..
benim için pgt nin tek farkı şu olacak kromozon bozukluğu varmı yokmu bilerek transfer ettireceğim.. onun dışında zaten bugüne kadar hiç 3 den fazla iyi döllenen yumurtam olmadı.. herzaman hepside transfer ediliyordu.. geride kalan birşeyim hiç olmadıki acaba pgt ile seçim yapıp geride kalanlarımı seçseydim diyeceğim bi durumda yok.. nekadar varsa hepsi herzaman transfer edildi..
Cok sevindim canim gozunuz aydin Allah tamamina erdirsin insallah saglikli sihhatli. Rahatlik , fazla dusunmemek cok onemli olduguna birkez daha sahit oldukKizlarr sokkk sokkk sokkk oldumm...tup bebek tedavisi icin istanbula geldim tum tahlilerimi yaptirdim ve bugun ogrendimki hamileymisim.......benki ilac kullanmadan yumurtalamayan..iki asilamam tutmayan..iki yildir doktor doktor gezen ben tup bebege gelcem diye kafama takmadim hic gecen ayi ve hamileymisim soktayim....
sagol cnm amin... insallah hepimiz tez zamanda kurtulacagiz bu tedavi sureclerinden..Canım ya inşallah hem pgt işlemi hemde Semra hanım vesile olurda sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun... Zor sınavlar bunlar Allah bir daha yaşatmasın...
Ayy çok ama çok sevindim.rabbimden ümit kesilmez..Bu bebekler tam bir mucize..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)Kizlarr sokkk sokkk sokkk oldumm...tup bebek tedavisi icin istanbula geldim tum tahlilerimi yaptirdim ve bugun ogrendimki hamileymisim.......benki ilac kullanmadan yumurtalamayan..iki asilamam tutmayan..iki yildir doktor doktor gezen ben tup bebege gelcem diye kafama takmadim hic gecen ayi ve hamileymisim soktayim....
hayır canım meram tıp da çektirdim.başkent çok uygundu fiyat olarak ama pek çok yer sadece kendi hastamıza çekiyoruz dedi bu detayı da tesadüfen öğrendim başkent hastanesine bu kısmı sormadığım için risk almadım randevumu meram tıptan almıştım orda anestesiz çektirdim beğenecekler mi bilmiyorum hsg çekimi biter bitmez filmi raporuyla birlikte verdiler sadece tek kare resim var doktor tüplerin iyi olduğunu söyledi ama çok ağrılıydı bir anda ilacı verdiler çok hızlıydı neyse bitti mi dedim şükür bitmiş.Filmi nerde cektirdin cnm baskentti mi??
anestesi ile yapılıyor üzerindekileri tamemen çıkarıp onların sana verdiklerini giyiyorsun.15 dk kadar sürüyor hiç ağrı hissetmiyorsun sonrasında da ben ağrı hissetmedim ama benim bir arkadaşım başka bir yerde tedavi görüyordu onun yumurta toplama işleminde anestezi uygulamadılar kızın çektiği acının tarifi yoktu sonrasında çok ağrıları oldu.ama işini profosyyenel yapan merkezde kesinlikle korkacak bir şey yok 2 saat odaya alırlar dinlenir evine gidersinKızlar Merhaba,
Büyük ihtimalle cumartesi yumurta toplama işlemin olacak.ne olacak nasıl olacak biraz anlatırmısınız?en çok işlem sonrası ağrım olur mu diye korkuyorum.
Canım kamu personeli değilim ben yinede ögretmenevinde kalabiliyor muyuz ki
Zor durum Allah yardımcın olsun..benim tek yumurta tek embriyo 5. Güne gitti ama 2 düşük 1 dış geb 1 negatif oldu. Pgt yaptıracak kadar enbriyom olmadı yani elde ne varsa o konuldu... Dediğin gibi benim eşimde de ileri hareket ve 0 morfoloji problemi varcanım toplamda yüksek dereceli 6 tane kimyasalım, 1 tane direk 0 negatifim var ve son 8. tedavimde de gebelik oluşmuş 11 haftalık sonlanmıştı.. ozaman zaten pgt yaptırmaya karar verdik.. semra hanımda pgt yapalım dedi. bu önümdeki tedavide pgt li yaptıracağım. 2-3 tane yumurtam ancak olur ama pgt de kromozonları incelensin en azından..
eşimin spremleri çok sorunlu cnm bebek için döllenme oluyor ama ilerlemiyor.. tabi benim yumurta kalitemde buna etken oluyor..
benim için pgt nin tek farkı şu olacak kromozon bozukluğu varmı yokmu bilerek transfer ettireceğim.. onun dışında zaten bugüne kadar hiç 3 den fazla iyi döllenen yumurtam olmadı.. herzaman hepside transfer ediliyordu.. geride kalan birşeyim hiç olmadıki acaba pgt ile seçim yapıp geride kalanlarımı seçseydim diyeceğim bi durumda yok.. nekadar varsa hepsi herzaman transfer edildi..
Canım amh değerin kaç peki?benim de amh düşük 0,8 eşimde ileri hız ve sayı az morfoloji ise 0.cumartesi opu olacak inşallah.bugün ultrason da 11 12 folik ül ölçtü doktor.ama kaç yumurtam toplanacak kaçı sağlıklı döllenecek merak ediyorum.senin amh kaç?Kaç yumurta oldu?ve kaçı döllendi?Zor durum Allah yardımcın olsun..benim tek yumurta tek embriyo 5. Güne gitti ama 2 düşük 1 dış geb 1 negatif oldu. Pgt yaptıracak kadar enbriyom olmadı yani elde ne varsa o konuldu... Dediğin gibi benim eşimde de ileri hareket ve 0 morfoloji problemi vare amh da düşük olunca son kalan yumurta ve spermler birbirlerini tolere edemiyorlar.. Tek tesellim yaşım genç ve 5. Güne gidiyor ama sonuca bakarsak elde var sıfır.. Ama eğer ki 2 den fazla embriyom olsaydı mutlaka pgt yaptırırdım en azından sonucu baştan bilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?