- 7 Aralık 2014
- 362
- 330
- 88
- 47
heh geliyorum o konuya şimdi
Çok şükür Allahıma beybik efendiyi gördük kalp atışımızı duyduk maşallah inletti velet odayı
Allah herkese nasip etsin inşallah canım, kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkesin kucağını doldursun.
Ağlamaktan göremedim düzgün, Ayşe hanımla randevum vardı o ne şeker doktor ya bayıldım, yasemin hanımda geldi odaya sağolsun birde ona sarıldım ağladımağlak ağlak çıktım hastaneden :)))
9. gün 156 çıkmıştı. Tahlilden 10 gün sonrada kanamam başladı.
Çok şükür Allahıma beybik efendiyi gördük kalp atışımızı duyduk maşallah inletti velet odayı
Allah herkese nasip etsin inşallah canım, kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkesin kucağını doldursun.
Ağlamaktan göremedim düzgün, Ayşe hanımla randevum vardı o ne şeker doktor ya bayıldım, yasemin hanımda geldi odaya sağolsun birde ona sarıldım ağladımağlak ağlak çıktım hastaneden :)))
çooooook sevindim ya harika bir şey allahım mutluluğunu daim etsin
En heyecanlı en duygulu an rabbim hepimize yaşatır inşallah, hayırlı olsun cnm
kimyasal tam olarak nedir? dış gebelik embriyonun tüplerde tutunması galiba ...
Hadi gözünüz aydın..hep güzel seslerini duyun inş bebişlerinizin..darısı öncelikle özlemo248 e sonra hepimize olsun
Selin hanım çok geçmiş olsun hayırlısı böleymiş...yalnız şunu söylemek istiyorum bende düşük yaşadım ne olursa olsun kanamam olmuştu kese okuşmadı ve düştü. Hatta pozitif sonucu alınca bir hafta sonra kanama başlayınca microyu yapan merkeze (memorial değil) gittik ve kese oluşmadığını tüm ilaçları bırakmam gerektiğini embriyoda anomali olduğunu söylediler ve akabinde düştü.sizin hikayeniz biraz karışık ama olan oldu bari bundan sonra dikkat etsinlerÖzlem hanım bende sanırım kese oluşmadı. Progesteron etkisi ile de kanama ya olmadı ya da gecikmeli oldu.
Kadışmak istemem ama kişisel görüşüm eğer amh düşüklüğü varsa ben Bülent beyden pek tatmin olmamıştım (sadece muayene oldum micro denemedim) sanki bi kez dene olmadı hop donasyona git gibi gelmişti bana. Ama bu amh çok düşük durum için gecerliMsjim cok gec yuklenmis..bugun saat 2 den doktor cikana kadar hastanedeydim..acikcasi begendim hem ayse hanim hemde semra himla gorustum ilgileri cok iyiydi.dosyama bizaat semra hanim eklemeler yapti.fakat bide acibadem bulent beye gitcem
Özlem hanım kimyasal dediğimiz olay 2 bilemedin 3. Hcg de düşüyor.. Mesela benim 38 27 14 olmuştu. Yani kimyasal olduğu belliydi. Ama başta iyi giden betalar sonradan düşerse bu kimyasal değil erken düşükmüş ( farkı ne anlamadım ya neyse) yine dr nin dediği ilk 3 ay içinde düşerse zaten embriyoda özür var demekmişİşte benim demek istediğim bu şuan kimyasal mı yada kese oldu duştumu bilmiyorsunuz, 3 hafta olayı gerçekte geç, belki erken gidilseydi birşey degişmiycekti ama gereksiz progestrona devam edilmiycekti
İlk test 9. Gün kaç çıkmıştı değer?
canııımmm çok tebrik ederim Allah devamını nasip etsin sağlıkla kucağına al ve lütfen dikkat et çalışmıyorsan dışarı çıkma malum kar kıyamet ilk 3 ay çok dikkat et. Ayy bana da bak kayınvalide gibiyimheh geliyorum o konuya şimdi
Canim benim ilk gittiğim hastane memorial Semra hanimdi ama istanbul da olduğu için bir turlu cesaret edip gidemedim ama artik vakit kaybetmek istemiyoruz Hulusi hoca bi çok şey denedi ama olmadı nasip degilmis ama Semra hanim a çok güveniyorum önce allah a teslim sonra Semra hocaya.kimyada hic tüp yaptirmadim guvenipte novafertille alakalı iyi şeylerde duymadım.inşallah tedavinin olumlu olur bana da umut olursun.bu arada biz yazır tarafında oturuyoruzmeyrasu canım belki yazdıklarımdan anlamışsındır bende konyadayım.ilk deneme novafertilde oldu 2. deneme inşallah memorialda olacak.konya da nerde oturuyorsunuz ben başkent hastanesine 15 dk yürüme mesafesinde oturuyorum.aslında değerlerin iyi sayılır amh düşük ama memorial bana güven veriyor ...
Mutlaka gormusuzdur birbirimizi orda saat 2 den 6 ya kadar oradaydim..gercekten ilgi alaka cok yuksek..tabi randevulari karistirip benim randevumu atlayip saatlerce bekletmelerine ragmen begendim diyebilirim..semra hanim cok pozitif bi bayan..Memorial'e nur inmişşaka bir yana ben bugün inanamadım bir ilgi bir alaka nazarlar değmesin valla.
17:30'da randevum vardı kar kıyamet birde köprü geçiyoruz diye erken çıktık, 4'te hastanedeydik erken geldik diye erken aldılar 17.00 falandı sanrım, süreli biri geliyor kimi bekliyorsunuz? adınızı yazdırdınız mı? yeni çalışanlar gelmiş asistan gibi ortada dolanıyorlar fazla bekleyenleri sorguluyorlar çok şaşırdım. anlaşılan Semra hanım el koymuş duruma :)
zaten Acıbademlerden bi Maslak'ı öneririm ama Memorial mutlaka bir kere denenmesi gereken bir hastane
Özlem hanım kimyasal dediğimiz olay 2 bilemedin 3. Hcg de düşüyor.. Mesela benim 38 27 14 olmuştu. Yani kimyasal olduğu belliydi. Ama başta iyi giden betalar sonradan düşerse bu kimyasal değil erken düşükmüş ( farkı ne anlamadım ya neyse) yine dr nin dediği ilk 3 ay içinde düşerse zaten embriyoda özür var demekmiş
Canim benim ilk gittiğim hastane memorial Semra hanimdi ama istanbul da olduğu için bir turlu cesaret edip gidemedim ama artik vakit kaybetmek istemiyoruz Hulusi hoca bi çok şey denedi ama olmadı nasip degilmis ama Semra hanim a çok güveniyorum önce allah a teslim sonra Semra hocaya.kimyada hic tüp yaptirmadim guvenipte novafertille alakalı iyi şeylerde duymadım.inşallah tedavinin olumlu olur bana da umut olursun.bu arada biz yazır tarafında oturuyoruz
canııımmm çok tebrik ederim Allah devamını nasip etsin sağlıkla kucağına al ve lütfen dikkat et çalışmıyorsan dışarı çıkma malum kar kıyamet ilk 3 ay çok dikkat et. Ayy bana da bak kayınvalide gibiyimama napalım bizler çocuğu laboratuarda yetiştiriyoruz bizim gibi olmayan şanslılar gibi kolay yoldan aşk çocuğu yapmıyoruz malesef :)
Mutlaka gormusuzdur birbirimizi orda saat 2 den 6 ya kadar oradaydim..gercekten ilgi alaka cok yuksek..tabi randevulari karistirip benim randevumu atlayip saatlerce bekletmelerine ragmen begendim diyebilirim..semra hanim cok pozitif bi bayan..
Siz acibademle hic gorustunuzmu?ikisi arasinda net bi karar veremiyorum gercekten.cok uzaktan geliyorum ve pisman olmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?